Работал в 13 компаниях   10 лет 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Директор ресторану

Ресторан 19'ть

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

05.2023 - по настоящее время

Менеджер з розвитку / HoReCa консалтинг

Fontegro Ukraine

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

09.2020 - 10.2022

Організація та проведення навчальних заходів для кухарів; пошук та робота з навчальними матеріалами; залучення нових партнерів та інвестицій; розробка рекламних матеріалів; контроль роботи відділу продажів; створення та розширення бази контактів відділу продажів; ресторанний консалтинг та рекрутинг на території України та на світовому ринку; створення єдиної бази контактів та системи пошуку шеф-кухарів;

Помічник керівника

My Home Pizza

Торговля розничная / Retail

2 года 1 месяц

09.2020 - 10.2022

Набуття позитивного стажу роботи в створенні та розвитку товарів харчування; покращення якості виробництва; успішна робота з дозвільною документацією; виведення проєкту на високий рівень доходу; аналіз ринку та робота з потенційними покупцями; створення нових пропозицій для підвищення показників; робота з собівартостями; залучення нових партнерів.

Керівних кафе/Менеджер з розвитку франшизи

ТОВ "СХІДНА КУХНЯ ТАЙГЕР 2"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

01.2019 - 02.2020

Участь у створенні нового закладу: розробка нового меню та концепту; ведення будівельних робіт; робота з дозвільною документацією та установами; повне технічне проєктування кухні та бару; створення стабільної команди працівників; успішне розширення функціоналу закладу. Розвиток франшизи: створення стандартів для її покупців та роботи закладу; пошук партнерів для роботи по франшизі; успішний пошук та продаж шраншизи; позитивний досвід у запуску закладів франшизи в інших містах.

Заступник директора ресторану

Ресторан "Senator"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

05.2018 - 09.2018

Успішне ведення двох проєктів одночасно: бістро та лоббі-бар; оптимізація витрат бюджету; набуття позитивного стажу роботи в рамках бізнес-центру; участь в оновленні меню; організація роботи одніє кухні на декілька проєктів; покращення показників та підвищення доходу завдяки оптимізації роботи закладів.

Адміністратор ресторану

Ресторан "Alaska", ТОВ "Парк Культуры"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

05.2017 - 06.2018

Контроль та робота з командою більш ніж 150 осіб; створення системи навчання та контролю роботи співробітників; позитивний стаж роботи з гостями преміум-сегменту; створення особистої гостьової бази; успішна організація роботи в якості банкетного менеджера;

Старший менеджер

Душа cocktail-espresso bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

01.2017 - 05.2017

Здобуття навичок з friendly-serviсe; досягнення чіткого та якісного контролю і підтримки роботи закладу; набуття нових навичок касової дисципліни, програмою автоматизації підприємства та 1С Підприємство; підвищення до старшого менеджера; повний контроль всіх замовлень та переобліків.

Помічник PR-директора

Яна Помазан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2016 - 01.2017

Набуття нових професіийних навичок в роботі ресторанного маркетингу та PR; співробітницця з 5-ма проєктами одночасно: Black Market, Savage, Almondo, Casa Nori, Regent Hill; отримання досвіду з організації івентів та залученні партнерів; участь у розробці та організаціі інвентів в честь відкриття ресторану Casa Nori та бутіку One Group; знайомство з постачальниками зовнішньої реклами та виданнями; залучення Regent Hill в якості партнера на щорічний захід "Vogue Fashion Night Out".

Менеджер ресторану

Ресторан "Tolstiy&Tonkiy"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

02.2016 - 08.2016

Перший досвід у роботі запуску нового проєкту; вдале керування співробітниками залу та процесів (30 чоловік); позитивний досвід пошуку співробітників (проведення співбесід та навчання); досвід роботи з касової дисципліни; набуття роботи з гостями закладів преміум-сегменту(Table visit, приймання резервів, організація та проведення банкетів); позитивний досвід з пошуку постачальників та моніторингу цін на продукцію; створення робочих графіків, чек-листів та бланків звітності.

