Работала в 6 компаниях   18 лет 11 месяцев

Услуги для населения - другое, Транспорт и Логистика, Банки

Начальник вiддiлу розрахунків та контролю операцій з переказами

АТ "УКРПОШТА"

Услуги для населения - другое

10 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Обов’язки:

Управління командою підрозділу та функціями, що входять в його зону відповідальності.Контроль за здійсненням операційного, технологічного супроводу за прийнятими та виплаченими переказами в АС «Електронний переказ», надання пропозицій щодо здійснення заходів, спрямованих на їх оптимізацію.Контроль за здійсненням контролю та оброблення міжнародних простих переказів післяплати, міжнародних електронних поштових переказів через МФС STEFI та Єврожиро. Контроль за здійсненням оброблення грошових переказів МПС MoneyGram та Western Union. Формування акту наданих послуг. Підготовка та надання матеріалів, аналітичних даних та інформації, необхідної для відображення в бухгалтерському обліку операцій по прийнятих та виплачених поштових переказах.Контроль за здійсненням звірки операцій відділень поштового зв’язку (далі – ВПЗ) за послугами приймання та виплати переказів в автоматизованих системах Товариства відповідно до вимог нормативних документів Товариства. Контроль за здійсненням технологічного супроводу, оперативний контроль за переказами в АС «Електронний переказ» за прийнятими та виплаченими переказами.Контроль за здійсненням підготовки документів, в тому числі в автоматизованих системах Товариства, для здійснення перерахування переказів післяплати на розрахункові рахунки в установах банків корпоративних клієнтів, що зареєстровані у довіднику корпоративних клієнтів.Контроль за здійсненням операційного супроводу договорів за послугами з пересилання поштових переказів, укладених підрозділами напрямку бізнесу (занесення параметрів договорів в автоматизовані системи, складання актів наданих послуг, актів звіряння з контрагентами, повернення коштів згідно листів, повернення коштів за невиплаченими переказами юридичних осіб, робота з заборгованістю).

Досягнення

Приймала участь в проекті впровадження нових банковських систем. Ціль проекта була в тому, щоб змінити основні Банківські системи на FlexCube-AE-ProfixGL. Займалась системним тестуванням для впровадження продуктів банку в основних програмних комплексах. В групі звірки займалась інвентаризацією запитів в рузельтаті чого вдалось стабілізувати задачі групи звірки. В процесі запуску проекта всі учасники групи звірки , в тому числі і я , забеспечували щоденну підтримку закриття дня системи ProfixGL. Підтримка полягала в розгляді помилок виникаючих в процесі закріття дня і прийманні рішень по коригуванні помилок і подальшому закритті. Після впровадження нового ПО займалась дослідженням причин виникнення розбіжностей по балансам між системами и надданям рекомендацій співробутникам по коригуванні виявлених розбіжностей.Участь в тестуванні і впровадженні заміни ПЗ АЕ на CBI, участь в тестуванні проекту заміни ПЗ по обслуговуванні клієнтів фізичних осіб та юридичних осіб по системі «Клієнт-Банк» на iBank2UA.Приймала участь у проектi впровадження єдиної, інтегрованої інформаційної системи (ERP системи), яка включає вчасно отримувати достовірну автоматизацію процесів закупівель, управління запасами, продажів, обліку договорів, управління персоналом, бухгалтерський і податковий облік, управління фінансами, управління автотранспортом і систему електронного документообігу для всіх підрозділів компанії. Проведення тестувань для замiни слабо інтегрованих між собою програм, які автоматизують процеси товариства і велика кількість інформації, що вноситься персоналом вручну, не дозволяє інформацію для прийняття рішень і призводить до додаткових витрат.

Начальник вiддiлу звітності операційної фінансової діяльності

Укрпошта

Транспорт и Логистика

3 месяца

06.2023 - 09.2023

Управління командою підрозділу та функціями, що входять в його зону відповідальності.Пiдготовка, перевiрка, контроль, за формуванням та наданням до НБУ статистичної звітності за фінансовими операцiями по формах та в строки у т.ч. файли у форматі xml, відповідно до постанови НБУ вiд 112018 №120 (зi змiнами). Здійснення аналізу , надання та забезпечення статистичною, аналітичною, економічною інформацією

Головний фахівець відділу супроводження операцiй з платежами

Укрпошта

Транспорт и Логистика

3 года

06.2020 - 06.2023

- Супроводження послуги по прийманню та обробці платежів; - Розробка процедури проведення розрахунків з контрагентами за прийнятими платежами, формування електронних реєстрів, обробки не перерахованих, повернутих платежів, складання звітних форм; - Здійснення функціонального супроводу регіональних підрозділів АТ «Укрпошта»;- Розроблка та впровадження системи контролю процедур обробки, перевірки первинних документів відділеннями поштового зв’язку та підрозділами регіональних центрів операційно фінансового супроводу.- Супроводжуємо договори з агентами (кредитування, видача готівки, інше);Агентських договорiв з Аваль Банком та Приват Банком; - 3. Розробка та впровадження систем контролю послуг, що надаються відділеннями поштового зв’язку;- 4. Стандартизація процесів надання фінансових послуг, відкриття та закриття робочого дня (зміни) відділення поштового зв’язку, формування первинних документів за наданими фінансовими послугами відділеннями поштового зв’язку тощо;- 5. Автоматизація процедур надання та операційного супроводження фінансових послуг;- 6. Аналіз помилок, які виникають при наданні фінансових послуг, операційне супроводження фінансових послуг та формування пропозиції щодо опрацювання програмних комплексів, зміни процесів проведення операцій;- 7. Визначення стратегії змін та внесення пропозиції щодо оптимізації процесів обробки документів напрямку фінансових послуг, які надходять на обробку з відділень поштового зв`язку. Збір операційних показників для проведення аналізу результатів діяльності операційної вертикалі;- 8. Участь у впровадженні нових фінансових послуг. Контроль за відповідністю операційних процедур законодавству та вимогам внутрішніх розпорядчих документів ПАТ «Укрпошта»;

Головний економіст

ПРАВЕКС БАНК / PRAVEX BANK

Банки

1 год 5 месяцев

01.2019 - 06.2020

Бухгалтерське супроводження карткових операцій: - поповнення поточних рахунків для виконання операцій по корпоративним платіжним карткам , повернення платежів у звязку з порушенням режиму рахунку;- операції по платіжним картках довірених осіб Банку;- обробка платіжних вимог , інкасових доручень , постанов, запитів в частині карткових рахунків ,що надійшли до Банку від правоохоронних, контролюючих та податкових органів, органів юстиції, органів судових інстанцій;- щоденна подача інформації в відділ звітності для формування звіту в НБУ форма_3КХ;- по зарахуванню грошових коштів на карткові рахунки по зарплатним КР в рамках зарплатно-карточних проектів; - по зарахуванню та списанню коштів на/з карткові/их рахунки/ів; - по виникненню, погашенню та перенесенню заборгованості; - по відображенню кредиторської та дебіторської заборгованості по операціям з ПК; - по відображенню стороно/коригуючих проводок за операціями з платіжними картками; - підготовка та контроль звітів по операціям з платіжними картками;- формування бухгалтерських проводок в національній та іноземних валютах по звітам міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard, надання звітності.

Старший економіст

ПРАВЕКС БАНК / PRAVEX BANK

Банки

6 лет 8 месяцев

05.2012 - 01.2019

- Виявлення та контроль по виправленню розбіжностей по рахункам між системами FlexCube – ProfixGL.- Прооведення роз’яснювальних робіт з виконавцями по документах.- Контроль, за проведенням і виконанням виправлень.- Забезпечення виконання робіт по закриттю/відкриттю операційного дня Банку в тестових середовищахта середовищі PROD- Написання та адаптація , а також виконання SQL-сценаріїв для пошуку даних у БД FlexCube, АЕ, ProfixGL.- Формування та подача звітних файлів для підрозділів Банка.- Проведення, контроль відповідності платіжних доручень в національній валюті ініційованних клієнтами по системі «Інтернет-Клієнт-Банк»- Забезпечення управління потоками електронних платіжних документів, що регламентуються проведенням початкових електронних розрахункових і інформаційних документів із СЕП НБУ (в національній валюті) в програмному забезпеченні «FlexCube», «ProfixGL», «ProfixSEP».

Бухгалтер касир

ПРАВЕКС БАНК / PRAVEX BANK

Банки

6 лет 8 месяцев

09.2005 - 05.2012

Обслуговування юридичних та фізичних осіб підприємців по всіх операціях.- Виплата грошових переказів.- Відкриття та закриття поточних, депозитних рахунків фізичним та юридичним особам, пенсійні рахунки.- Робота з чеками, платіжними дорученнями, металами.- Ведення зарплатних проектів.- Проведення розрахунково-касових операцій по обслуговуванню клієнтів в національній та іноземних валютах.- Проведення обмінно-валютних операцій.

Ключевая информация

ПК: MS Office : Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook, Internet, FlexCube, Profix , SQL Developer, QlikView, ERP (Enterprise Resource Planning)

Тетяна

Начальник вiддiлу/ Керiвник групи / Головний спецiалiст / Головний економiст

Киев

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад