Работал в 3 компаниях   11 лет 3 месяца

Интернет, Промышленность и Производство

Керівник сервісного відділу (LED освітлення)

Светкомплект Україна, ТОВ

Интернет

4 года 3 месяца

06.2020 - 09.2024

Ведення сервісного відділу: постановка завдань, контроль виконання. Удосконалення виробів під час ремонту. Аналіз типових проблем – пошук варіантів оптимізації. Звітність та контроль ефективності відділу. Навчання співробітників для підвищення кваліфікації та адаптації нових співробітників. Замовлення комплектуючих для забезпечення своєчасного ремонту продукції. Аналіз ремонту товарів та забеспечення запасів комплектуючих на складах. Розробка та впровадження системи обліку браку.Аналіз ринку конкурентів. Комунікація з іншими відділами. Контроль своєчасності ремонту товарів клієнта. Короткочасні службові відрядження за вказівкою вищого керівництва. За необхідністю виконання функцій будь – якого підпорядкованого співробітника відділу.

Керівник добудівної ділянки

ТОВ «UMS»

Промышленность и Производство

1 год

05.2019 - 05.2020

Технологічний супровід складання катерів, контроль термінів та якості розробки технічної та конструкторської документації, креслень та специфікацій. Контроль за плануванням виробництва, складання календарних планів виробництва. Планування та розподіл завантаження персоналу контроль складання/установки/закриття замовлень. Координація взаємодії між конструкторським відділом та виробництвом. Технічне забезпечення виробництва, організація закупівлі та ремонту обладнання та робочого інструменту. Контроль своєчасності постачання, ведення обліку матеріалів. Розробка та ведення звітності виробництва. Контроль за дотриманням правил техніки безпеки та пожежних норм. Керівництво персоналом, оцінка рівня кваліфікації персоналу, адаптація нових працівників.

Керівник виробничої ділянки(Промислове LED освітлення)

Альтеренс

Промышленность и Производство

5 лет 9 месяцев

07.2013 - 04.2019

Керування виробництвом, включаючи планування та організацію роботи, контроль за виконанням планів та стандартів якості. Управління персоналом, включаючи набір, навчання та мотивацію співробітників. Контроль за виконанням графіків виробництва та забезпеченням своєчасності виконання замовлень. Забезпечення виробництва необхідними матеріалами та обладнанням. Удосконалення виробничих процесів та впровадження нових технологій для підвищення продуктивності та якості виробництва.

Ключевая информация

Вміння правильно аналізувати причинно-наслідкові зв'язки. Розставляти пріорітети, працювати в команді, організаційна проінформованість, самосвідомість, активність, ефективне вирішення проблем, здатність впливати, ефективне прийняття рішень, здатність до навчання, технічна кмітливість, впевнений і досвідчений користувач ПК.

Учился в 2 заведениях

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Журналістика

Київ, 2010

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Видавнича справа

Київ, 2003

Владеет языками

Английский

средний

Болгарский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

QA Start UP – QA Engineer

Київ, 2019

Software Testing, SQL, HTML/CSS, UNIX, Web Services Testing

Спеціаліст з програмного забеспечення Windows

Київ, 2011

Microsoft Windows Server, MS Exchange, Microsoft system center configuration manager, Microsoft internet security and acceleration server, Microsoft virtual server, Microsoft virtual PC, Microsoft SQL server

Курс радіомеханіка

Київ, 1997

Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури.

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Ремонт електроніки, великий теніс, велоспорт, гра на музичних інструментах.

Роман

Керівник сервісного відділу-виробничої ділянки

Киев

Дарницкий район, Деснянский район, Днепровский район, Печерский район

50 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад