Работала в 1 компании   5 лет 1 месяц

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Таргетолог

ФОП Поберій Оксана Володимирівна

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

5 лет

09.2019 - по настоящее время

Робота в рекламній агенції не цікавить! А нижче інформація для власників бізнесів, які закохані у свою справу та готові разом зі мною звернути гори та досягти нарешті результату.

Привіт! Я Оксана з Харкова. Працюю офіційно, по договору. Маю досвід в 60+ проєктах з 25+ ніш в країнах Європи, Україні, Ізраїлі. Для мене головне - результат та окупність реклами, в моїх клієнтів вона від х5. Тому зі мною співпрацюють від 6 місяців до 3 років. Бо я поринаю з головою в кожний з проєктів і знаю, як зробити так, щоб реклама приносила продажі та прибуток, а не просто дешеві кліки та лайки.
Особливо мені цікаві теми фітнесу, здоров'я, психології, саморозвитку, духовності та краси. Але готова поспіврацювати із цікавими проєктами з інших ніш.

З якими нішами працювала: фітнес, нутриціологія, психологія, англійська мова, массаж, перманент, косметолог, студія танців, спортивна школа, лайфстайл блог, блоги на тему мотивації, саморозвитку, материнства, моди та стилю, музиканти, магазин квітів, товари з Європи, натуральні харчові олії, закваски для молочних продуктів, зумба, нарощування волосся, вироби з натуральної шкіри, стретчінг, пілатес, фейс-фітнес, салон краси, заходи для лікарів, ретрити для жінок, нейл-блог, горіхи та сухофрукти, крафтові сири.


Я працюю у комплексному маркетинговому підході, використовую в роботі знання з психології продажів, психології поведінки.

Мені важливо, наскільки цільові підписники/заявки приходять. Яка конверсія у підписника/заявку, яка ціна підписника/заявки.
Я за партнерство у довгостроковій перспективі, тому мені надважливо дати вам результат, та мати комфортне спілкування між нами.

Цього можна досягти лише нашою спільною працею, де кожен з нас розуміє свою зону відповідальності і робить все для того, щоб мати гарний результат від реклами. Бо реклама - це тільки 50% успіху. Інші 50% - це якісний, стабільний контент та вміння взаємодіяти з аудиторією/потенційними клієнтами, продавати в директі.

Гарантую, що ви отримаєте результат, якщо будете дотримуватися моїх порад.


Останні результати:

1. Для @julia_smoli в інстаграм, фітнес-тренера з Естонії, залучили у блог >17000 цільових підписників по середній ціні 0,25 €, успішно монетизували блог з окупністю х6. Тривалість співпраці - 2 роки.
2. Для @projectme.lt, фітнес-проєкту з Литви, зробили продажів онлайн-тренувань на суму 7000€ за 30 днів, вклавши в рекламу 1000€, окупили бюджет в 7 разів. Залучили у блог проєкту 7500 дівчат. Тривалість співпраці - 1 рік. Загально за рік зробили 1000 продажів на 50000€, вклавши в рекламу 8500€.

Мої додаткові скіли: створення чат-ботів, квізів, написання текстів, контент-планів, генерування ідей для сторінки. Креативи теж роблю сама.

Моя суперсила в тому, що я емпатична та відкрита людина, вмію визнавати свої помилки та нести за них відповідальність, завжди маю у запасі з десяток ідей на випадок, коли щось не спрацювало з першого разу. Не здаюсь і вам не дам впасти духом. Завжди надихну, підтримаю та допоможу порадою.


Ціна за мої послуги залежить від рекламного бюджету та об'єму робіт, стартує від 400 $. Все обговоримо індивідуально, пишіть в телеграм @oksanapoberii свою нішу, ціль та бюджет.

Ваш майбутній таргетолог, Оксана.

Ключевая информация

• Глибокий аналіз ЦА, конкурентів, продукту, воронки продажів, скриптів переписок, вашої попередньої реклами.
• Створення рекламної стратегії просування бізнесу.
• Створення текстів, креативів для реклами.
• Оптимізація та масштабування рекламних кампаній, глибока аналітика, зручна та прозора звітність щоденна, щотижнева, місячна.
• Робота з Європейськими проєктами, середній термін співпраці - 1-2 роки.
• Створення чат-ботів для Instagram, Telegram.
• Створення квізів.
• Надання рекомендацій з оформлення посадкової сторінки, створення / покращення воронки продажів.
• Націленість на результат, ініціативність, креативність, дотримання дедлайнів, багатозадачність, вміння працювати в команді.
• Глибоке занурення у проєкт, цікавість до проєкту.

Училась в 1 заведении

Харківський інститут фінансів КНТЕУ

Облік та аудит

Харків, 2016

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

"Метасистема" від Дениса Виноградова

Харків, 2024

Курси з налаштування таргетованої реклами у маркетинговому підході

2022

Посилання на сертифікати: https://drive.google.com/drive/folders/1CkWvG2mPTzwFUjvyV8a_Hiia9_MZxARo?usp=sharing

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Йога, медитації, книги, рибалка, настільний теніс, малювання, відпочинок на природі, прогулянки, духовний розвиток, аскези.

Комп'ютерні навички

Робота із Canva, Figma, FigmaJam, Miro, Mindmeister, Google sheets, TeamViewer, ADSquize.

Особисті якості

Чесність, порядність, дисциплінованість, відповідальність, організованість, пунктуальність, відданість. Це те, чим я керуюся у своїй роботі.

Оксана

Таргетолог

Харьков

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Днепр, Винница, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Николаев, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Кривой Рог, Другие страны

400 $

30 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 21 час назад