Работала в 6 компаниях 5 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Керівник ресторану
ТОВ "Продрест"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
04.2023 - по настоящее время
Шеф кухар
ФОП Панченко І.В.
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
08.2022 - 03.2023
Основні обов'язки: організація роботи кухні, підбір персоналу, проведення інвентаризацій, замовлення товарів.
Пропрацювавши шеф-кухарем в закладі Челентано Санта-Барбара 3 місяці, отримала пропозицію стати шеф-кухаоем на два заклади, поставивши роботу на іншому закладі, отримала пропозицію працювати керівником закладу в якому працювала шеф-кухарем
Пропрацювавши шеф-кухарем в закладі Челентано Санта-Барбара 3 місяці, отримала пропозицію стати шеф-кухаоем на два заклади, поставивши роботу на іншому закладі, отримала пропозицію працювати керівником закладу в якому працювала шеф-кухарем
Шеф кухар
Авокпдо кафе
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
04.2021 - 03.2022
Су шеф
Роллер Центр
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
01.2020 - 04.2021
Кухар універсал
Апетітто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
02.2019 - 01.2020
Кухар універсал
Челентано
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
04.2018 - 12.2018
Ключевая информация
Основні навички, які я набула на посаді керівника та су-шефа ресторану:
1. Ефективне замовлення продуктів для забезпечення ресторану необхідними інгредієнтами та матеріалами.
2. Навички складання графіків роботи для персоналу з метою ефективного розподілу ресурсів та забезпечення плавної роботи ресторану.
3. Контроль за роботою ресторану, включаючи координацію персоналу, забезпечення якості обслуговування та вирішення поточних проблем.
4. Робота з Excel для ведення обліку, аналізу та оптимізації різних аспектів ресторанного бізнесу.
5. Вміння працювати з програмою ресторанного обліку AIKO для керування замовленнями, персоналом та фінансами.
6. Керування касовою дисципліною та контроль за фінансовою звітністю.
1. Ефективне замовлення продуктів для забезпечення ресторану необхідними інгредієнтами та матеріалами.
2. Навички складання графіків роботи для персоналу з метою ефективного розподілу ресурсів та забезпечення плавної роботи ресторану.
3. Контроль за роботою ресторану, включаючи координацію персоналу, забезпечення якості обслуговування та вирішення поточних проблем.
4. Робота з Excel для ведення обліку, аналізу та оптимізації різних аспектів ресторанного бізнесу.
5. Вміння працювати з програмою ресторанного обліку AIKO для керування замовленнями, персоналом та фінансами.
6. Керування касовою дисципліною та контроль за фінансовою звітністю.
Ганна
Ганна
Керівник ресторану
Львов
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 недели назад