Працював в 1 компанії -123 роки -7 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар заготівельник
Ресторан Сироварня
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
09.2022 - 01.1900
- Дотримання санітарних норм та стандартів
- Підготовка напівфабрикатів для кухні
- Різання та обробка сировини
- Дотримання технічних картах приготування
- Організація робочого місця та підтримка чистоти
- Ефективне використання інгредієнтів для зниження відходів
- Забезпечення належного зберігання заготовок
- Контроль за свіжістю та якістю продуктів
Ключова інформація
- Вміння аналізувати
- Вміння швидко навчатися
- Самоорганізація
- Робота з контентом
Вмію планувати та структурувати свою роботу
Вибирати пріоритетність, за потреби
Уважний до дрібних деталей
Написання текстів і т д
Навчався в 1 закладі
Львівське ВПУ харчових технологій
Кухар майстер (Кухар - офіціант)
Львів, 2021
Володіє мовами
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Богдан Михайлович
Богдан Михайлович
Копірайтер віддалено
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому