Работал в 2 компаниях 2 года 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Кухар універсал
RoseMarine
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
02.2023 - 06.2024
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
• Навчання та керівництво молодшим персоналом
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
• Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар
Tomahawk
Торговля розничная / Retail
1 год 4 месяца
01.2018 - 05.2019
Ключевая информация
• Навички роботи на кухні
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Кухар холодного процесу
• Кухар гарячого процесу
• Кухар хоспер
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Кухар холодного процесу
• Кухар гарячого процесу
• Кухар хоспер
Учился в 1 заведении
Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Виробництво харчової продукції
Кривий Ріг, 2021
Владеет языками
Украинский
свободно
Елизавета
Елизавета
Кухар універсал
Кривой Рог
полная занятость, неполная занятость
Обновлено 1 неделю назад