Работал в 2 компаниях   8 лет 10 месяцев

Торговля розничная / Retail, Транспорт и Логистика

Керівник торгового відділу

Леруа Мерлен Україна / Leroy Merlin

Торговля розничная / Retail

1 год 9 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Посада Керівник торгового відділу магазину ТОВ “Леруа Мерлен Україна” Комітет дирекції Полярний

розвиток маркетингово огляду; слідкувати за збільшенням кількості клієнтів та їх задоволення; відповідальний за дотримання основ порядку та мерчендайзингу сектору; слідкувати за розвитком потреб у відділі, створення та реалізації пропозицій; впровадження асортименту товарів та новинок; побудова цінової градації та політики; організація розвитку комерційної стратегії відділу; привабливість відділів та прискорення продаж під час побудови асортименту товару та супроводу команд;

Як член Комітету Дирекції

брати участь у визначенні політики та виборі стратегії магазину щодо управління, комерції та персоналу; відповідальність за функціонування магазину в цілому (безпека, співбесіди, інтеграція нових спрівробітників); зебезпечення функціювання магазину під час свого чергування та відповідати за збереження майна підприємства; застосовувати правила компанії; налаштування зв’язків з постачальниками; керування сезонними поставками товарів; забезпечення росту відділу (Товарообіг, маржа з продажів, чистий дохід); гарант боротьби із пропажею товару; організація інвентаризацій; прописання якісних та кількісних цілей на рік; прописання планів комерційної діяльності на сезон та міні сезон; організація будівництва сезонинх подіумів.

Керівник відділу

Нова пошта

Транспорт и Логистика

6 лет 11 месяцев

12.2015 - 11.2022

02.12.2015 - 03.04.2017 Посада Фахівець(приймальник) відділу ТОВ “Нова Пошта”

вносити дані в інформаційну систему; здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами; сканувати, палетувати вантаж у відділенні; завантажувати й розвантажувати посилки;

03.04.2017 - 17.12.2018 Посада Старший оператор мобільної групи ТОВ “Нова Пошта”

вносити дані в інформаційну систему; здійснювати взаєморозрахунки з клієнтами; сканувати, палетувати вантаж у відділенні; завантажувати й розвантажувати посилки; відкриття та закриття зміни старшого касира, проведення інкасацій, видача та проведення грошових переказів; оформлення міжнародних накладних; виявлення потреб клієнтів, робота з претензіями та скаргами; заміна керіників відділень під час відпусток та лікарняних.

17.12.2018 - 01.11.2022 Посада Керівник відділу ТОВ “Нова Пошта” (за сумісництвом Начальник пункту надання фінансових послуг ТОВ “НоваПей”)

організація ефективної, безперебійної роботи відділення; управління та організація персонала; контроль та оптимізація роботи відділення; контроль організації обліку та звітності; впровадження заходів для запобігання та усунення черг; контроль процесів завантаження/виванатження відправлень згідно чинних графіків; вирішення проблем клієнтів, робота з претензіями і скаргами.

Ключевая информация

Користувач MS Office, Google Docs.

Hard Skills:

Критичне мислення

Ефективна комунікація

Емоційний інтелект

Здатність розв’язувати проблеми

Допитливість

Ділова хватка

Лідерські якості

Soft Skills:

Чесність

Гнучкість

Адаптивність

Надійність, відповідальність

Здатність до командної роботи

Учился в 1 заведении

Єнакієвський металургійний технікум

Виробництво сталі у конверторах і мартенівських печах

Єнакієве, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Свій розділ

Працьовита і відповідальна людина. Поважаю і ціную працю інших. Відкритий та чесний. Мені подобається завжди вчиться чогось нового. Постійний розвиток і зростання завжди потрібні для мого успіху. Досліджую найкращі практики.

Анатолій

Керівник відділу

Киев

32 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 22 часа назад