Работал в 14 компаниях   10 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Директор ресторану

Ресторан 19'ть

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

04.2023 - 06.2024

-перезапуск та ребрендинг діючого закладу;

-планування маркетингових заходів та бюджетування;

-впровадження системи обліку, ведення витрат, контроль постачань та товарного обліку;

-контроль та аналіз результатів діяльності, підготовка звітності (PNL, Cash flow);

-управління командою до 20-и осіб;

-створення бази стандартів роботи працівників (навчальний матеріал, стандарти роботи співробітників, посадові інструкції та інше);

-набір та налагодження роботи персоналу;

-розробка технічного плану капітального ремонту закладу та котроль виконання робіт;

-збільшення товарного обігу та виведення ресторану на дохідність (з 850 тисяч грн на місяць до 1,6 мільйона грн);

-контроль та підримка безперебійної роботи закладу.

Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг

Fontegro Ukraine

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

09.2020 - 10.2022

-організація та проведення навчальних заходів для кухарів;

-пошук та робота з навчальними матеріалами;

-підтримка діючих партнерських зв'язків та залучення нових інвестицій;

-розробка рекламних матеріалів та контроль роботи відділу продажів;

-аналіз та звітність щодо діяльності компанії та окремих заходів;

-створення та розширення бази контактів;

-ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на міжнародному ринку.

Помічник керівника

My Home Pizza

Торговля розничная / Retail

2 года 1 месяц

09.2020 - 10.2022

Набуття позитивного досвіду роботи в створенні та розвитку товарів харчування:

-покращення якості виробництва; -робота з документацією;

-виведення проєкту на високий рівень дохідності;

-аналіз ринку та робота з потенційними покупцями;

-участь в розробках нових пропозицій;

-робота з собівартістю продукції та ціноутворенням;

-залучення партнерів та участь у маркетингових заходах.

Керівних кафе/Менеджер з розвитку франшизи

ТОВ "СХІДНА КУХНЯ ТАЙГЕР 2"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

01.2019 - 02.2020

-участь у створенні нового закладу на базі існуючих: розробка меню та концепції закладу;

-контроль ведення будівельних робіт (повне технічне проєктування кухні та бару);

-робота з документацією та адміністративними установами; -підбір та налагодження роботи персоналу;

-створення бази стандартів роботи працівників (навчальний матеріал, стандарти роботи співробітників, посадові інструкції та інше);

-розширення функціоналу закладу для збільшення товарообігу;

-розвиток франшизи: створення системи анкетування потенційних покупців та автоматизація моніторингу діяльності закладів; пошук та залучення партнерів; пошук та продаж франшизи; позитивний досвід у запуску закладів в інших містах.

Приватний підприємець

Сковорода

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

04.2018 - 04.2019

Власний проєкт вуличної їжі (фуд-трак з приготування млинців та кави).

Заступник директора ресторану

Ресторан "Senator"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

05.2018 - 10.2018

-одночасне ведення двох проєктів, що знаходяться в бізнес-центрі: бістро та лобі-бар;

-оптимізація витрат;

-участь в оновленні меню;

-оптимізація роботи одніє кухні на декілька проєктів;

-збільшення товарного обігу та дохідності закладів;

-планування, аналіз та звітування щодо фінансової діяльності бістро та лобі-бару.

Адміністратор ресторану

Ресторан "Alaska", ТОВ "Парк Культуры"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

05.2017 - 06.2018

-контроль та робота з командою більш ніж 100 осіб;

-створення системи навчання та контролю роботи співробітників;

-підтримка безперебійної роботи ресторану;

-позитивний досвід роботи з гостями преміум-сегменту;

-прийом та проведення бенкетів та інших заходів;

-проведення інвентаризації;

-вирішення конфліктних ситуацій та звітування щодо діяльності ресторану впродовж робочого дня.

Старший менеджер

Душа cocktail-espresso bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

01.2017 - 05.2017

-робота в закладі у форматі friendly-serviсe;

-контроль та підтримка роботи закладу;

-контроль та ведення касової зміни;-звітування щодо роботи закладу;

-пошук, навчання та адаптація персоналу;

-створення графіків роботи співробітників та контроль дотримання робочого часу;

-резервування столів;

-прийом та проведення бенкетів;

-підвищення до старшого менеджера;

-контроль оформлення замовлень продукції та проведення переобліків.

Помічник PR-директора

Яна Помазан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2016 - 01.2017

-набуття нових професіийних навичок в роботі ресторанного маркетингу та PR;

-співпраця з 5-ма проєктами: Black Market, Savage, Almondo, Casa Nori, Regent Hill;

-набуття досвіду з організації та проведення івентів;

-залучення партнерів;

-участь в організаціі івентів на честь відкриття ресторану Casa Nori та бутику One Group;

-знайомство та співпраця з постачальниками зовнішньої реклами та видавництвами;

-залучення Regent Hill в якості партнера на щорічний захід "Vogue Fashion Night Out".

