Работал в 7 компаниях   17 лет 2 месяца

Строительство, Архитектурные и дизайнерские бюро, Промышленность и Производство

Директор

ТОВ "Будкомплект Сервіс"

Строительство

1 год 10 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Власна справа. Торгівля будівельними матеріалами

Директор

ТОВ "Спецбуд-Плюс"

Строительство

1 год 4 месяца

09.2018 - 01.2020

Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю підприємства.Організація работи та взаємодія всіх структурних підрозділів підприємства в частинібудівництва житлових комплексів на різних стадіях будівництва. Серед основних об'єктів: ЖК"Кирилівський Гай" (вул. Багговутівська, 1?А).Twin House (Київ, вул. Крайня, 1).Urban Park (Київ,вул. Магнітогорська, 5).ЖК "Пектораль" (Київ, Кольцова бул., 7?А (ЖК "Пектораль").FreeDOM(Київ, Соборності просп).Lake House (Київ, вул. Малиновського Маршала, 2?А).ЖК "Сонячнарів'єра" (Київ, вул. Микільсько?Слобідська, 1).ЖК "Новомостицкий" (Київ, вул. Новомостицька,15).ЖК "Харьківський" (Київ, Харківське шосе, 210).ЖК "Паркова Долина" (Київ, вул.Кайсарова, 7/9).ЖК "Гвардійський" (Київ, вул. Генерала Алмазова.

Заступник директора з загальних питань

ТОВ "Спецбуд-Плюс", Київ

Строительство

4 года 5 месяцев

09.2013 - 02.2018

Основні обов'язки: взаємодія з комунальними службами м. Києва: Київводоканалом,Київенерго, Київгазом, Київблагоустроєм, поліцією по поточним питанням будівництва. Роботазі службою замовника та проектними організаціями в частині коригування проектних рішень. Вирішення організаційних питань по роботі з персоналом. Відповідав за виконання проектних,будівельних та ремонтних робіт спец об'єктів (об'єктів не пов'язаних з основним напрямкомбудівництва). Реалізував проект будівництва недільної школи Свято?Вознесенського храму наДіміївці (розробка концепції недільної школи, проектування, отримання дозвільних документів,будівництво, введення об'єкта в експлуатацію). Реалізував проект реконструкції сш № 286 в м.Києві (утеплення та оздоблення фасаду, ремонт покрівлі, реконструкція спорткомплексу),безпосередньо організовував виконання ремонтних робіт житлових та нежитлових приміщень на понад 20-ти об'єктах .

Директор

ДП "Проектний інститут "Львівський Промбудпроект", Львів

Архитектурные и дизайнерские бюро

2 года 1 месяц

08.2011 - 09.2013

Керівник проектного інституту. Колектив 70 чоловік. Виконання проектних робіт в житловому тапромисловому будівництві в м. Львів та західній Україні, містобудівна діяльність. Середосновних об'єктів: завод з виробництва газоблоків в м. Миколаїв, Львівської області, завод звиробництва хлібобулочних виробів в м.Ст. Самбір, Львівської області, енергопарк на 50вітрогенераторів в Самбірскьому районі Львівської області, багатоквартирні житлові будинки вм. Львів та м. Винники Львівської області. Розробка генеральних планів Рахівського районуЗакарпатської області та Самбірського району Львівської області. Проходив перевіркиподаткової інспекції, перевірки КРУ (контрольно?ревізійне управління).

Виконуючий обов'язки директора департаменту проектування та будівництва

ДПАТ "Будівельна компанія "Укрбуд", Київ

Строительство

3 месяца

05.2011 - 08.2011

Здійснював координацію роботи проектного напрямку, відповідав за підготовку тендерноїдокументації для участі в тендерних закупівлях на проектні та будівельні роботи, Відповідав завиконання будівельних та проектних робіт з реконструкції середньої школи в с. Носівка,Чернігівської області

Провідний економіст, начальник групи, начальник планово-економічного відділу

ДП "Проектний інститут "Київський Промбудпроект", Київ

Архитектурные и дизайнерские бюро

5 лет

05.2006 - 05.2011

Основні обов'язки: підготовка кошторисів на проектні роботи, договірна робота (підготовканових договорів, робота з існуючими договорами, листування тощо), взаємодія з виробничимивідділами інституту в частині виконаних об'ємів робіт, розрахунок заробітної плати виробничихта адміністративних підрозділів.З 2006 року, паралельно з роботою в відділі, організував власнуархітектурно-інженерну майстерню, що успішно займалась розробкою індивідуальнихпроектів приватних житлових будинків.

Фахівець відділу логістики та зовнішньоекономічної діяльності

ЗАТ "Вентиляційні системи" ВЕНТС, Київ

Промышленность и Производство

2 года

05.2004 - 05.2006

Менеджер зовнішньоекономічної діяльності з експорту вентиляційних систем. Географія: Білорусь, Молдова, Польша, Литва, Латвія, Естонія,Угорщина. Обовязки: комунікація з замовниками, контроль виробництва в частинікомплектності та строків, отримання супровідних документів (сертифікативідповідності, якості тощо), документообіг, логістика.

Ключевая информация

Маю активну життєву позицію. Ініціативний. Дипломатичний. Швидко навчаюся. Вміюорганізовувати себе та інших. Вмію слухати. Вмію говорити. Системний, можу творчо мислити,знаходити і реалізовувати нестандартні рішення, цілеорієнтований. Доводжу справи до кінця.

Учился в 3 заведениях

Вищий навчальний заклад "Український католицький університет"

Економіка підприємства

Львів, 2012

Київський національний економічний університет ім.В. Гетьмана, Київ

юриспруденція

Київ, 2005

Київський національний економічний університет ім.В. Гетьмана, Київ

економіка підприємства

Київ, 2004

Владеет языками

Английский

продвинутый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Військова служба

Закінчив військову кафедру. Маю офіцерське звання молодший лейтинант

Захоплення та інтереси

подорожі, спорт: плавання, гірські лижі,велоспорт,

книжки

Олександр

Керівник проекту в сфері будівництва

Киев

1 грн.

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад