Працював в 2 компаніях 2 роки 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Кухар універсал
RoseMarine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
02.2023 - 06.2024
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
• Навчання та керівництво молодшим персоналом
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
• Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар
Tomahawk
Торгівля роздрібна / Retail
1 рік 4 місяці
01.2018 - 05.2019
Ключова інформація
• Навички роботи на кухні
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Кухар холодного процесу
• Кухар гарячого процесу
• Кухар хоспер
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Кухар холодного процесу
• Кухар гарячого процесу
• Кухар хоспер
Навчався в 1 закладі
Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"
Виробництво харчової продукції
Кривий Ріг, 2021
Володіє мовами
Українська
вільно
Елизавета
Елизавета
Кухар універсал
Кривий Ріг
повна зайнятість, неповна зайнятість
Оновлено 1 день тому