Менеджер ресторану

Ресторан "Tolstiy&Tonkiy"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

02.2016 - 08.2016

-перший досвід у роботі запуску нового проєкту;

-керування співробітниками залу та процесів (30 осіб);

-позитивний досвід пошуку персоналу (проведення співбесід та навчання);

-ведення касової зміни;

-робота з гостями закладів преміум-сегменту( Table visit, резервування, організація та проведення бенкетів);

-пошук постачальників та моніторинг цін на продукцію;

-створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності;

-контроль проведення переобліків.

Бармен

Ресторан "ПРАГА"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

03.2015 - 04.2016

-набуття нових професійних навичок та якостей в особливостях роботи закладів преміум-сегменту;

-робота з заготівельним цехом;

-робота з великими обсягами замовлень та постачань;

-контроль залишків продукції та проведення переобліків.

Старший бармен

Ресторан "ТАНУКІ"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

03.2014 - 10.2014

-створення нових позицій барного меню та технічних карт;-приготування напоїв згідно технічних карт;

-створення робочих графіків для співробітників та контроль дотримання робочого часу;

-організація проведення переобліків;

-контроль залишків продукції та оформлення замовлень у постачальників;

-проведення співбесід, навчання та адаптація нових співробітників.

Бармен

СушиЯ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

07.2012 - 07.2013

-приготування напоїв згідно технічних карт;

-дотримання стандартів роботи згідно інструкцій;

-підтримка порядку на робочому місці та контроль безперебійної роботи бару;

-контроль замовлення продукції та зменшення показників списання; -подяка керівництва за підготовку нових співробітників та допомогу на інших процесах (кухня/суші-бар).

Офіціант-інструктор

СушиЯ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

01.2012 - 08.2012

-облуговування та розрахунок гостей відповідно до внутрішніх правил закладу;-дотримання порядку в залі та на робочому місці;

-проходження щомісячного тестування перевірки якості роботи працівників;

-підвищення на посаду офіціант-інструктор;

-проведення навчання нових співробітників;

-перевірка знань меню та якості роботи офіціантів.

Ключевая информация

Розпочав свою діяльність в ресторанній сфері з 2011-ого року. Маю досвід роботи в мережевих ресторанах та закладах преміум-сегменту. Кар'єрний зріст та розвиток - головна мотивація, яка сприяла поступовому підвищенню з офіціанта до менеджера з розвитку франшизи. Також маю позитивний досвід роботи на барі та кухні, що стало корисним для більшого розуміння організації роботи ресторанів. З 2018-ого займаюсь ресторанним консалтингом, маю позитивний досвід з запуску/перезапуску закладів та в консультуванні з операційних питань. Найчастіше отримую запити щодо: встановлення та підготовки системи обліку, створення систем звітності та стандартів роботи працівників, всебічного аналізу діяльності закладів та інші операційні питання. У 2020-ому році розпочав роботу у навчальному центрі Fontegro Україна, який також займався ресторанним консалтингом та рекрутингом шеф-кухарів в Україні та на міжнародному ринку. Є досвід з організації заходів, пошуку партнерів, створенні нових проєктів та керуванні великими та малими за чисельністю проєктами (до 150 осіб). Приймав учать у створенні та просуванні готових борошняних сумішей "My Home Pizza".

Учился в 3 заведениях

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Природничо-економічний факультет/Менеджмент

Кам'янець-Подільский, 2026

Київський національний університет технологій та дизайну

Дизайн/ фото-, відеодизайн

Киев, 2013

Коледж мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну

Дизайн/ Художня фотографія

Киев, 2011

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Теніс, баскетбол, мотокрос, полюбляю піші походи та кемпінг, цікавлюсь ручною роботою(теслярство, меблярство, дизайн інтер'єру), але найголовніше хобі - кулінарія. За останній рік прочитав такі книги: Paul Freedman “Food. The history of taste”, Irene Kuo “The key to Chinese cooking”, Rene Redzepi and David Zilber “The Nima guide of fermentation”, Гордон Шеперд «Нейрогастрономія», Josh Niland “The whole fish cookbook”, Alex Ayala “Rediscovering Brazilian Ingredients”. Також цікавлюсь фантастичною літературою та коміксами.

Особисті та професійні якості

Самокритичний, уважний, працьовитий та самомотивований. Впевнений в собі, комунікабельний, пунктуальний, тактичний, дружелюбний, відкритий до нових знань, готовий як до самостійної, так і до роботи з колективом(у команді).

Цілі

Професійний розвиток та кар'єрний зріст; затвердження себе у професійних колах, як висококваліфікованого та незамінного спеціаліста.

Олексій Сергійович

Brand Manager (horeca)

Киев

100 000 грн.

33 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 2 недели назад