Работала в 4 компаниях 23 года 7 месяцев
Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство, Государственный сектор
Завідувач групи виробництва
ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "АВАНТА"
Торговля розничная / Retail
7 лет 2 месяца
07.2016 - 09.2023
- керівництво цехами (хлібобулочних виробів, кондитерським, кафетерій, м'ясним, кулінарним, гастрономія);
- матеріальна звітність;
- формування плану-меню для виробництва;
- контроль ведення забірного листа;
- актуалізація технологічних карт та інструкцій на виробництві;
- впровадження нових страв та виробів;
- замовлення сировини;
- контроль за дотриманням санітарних норм;
- навчання персоналу;
- робота з контролюючими органами;
- контроль за дотриманням технологічних процесів, термінів реалізації, норм санітарії;
- контроль термінів придатності сировини, матеріалів, напівфабрикатів та готової продукції;
- контроль графіка накриття вітрин;
- проведення інвентаризацій;
- замовлення сировини;
- звітність про діяльність підпорядкованого підрозділу.
Заступник директора по виробництву
ТМ ФУРШЕТ
Торговля розничная / Retail
3 года 4 месяца
03.2013 - 07.2016
- керівництво виробництвом магазину (пекарня, кондитерка, кулінарія, м'ясо, риба);
- навчання персоналу;
- робота з контролюючими органами;
- контроль за дотриманням технологічних процесів, термінів реалізації, норм санітарії;
- проведення інвентаризацій;
- замовлення сировини;
- звітність про діяльність підпорядкованого підрозділу.
Головний технолог
ТМ "НАСОЛОДА"
Промышленность и Производство
8 лет 11 месяцев
08.2003 - 07.2012
- розробка кондитерських виробів та технологічних карт і впровадження їх в дію;
- контроль за дотриманням НТД та санітарії;
- контроль якості вхідної сировини.
- розробка ТУ.
- інші обов'язки.
Технолог харчового виробництва
Об'єднання шкільних їдалень
Государственный сектор
3 года 11 месяцев
09.1998 - 08.2002
- організація роботи персоналу;
- розробка меню;
- розробка технологічних та калькуляційних карт, вибірковий контроль за їх дотриманням при приготуванні страв та випічки;
- контроль придатності готових страв та випічки;
- забезпечення виробництва сировиною;
- контроль товарного сусідства при зберіганні сировини та їх умовами та терміну реалізації;
- аналіз роботи їдальнь.
Ключевая информация
Знання програм 1С, Word, Excel.
Училась в 1 заведении
Київський торгово-економічний інститут
Технолог громадського харчування
Київ, 1992
Галина
Галина
Технолог харчового виробництва
Хмельницкий
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад