Працювала в 4 компаніях   23 роки 7 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Державний сектор

Завідувач групи виробництва

ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ "АВАНТА"

Торгівля роздрібна / Retail

7 років 2 місяці

07.2016 - 09.2023

- керівництво цехами (хлібобулочних виробів, кондитерським, кафетерій, м'ясним, кулінарним, гастрономія);

- матеріальна звітність;

- формування плану-меню для виробництва;

- контроль ведення забірного листа;

- актуалізація технологічних карт та інструкцій на виробництві;

- впровадження нових страв та виробів;

- замовлення сировини;

- контроль за дотриманням санітарних норм;

- навчання персоналу;

- робота з контролюючими органами;

- контроль за дотриманням технологічних процесів, термінів реалізації, норм санітарії;

- контроль термінів придатності сировини, матеріалів, напівфабрикатів та готової продукції;

- контроль графіка накриття вітрин;

- проведення інвентаризацій;

- замовлення сировини;

- звітність про діяльність підпорядкованого підрозділу.

Заступник директора по виробництву

ТМ ФУРШЕТ

Торгівля роздрібна / Retail

3 роки 4 місяці

03.2013 - 07.2016

- керівництво виробництвом магазину (пекарня, кондитерка, кулінарія, м'ясо, риба);

- навчання персоналу;

- робота з контролюючими органами;

- контроль за дотриманням технологічних процесів, термінів реалізації, норм санітарії;

- проведення інвентаризацій;

- замовлення сировини;

- звітність про діяльність підпорядкованого підрозділу.

Головний технолог

ТМ "НАСОЛОДА"

Промисловість та Виробництво

8 років 11 місяців

08.2003 - 07.2012

- розробка кондитерських виробів та технологічних карт і впровадження їх в дію;

- контроль за дотриманням НТД та санітарії;

- контроль якості вхідної сировини.

- розробка ТУ.

- інші обов'язки.

Технолог харчового виробництва

Об'єднання шкільних їдалень

Державний сектор

3 роки 11 місяців

09.1998 - 08.2002

- організація роботи персоналу;

- розробка меню;

- розробка технологічних та калькуляційних карт, вибірковий контроль за їх дотриманням при приготуванні страв та випічки;

- контроль придатності готових страв та випічки;

- забезпечення виробництва сировиною;

- контроль товарного сусідства при зберіганні сировини та їх умовами та терміну реалізації;

- аналіз роботи їдальнь.

Ключова інформація

Знання програм 1С, Word, Excel.

Навчалась в 1 закладі

Київський торгово-економічний інститут

Технолог громадського харчування

Київ, 1992

Галина

Технолог харчового виробництва

Хмельницький

25 000 грн.

58 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому