Работал в 4 компаниях   21 год

Государственный сектор, Строительство

заступник начальника відділу супроводження інвестиційних проєктів

київське інвестиційне агентство , кп

Государственный сектор

9 лет 5 месяцев

01.2015 - по настоящее время

Робота в службі замовника та зі структурними підрозділами КМДА: вивчення технічної можливості реалізації інвестиційних проєктів та розробка їх фінансових моделей, передпроєктних пропозицій та/або техніко-економічних показників, погодження передпроєктних пропозицій/техніко-економічних показників інвестиційних проєктів, проведення зустрічей з потенційними інвесторами, моніторинг рішень Київської міської ради та розпоряджень Київської міської державної адміністрації щодо вирішення майнових та інших питань пов’язаних з реалізацією інвестиційних проєктів. Контроль виконання інвестором умов і термінів інвестиційних договорів на будівництво. Успішна реалізація об’єктів житлово-офісної, соціальної та туристичної інфраструктури міста Києва.

Помічник Першого віце-президента

ПАТ ХК "Київміськбуд"

Строительство

5 лет 7 месяцев

01.2008 - 08.2013

Взаємодія з органами державної влади з питань, що входять до компетенції підприємства; Контроль підготовлених проєктів документів; Ведення діловодства: складання листів, запитів, підготовка презентацій, звітів та інших матеріалів; Контроль виконання виданих наказів та розпоряджень; Супроводження проєкту будівництва та розподілу житла потерпілим в результаті діяльності ГІБК "Еліта-Центр"; Координація роботи служб генпідрядника; Допомога в контролі робіт по об'єктах будівництва: вартість, терміни, якість робіт; Допомога в прийнятті технічних і проєктних рішень; Узгодження нормативних і організаційно-розпорядчих документів за проєктом; Участь в розробці бюджету проєкту; Досвід участі в реалізації проєкту з його ініціалізації до введення в експлуатацію.

Головний спеціаліст відділу підготовки будівництва і проєктно-вишукувальних робіт

ПАТ ХК "Київміськбуд"

Строительство

4 года 4 месяца

09.2003 - 01.2008

Робота в службі замовника, оформлення договорів оренди землі під будівництво; Отримання вихідних даних, збір висновків служб. Підготовка технічних завдань на розробку проєктної документації; Збір вихідних даних на проєктування; Отримання дозволів та ТУ на будівництво; Контроль виконання проєктних робіт; Супроводження проєкту на етапі проходження експертизи; Реалізовані проєкти: 1,2,3 квартали по вул. В. Чорновола (ЖК "Златоустівський"), вул. Коперника, 7, 9-11, вул. Осіння, 33, пр.Палладіна-Жовтнева, вул. Тимофія Строкача та інші.

директор

регіональний філіал державного земельного кадастру

Государственный сектор

1 год 5 месяцев

02.2002 - 07.2003

Підготовка установчих документів, реєстрація, підбір персоналу; Розробка та затвердження посадових інструкцій працівників і штатного розкладу; Виготовлення правовстановлюючих документів на землю (землевідведення, складання технічної документації, оформлення прав власності або землекористування, оренда).

Ключевая информация

Узгодження проєктної документації на землю та будівництво. Координація будівельних проєктів. Досвід участі у реалізації проєкту з ініціалізації до введення в експлуатацію. Досвід ведення переговорів. Керуючі і організаторські здібності, ініціативність, цілеспрямованість. Впевнений користувач MS Office, MS Project, AutoCAD, системі електронного документообігу АСКОД. Робота у порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. Дані військового обліку у ТЦК та СП оновлені (Відстрочка).

Учился в 3 заведениях

київський національний університет будівництва та архітектури

Промислове та цивільне будівництво, будівельний факультет

Київ, 2019

київський національний університет будівництва та архітектури

Управління проєктами, факультет автоматизації та інформаційних технологій

Київ, 2015

Національний Університет «Львівська Політехніка»

Землевпорядкування та кадастр, геодезичний факультет

Львів, 2001

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Prometheus – Найбільша платформа онлайн-курсів в Україні

Київ, 2023

Публічні закупівлі: від теорії до практики

Науково-технічний збірник «Основи та фундаменти». Випуск 39. К.:КНУБА, 2019

Київ, 2019

Дослідження зміни несучої здатності бурових паль в залежності від методів її визначення

Персональний комп'ютер для інженера "Кошторисна справа" (Київ)

Київ, 2014

Інженерна графіка ArchiCAD, AutoCAD, робота з базами даних MS Access, управління проєктами MS Project, кошторисне нормування і ціноутворення будівельних робіт на базі АВК5

Дополнительная информация

PersonalQualities

керуючі і організаторські здібності , ініціативність , цілеспрямованість

Мета

Безперервний саморозвиток, результативність, здоровий перфекціонізм (тяга до вдосконалення), Професійне та кар’єрне зростання

Вячеслав Леонідович

Керівник проекту

Киев

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад