Працював в 2 компаніях   2 роки 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Кухар універсал

RoseMarine

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

02.2023 - 06.2024

• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
• Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар

Tomahawk

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 4 місяці

01.2018 - 05.2019

Ключова інформація

• Навички роботи на кухні
• Вміння дотримуватися рецептів
• Чистота та організація
• Уважність
• Відповідальність
• Стресостійкість
• Комунікабельність
• Кухар холодного процесу
• Кухар гарячого процесу
• Кухар хоспер

Навчався в 1 закладі

Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Виробництво харчової продукції

Кривий Ріг, 2021

Володіє мовами

Українська

вільно

Елизавета

Кухар універсал

Кривий Ріг

25 000 грн.

22 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому