Работала в 3 компаниях   3 года 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Операційний директор мережі Food Cartel

Food Cartel

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

06.2021 - 02.2023

Функціонал : - систематизація роботи в компанії - планування маркерних показників (місячний об’єм продаж, середній чек, комплексність, формування лімітів по змінних витратах - спільно з фінансовим директором) - управління ціноутворенням (зниження собівартості, збільшення об’єму продаж, встановлення цін на продаж) - участь в роботі маркетингової стратегії та роботі даного напрямку - управління структурними підрозділами (найм, навчання, підвищення та переміщення працівників у посадах в межах компанії, постановка задач, контроль виконання, контроль ефективності роботи, звільнення) - робота з франчайзі - щомісячний контроль роботи закладів і прийняття операційних рішень (збільшення маркетингової активності, закриття ресторану, зміна формату роботи закладу, введення нового бренду в форматі dark kitchenі т.д.) - розробка мотиваційних програм для працівників - формування щомісячної робочої звітності для керівників ресторанів - проведення щотижневих зустрічей з усіма керівниками підрозділів з метою покращення роботи і обговорення робочих планів та задач - введення нових страв в продаж, зняття з продажу страв - контроль товарних залишків та управління ними (виведення “мертвих залишків” шляхом прямого перепродажу або інтеграції в діючу концепцію продаж - робота з впровадженням нових і оптимізацією діючих програмних забезпечень (спільно з іншими працівниками в компанії відповідно до профільних і структурних розподілів)

Спеціаліст із навчання та розвитку мережі Food Cartel

Food Cartel

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

10.2019 - 05.2021

Функціонал : - опис посад і робочого функціоналу в компанії ( від працівників торгової точки до офісних працівників) - стандартизація всіх робочих процесів в компанії ( від найму працівників і знайомства з компанією до етапу звільнення працівника ) - навчання працівників і проведення тренінгів - розробка навчальних матеріалів - впровадження нових процесів і програмного забезпечення в компанії - робота з таск менеджером (формування задач, контроль виконання) - забезпечення якісної взаємодії всіх працівників в компанії (поєднання і інтегрування процесів по всій вертикалі компанії) - найм, навчання і звільнення працівників торгових точок (керуючий ресторану, адміністратор, старший зміни, сушист, заготовщик, кур’єр, прибиральниця) - участь в роботі стратегічних сесій і визначення напрямку роботи і розвитку мережі ( відповідно до профільного блоку ) - участь в розробці мотиваційних програм, стратегій формування фонду оплати праці працівників на різних рівнях

Керуючий рестораном (формат take away) KILOGRAMM.Sushi Project.

KILOGRAMM.Sushi Project.

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

05.2019 - 09.2019

Функціонал : - контроль та координування роботи ресторану - пошук, адаптація та контроль стажування працівників - контроль роботи працівників відповідно до встановлених стандартів - проведення інвентаризацій - заповнення документації та звітності (офіційна, відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішня, встановлена в компанії) - робота з оплатами - підвищення виручки та рентабельності ресторану - пошук та налагодження роботи з постачальниками (пошук кращої сировини по якості, пошук альтернативного товару, заміна інгредієнтів на більш дешеві, заключення договорів з постачальниками, ведення переговорних процесів) - оптимізація робочих процесів - формування командного духу працівників

Училась в 1 заведении

Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого

право

Полтава, 2021

Саша

Операційний менеджер. Керівник ресторану

Полтава

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Днепр, Ивано-Франковск

26 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 день назад