Работал в 3 компаниях   13 лет 6 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керівник департаменту

aviatrade

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 лет 3 месяца

04.2014 - 07.2022

У відділі з продажу

- Залучення клієнтів: Встановлення та підтримання контактів з потенційними клієнтами, включаючи авіакомпанії, технічні служби, ремонтні центри і т. д.

- Просування продукції: Продаж запчастин, компонентів і обладнання, надання інформації про їх характеристики та переваги.

- Ведення переговорів: Переговори з клієнтами стосовно умов поставки, цін та контрактів.

- Аналіз ринку: Вивчення ринкових тенденцій, конкурентів та потреб клієнтів для розробки стратегій продажу.

- Підтримка клієнтів: Вирішення запитів та проблем клієнтів, надання консультацій та технічної підтримки.

- Управління замовленнями: Координація процесу замовлення та відстеження доставки авіазапчастин.

-Збільшення обсягу продажів: Розробка та виконання планів збільшення обсягу продажів та досягнення цілей.

- Звітність: Підготовка звітів про роботу, обсяги продажів та інші важливі показники для вищого керівництва.

- Збереження відомостей: Ведення бази даних про клієнтів, їхні запити та історію замовлень.

- Співпраця з іншими відділами: Постійна взаємодія з відділами збуту, логістики та технічної підтримки для досягнення загальних цілей компанії.

Керуючий ресторану

Ресторан Веранда

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

01.2012 - 02.2014

організація роботи та функціонування закладу в повному обсязі; - контроль за роботою адміністраторів, барменів, делегування повноважень; - організація та проведення івентів, святкових заходів, дегустація вин; - залучення музикантів, спікерів для проведення заходів різного масштабу; - проведення роботи з навчання та набору персоналу (офіціанти, бармени, допоміжний персонал); - робота з документацією, звіти (x,z), інвентаризації, - розуміння специфіки ведення та обліку каси, - робота з програмою Poster, MS Office, Excel; - робота з винною картою, котельною картою; - поліпшення якості меню в закладі; - впровадження нових позицій у меню, винній карті; - досвід в інтеграції знань у створення концепції, що продає, всередині/зовні закладу; - збільшення кількості гостей і прибутку.

Менеджер ресторану

Веселий Роджер, Кафе-бар

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 10 месяцев

01.2009 - 11.2012

- Ведення касової документації та внутрішньої звітності; - інвентаризація та замовлення продукції; - контроль термінів придатності, якості продуктів, відстеження маркування продукції, дотримання правил товарного сусідства і санітарії; - управління всіма процесами всередині ресторану; - організація безперебійної, ефективної та злагодженої роботи команди; - допомога співробітникам у створенні гостинної атмосфери і щирого сервісу; - навчання нового персоналу, допомога їм у навчанні та мотивація на високі результати; - контроль роботи всіх підрозділів закладу та допомога в кожному з них у міру необхідності.

Ключевая информация

Я багатозадачний Добре розвинена дослідницька навичка - можу отримати завдання, в якому не розбираюся, самостійно вникнути в нього, знайти шляхи вирішення, сформувати список необхідного для безпосереднього досягнення мети. Вмію бути гнучким, пристосовуватися до ситуації та ефективно працювати в епоху змін.

Учился в 4 заведениях

Приватне акціонерне товариство "Приватний вищий навчальний заклад "Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій"

менеджмент

Запоріжжя, 2009

Приватне акціонерне товариство "Приватний вищий навчальний заклад "Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій"

менеджмент

Запоріжжя, 2008

Державний навчальний заклад "Дніпровський транспортно-економічний коледж"

комерційна діяльність

Дніпро, 2005

професійно-технічне училище № 5 м.Запоріжжя

кухар

Запоріжжя, 2003

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

GENESIS СОЗДАТЕЛЬ ИГРЫ Авторский тренинг Ицхака Пинтосевича

Київ, 2018

Дополнительная информация

про мене

Я родом з міста Запоріжжя. Завжди був любителем активного способу життя. Рік тому я прийняв рішення переїхати до Києва разом з моєю дружиною та сином, який тоді розпочав свій перший рік у школі. Спорт завжди був важливою частиною мого життя, і зараз я продовжую залишатися в чудовій фізичній формі. Мої уподобання в сфері спорту зосереджені на водних видах. Я віддаю перевагу вейкбордингу, кайтсорфінгу та плаванню. Вони надають мені великий заряд енергії та задоволення. Моя кар’єра почалася в ресторанній сфері. Я підвищів свою кваліфікацію від бармена до барменеджера, а потім до управляючого закладом. Пізніше, я вирішив спробувати себе в іншій галузі, і розпочав займатися купівлею та продажем запчастин для автомобілів, працюючи як в Україні, так і за кордоном. Ця робота принесла мені багато досвіду, і я працював в цій компанії протягом восьми років, до війни, яка розпочалася у 2022 р.

Богдан Миколайович

Project Manager

Киев

1 000 $

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 2 дня назад