Бармен

Ресторан "ПРАГА"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

03.2015 - 04.2016

Набуття нових професійних навичок та якостей в роботі закладів преміум-сегменту; отримання навичок роботи з заготівельним цехом; робота з великими обсягами замовлень та постачань; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Старший бармен

Ресторан "ТАНУКІ"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

03.2014 - 10.2014

Набуття нових професійних навичок та якостей; знайомство з розширенним асортиментом барної продукції.

Бармен

СушиЯ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

07.2012 - 07.2013

Підвищення якості та зменшення часу на приготування замовлень; врегулювання замовлень продукції на бар та зменшення показників списання; подяка керівництва за підготовку нових співробітників та допомогу на інших процесах(кухня/суші-бар).

Офіціант-інструктор

СушиЯ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

01.2012 - 08.2012

Підвищення якості обслуговування гостей закладу; вирішення конфліктних ситуацій на вигідних умовах для обох сторін; проходження стажування на процесах для підвищення кваліфікаціі; набуття лідерських якостей та довіри керівницва; підвищення на посаду офіціант-інструктор; створення особистого та діючого методу підготовки нових співробітників; розвиток самовпорядкування при створенні робочих графіків та проведенні планових тестувань офіціантів.

Ключевая информация

Загальний досвіду роботи в ресторанному бізнесі становить 11 років. Маю позитивній досвід зі створення та запуску нових проєктів: розробка ідеї, створення бізнес-плану, розрахунок інвестиційного фонду, пошук приміщень, контроль проведення будівельних робіт, закупівля обладнання та інвентарю, пошук та навчання співробітників, ведення діловой документаціі, дотримання законодавчих норм та інше. Досвід роботи у малих та великих за чисельністю колективах (до 150 осіб). Чітке розуміння роботи сервісу та його різновидів. Моніторинг українського ринку та світових гастрономічних тенденцій/інновацій. Також маю досвід роботи на процесах (кухня/бар) та їх проектування (створення технічних вимог, обладнання процесів згідно норм,оснащення інвентарем). З 2020-ого року займаюсь ресторанним консалтингом та працював у сфері розвитку освіти шеф-кухарів, FONTEGRO Україна. Приймав учать у створенні та просуванні готових борошняних сумішей "My Home Pizza".

Учился в 2 заведениях

Киевский Национальный Университет Технологий и Дизайна

Дизайн, фото-, видеодизайн

Киев, 2013

Колледж КНУТД

Дизайн, художественная фотография

Киев, 2011

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Французский

базовый

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Теніс, баскетбол, мотокрос, полюбляю піші походи та кемпінг, цікавлюсь ручною роботою(теслярство, меблярство, дизайн інтер'єру), але найголовніше хобі-кулінарія та гостинність. За останній рік прочитав такі книги: Paul Freedman “Food. The history of taste”, Irene Kuo “The key to Chinese coocking”, Rene Redzepi and David Zilber “The Nima guide of fermentation”, Гордон Шеперд «Нейрогастрономія», Josh Niland “The whole fish cookbook”, Alex Ayala “Rediscovering Brazilian Ingredients”, Метью Макконахі «Зелене світло», Костянтин Коплєтов «Порядок в хаосі». Також цікавлюсь фантастичною літературою та коміксами.

Особисті та професійні якості

Самокритичний, уважний, працьовитий та самомотивований у розвитку. Впевнений в собі, пунктуальний, тактичний та справедливий, дружелюбний, відкритий до нових знань, готовий як до самостійної, так і до роботи з колективом(у команді).

Цілі

Розвиток та кар'єрний ріст; затвередження себе, як висококваліфікованого та незамінного спеціаліста. Мрію про відкриття власного ресторану з використанням продуктів, вирощених на власній фермі.

Олексій Сергійович

F&B Manager

Киев

Готов переехать: Одесса, Днепр

75 000 грн.

33 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 1 неделю назад