Работала в 12 компаниях   14 лет 1 месяц

Строительство, Государственный сектор, Услуги для населения - другое, Негосударственные организации / NGO, Медиа / СМИ, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Помічник керівника

Інжиніринг Корп., ТОВ

Строительство

1 год

10.2023 - по настоящее время

Допомага в організації роботи інженерів-консультантів в Україні . Співпраця з FIDIC та EFCA. Допомога для впровадження інфраструктурних проектів, зокрема захисту енергетичних об'єктів, мостів, доріг і водосховищ.

Солдат

Збройні Сили України

Государственный сектор

1 год

02.2022 - 02.2023

Робота з особовим складом, допомога в організації заходів для преси, організація роботи їдальні, збір волонтерських коштів та координація співпраці з активістами та підприємствами, збір інформації щодо зниклих безвісти.

Менеджер з комунікацій Відділ зовнішніх комунікацій

АТ “Укрпошта”

Услуги для населения - другое

1 год 2 месяца

12.2021 - 02.2023

Робота з громадськістю та ЗМІ, спрямована на впровадження реформи пересувних відділень поштового зв'язку.

Організатор тренінг-курсів

ГО “Регіональне об’єднання молоді”

Негосударственные организации / NGO

4 года 3 месяца

11.2017 - 02.2022

Організація освітніх заходів за підтримки МЗС Німеччини - тренінги для представників ЗМІ на тему проведення журналістських розслідувань, партійних фінансів, гендерно-чутливої журналістики, роботи журналістів в умовах збройного конфлікту, інтерв’ювання жінок-політиків, навчання для молоді, яка прагне спробувати себе в політиці, заходи присвячені питанням створення органів самоорганізації населення.

Менеджер з адвокації м. Київ

ГО “Проліска” під егідою УВКБ ООН

Негосударственные организации / NGO

10 месяцев

02.2020 - 12.2020

Робота з владою, спрямована на захист прав внутрішньо переміщених осіб та допомоги населенню прифронтових громад, які постраждали найбільше внаслідок ведення бойових дій на сході України. Робота з 10 офісами ГО “Проліска” та 100 волонтерами вздовж всієї лінії розмежування.

Координатор проекту “Комунікації лібералізму” в рамках співпраці з Фондом Фрідріха Науманна за Свобо

Фонд Фрідріха Науманна за Свободу

Негосударственные организации / NGO

2 месяца

07.2020 - 09.2020

Організація заходів, спрямованих на висвітлення роботи депутатів місцевих рад по всій Україні, умовах роботи у владі та опозиції, проекти спрямовані на просування демократичних цінностей, приведення інвестицій в місто, створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу, роботу монополій, інформаційна кампанія про імперативний мандат, право голосу на виборах, сексуальну освіту, гендерні та екологічні питання, захист зелених зон, роботу ОСББ та ОСН, привернення молоді до політичної діяльності тощо.

Помічник-консультант народного депутата Наталії Веселової (позафракційна)

Апарат Верховної Ради України

Государственный сектор

2 года

08.2017 - 08.2019

Основне поле діяльності - захист прав внутрішньо переміщених осіб, прав людей, які проживають на окупованих територіях, реінтеграція Донбасу, розвиток прифронтових територій, а також робота в рамках роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, зокрема питання впровадження в Україні другого рівня пенсійної системи.

Прес-секретар

Міністерство тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Государственный сектор

4 месяца

05.2017 - 09.2017

Журналіст

ARC, "Українська правда", "Новое время", "Цензор", "Лівий берег"

Медиа / СМИ

2 года 2 месяца

04.2014 - 06.2016

Менеджер з реклами

Планета Кіно

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

06.2013 - 06.2014

Робота присвячена поширенню в Україні найсучасніших кінотехнологій та загалом найкращих блокбастерів світового рівня. Мережа “Планета кіно” - це кінотеатри в Одесі, Києві, Львові, Харкові, Сумах. При цьому п’ять екранів - це наймасштабніша канадська технологія IMAX, ще три - це передова південнокорейська технологія 4DX.

Прес-секретар

Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Государственный сектор

2 года 3 месяца

06.2011 - 09.2013

Працювала на посаді завідувача сектору організації взаємодії підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту із ЗМІ. Відповідала за висвітлення діяльності підрозділів МНС України (ДСНС України) у ЗМІ, координувала діяльність регіональних прес-служб, проводила семінари для їхнього розвитку, працювала над створенням єдиної системи відділів зв'язку з громадськістю, а також налагоджувала співпрацю прес-служби із міжнародними організаціями, освітніми закладами, наприклад Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Кореспондент

інформаційне агентство "Українські Новини"

Медиа / СМИ

2 года

05.2009 - 05.2011

Підготовка новин у режимі онлайн. Відділ - політика.

Ключевая информация

Усе своє життя працюю з інформацією. Зарекомендувала себе і як хороший незалежний журналіст з відчуттям художньої цінності тексту, і як відповідальний менеджер, який здатний сформулювати і гідно просувати ідею проекту, вибудувати і підтримувати репутацію окремого відомства, відстояти діяльність цілого колективу, залучати нових учасників до проектів. Тривалий час працюю з інформацією, здатна створювати власні аналітичні матеріали. Відповідальний та відданий працівник. Готова завжди надати допомогу. Є досвід роботи у складних умовах та понаднормово, у найвіддаленіших точках України, а також з безпековими службами. Розумію правила чіткої звітності та дедлайнів. Відслідковую ситуацію в країні та за кордоном. Розумію систему налагодження стійких зв’язків з державними структурами, бізнесом та громадським сектором. Є досвід публічних виступів.

Училась в 2 заведениях

Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого

Кінознавство

Київ, 2013

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Культурологія

Київ, 2010

Владеет языками

Английский

продвинутый

Французский

базовый

Украинский

родной

Державний сертифікат

Дополнительная информация

Громадська діяльність

У березні 2019 року брала участь у програмі “Відкритий світ”, що фінансується Конгресом США. Теми для вивчення: розвиток демократії, місцевого самоврядування, розвиток законотворчої діяльності, робота з дітьми, які зазнали насилля. Брала участь у навчальних візитах до Брюсселю для ознайомлення з роботою Європарламенту, Амстердаму - для навчання роботі з волонтерами, до Молдови - для актуалізації молоді в питаннях програми Східне партнерство, Туреччини - для співпраці з демократичними молодіжними рухами. Щорічно беру участь у Donbass Media Forum. Виступала протягом 2019-2023 на Human Dimension Meeting OSCE щодо проблем України.

Водійське посвідчення

категорія В

Олена Едуардівна

Менеджер проекту

Киев

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 12 часов назад