Работала в 1 компании   4 года 4 месяца

Недвижимость и Девелопмент

Риелтор

Віддалено

Недвижимость и Девелопмент

4 года 3 месяца

05.2019 - 08.2023

Працювала віддалено з клієнтами із різних куточків світу по сезонній оренді квартир у Туреччині , спілкування і супровід клієнтів , заселення і консультації то що , досягнення багато хто став моїм постійним гостем по оренді нерухомості , припинила працювати у зв’язку з припиненням у країні кратеосрочної оренди .

Закінчила курси таргетолога Atomuniversety, маю хороші показники шо до спеціалізації настройки рекламних компаній Facebook та іinstagram , створення креативів , ведення компаній, аналіз даних у бизнес кабінеті . Володію англійською intermediate , ураїнською та російською мовами .

Високо само мотивований

професіонал з сильним внутрішнім прагненням досягати успіху та досягати результату.

Здатна ефективно встановлювати

пріоритети завдань, забезпечуючи ефективне розподілення часу та ресурсів для максимізації продуктивності.

Володію навичками прийняття рішень, розв’язання конфліктів та стратегічного планування, що дозволяє успішно виконувати проекти та підвищувати ефективність команди.

Ключевая информация

Перевіряю обліковий запис на готовність до запуску реклами.• Складання стратегії рекламної кампанії.Підбираю мету рекламної кампанії, аудиторію,плейсменти показу.• Підготовлюю рекламні креативи, створюю 2-3 рекламні кампанії у кожній по кілька рекламних кампаній.Запуск тестування. Воно триває 3-5 днів. На підставі аналізу вибираємо краще сформульовані оголошення.• Оптимізуємо та масштабуємо найкращі рекламні кампанії.
Креативне мислиня робить мене
здатною розробляти інноваційні рішення для складних проблем.
• Facebook ADS
• Microsoft Excel
• Google Analytics

Училась в 1 заведении

Міжнародний Слов‘янський Університет

Міжнародні відносини

Харків, 2006

Владеет языками

Английский

выше среднего

Русский

выше среднего

Украинский

выше среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Спеціаліст з настройки таргетовпної реклами у Фейсьук та інстаграм

Київ, 2023

Запускаю таргетованою рекламу у фейсьбук та інстаграм, створюю креативи , володію навичками у роботи на платформі Canva, TIlda,Маю навички спілкування з клієнтами різних країн .

Дополнительная информация

Чому потрібно вибрати саме мене?!

Здатність працювати в різних сферах - від ресторанного бізнесу до нерухомості - свідчить про мою многозадачність та адаптивність. Комунікабельніть: Одна з мої навичок - таргетологія - передбачає добрі комунікаційні вміння, що може бути цінним активом для будь- якої команди. Особисті якості, такі як самостійність та відповідальність, роблять мене надійним працівником. Різноманітний багаж навичок і досвід робить мене цікавим кандидатом для роботодавців, оскільки я можу приносити велику цінність в різні сфери їх бізнесу.

Оксана Василівна

Таргетолог

Другие страны

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Запорожье, Ивано-Франковск, Тернополь, Харьков, Кременчуг

350 $

41 год

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 недели назад