Работал в 3 компаниях   7 лет 4 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail

Директор філії

Название компании скрыто

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 5 месяцев

01.2021 - по настоящее время

Забезпечення функціонування філії по всіх напрямках: продажі, складська та транспортна логістика. Формування бюджету філії, контроль за цільовим використанням коштів, зменшення їх витрат. Вирішення всіх питань з арендодавцями та контролюючими органами. Забезпечення комунікацій з усіма ланками головного підприємства (маркетинг, виробництво, продажі). Виконання показників по продажам та прибутковості філії. Організація і контроль работи менеджерів з продажу. Аналіз ринку та розробка заходів щодо використання потенційних можливостей для розвитку та просування продуктів компанії. Відслідковування позицій та діяльності конкурентів у різних каналах сбуту. Розробка, впровадження та контроль за проведенням маркетингових заходів для клієнтів та дистрибьюторів. Запровадження мотиваційних програм для співробітників. Контроль дебіторської заборгованості.

Дивізіонний менеджер

Название компании скрыто

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 1 месяц

11.2019 - 12.2020

Управління продажами на території (Житомирська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Запоріжська, Херсонська та Кіровоградська області). Планування продажів по регіонам, контроль за його виконанням по менеджерам. Формування бюджету витрат по регіону. Організація та контроль работи менеджерів на території, впровадження маршрутів та контроль за їх дотриманням. Аналіз показників дистрибуції по території. Контроль ефективності використання стендового обладнання. Впровадження та контроль за проведенням маркетингових заходів для клієнтів. Мотивація та навчання команди менеджерів ефективним продажам. Ведення переговорів з ключовими клієнтами та укладання угод із прямим продажем. Контроль дебіторської заборгованності.

Керуючий директор

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

2 года 7 месяцев

03.2014 - 10.2016

Забезпечення та контроль безперервної, ефективної работи магазинів. Організація структури торгового відділу, підбір та навчання регіональних керівників. Формування планів продажу та прибутковості компанії. Проведення переговорів з потенційними та діючими постачальниками, партнерами. Організація та проведення маркетингових заходів. Управління асортиментною політикою мережі.

Ключевая информация

Комунікації, вміння аналізувати та прогнозувати ситуацію, Вміння працювати з великим об'ємом інформації. Управління персоналом. Наполеглевість.

Учился в 1 заведении

Харьківський Державний Політехнічний Університет

ДВЗ/ Інженер механіки

Харьков, 2000

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

ПК на рівні впевненного користувача. 1С8.

Водительское удостоверение

Категорії В, С. Стаж більше 25 років.

Анонимный соискатель

Директор по продажам, руководитель представительства (филиала).

Киев

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад