Работал в 6 компаниях   23 года 9 месяцев

Промышленность и Производство

Інженер

ТОВ "Метінвест Промсервіс"

Промышленность и Производство

5 лет 4 месяца

01.2019 - по настоящее время

Збір та актуаліазія інформації про існуючу потребу підприємства шляхом проведення заявкової компанії та формування зведеного плану закупівель, пошук постачальників ТМЦ та Послуг з найбільш оптимальними умовами закупівлі, проведення процедури конкурентного та тендерного вибору постачальника, оформлення договірної документації, контроль своєчасних поставок продукції, організація та проведення вхідного контролю ТМЦ, розподіл поставленої продукції підрозділам – замовникам, формування звітів, створення постачальників у системі SAP MDP, проведення торгів на торговому майданчику SAP Ariba. Групи матеріалів 02005005 Будівельні кріпильні вироби, 02005009 Метизи інших виробників, 02013 Труби та металопрокат чорних та нержавіючих металів, 02014 Труби та металопрокат кольорових металів, 02019001 Хімічні реактиви, 02022018 «Автохімія, автоаксесуари, допоміжні матеріали», 03013 Холодильне, кліматичне та вентиляційне обладнання, запчастини, 03023005 З/ч до неспеціалізованого автомобільного транспорту, 03025010 З\ч до спецтехніки.

Провідний інженер

ТОВ "Метінвест Промсервіс"

Промышленность и Производство

1 год

01.2018 - 01.2019

Підготовка інвестиційних програм проектів підтримки, NPV, напрямки HR, IT, ОП, відстеження освоєння та фінансування інвестиційних проектів, формування звітів.

Провідний інженер з ремонту

ТОВ "Метінвест Промсервіс"

Промышленность и Производство

2 года 5 месяцев

08.2015 - 01.2018

Планування графіків ремонтів, бюджетування, формування заявочних кампаній річної та квартальної потреби (матеріали, інструмент, спецодяг), формування інвестиційних потреб структурного підрозділу, формування звітної документації.

Провідний інженер

ПрАТ ММК ім. "Ілліча"

Промышленность и Производство

1 год 2 месяца

06.2014 - 08.2015

Розробка планів проведення робіт (ППР, ПОР), технологічних карт, креслень, технічний нагляд за дотриманням технології проведення ремонтів металургійних агрегатів, розробкою технології виконання ремонтів.

Майстер із ремонту металургійного обладнання

ПрАТ ММК ім. "Ілліча"

Промышленность и Производство

7 лет

06.2007 - 06.2014

Організація безпечного виконання ремонтів металургійних агрегатів доменних печей, прокатних станів, обладнання Аглофабрики, енергетичних цехів, технологічних будівель та споруд, формування змінних завдань, керівництво 4 бригадами чисельністю по 5 осіб.

Електрогазозварювальник ручного зварювання

ПрАТ ММК ім. "Ілліча"

Промышленность и Производство

6 лет 9 месяцев

09.2000 - 06.2007

Виконання зварювальних робіт в процесі проведення ремонтів металургійних агрегатів.

Ключевая информация

Встановлення, налаштування операційних систем, створення програм у середовищі VBA Excel, володіння DAX, впевнений користувач MS Office (Word, Excel, Power Query, Power BI, Power Point, Outlook), Компас 3D, AutoCAD, CorelDraw, 1С-Управління Виробничим Підприємством, 1С- Документообіг, SAP-Ariba (SLP, Sourcing), Acrobat Reader, майданчик ВЧАСНО, вивчаю Python та SQL (є навички написання парсера, написання інтерфейса, автоматизація дій користувача)

Учился в 2 заведениях

Приазовський Державний Технічний Університет (ПДТУ)

Зварювальний факультет

Маріуполь, 2007

Маріупольський Машинобудівний технікум ПДТУ

Зварювальне виробництво

Маріуполь, 2004

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Python та SQL

Киев, 2024

Сертифікати освітньої платформи Codefinity з вивчення Python та SQL.

Сучасні комп'ютерні технології для бизнес-аналітики на базі продуктів Microsoft

Київ, 2023

Курси підвищення кваліфікації за освітньо-професійною програмою "Сучасні комп'ютерні технології для бізнес-аналітики на базі продуктів Microsoft" виданий ТОВ "Технічний Університет "Метінвест Політехніка"

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Дополнительная информация

Особисті якості

Вміння працювати з великими обсягами інформації, вміння працювати в команді, навички ведення переговорного процесу, націленість на результат, комунікабельність. На базі Excel із застосуванням VBA створив кілька систем, що спрощують роботу - автоматизована система з обліку спецодягу, автоматизована система розподілу ТМЦ, автоматизована система формування протоколів КРІП (КРІД) в інвестиційній діяльності, автоматизована система формування та відправки повідомлення по засобах з EXCEL через Outlook. Формування звітів із використанням Power Query, Power Bi. Курирував впровадження SAP Ariba у ТОВ "Метінвест-Промсервіс". Проводив навчання колег навичкам роботи у SAP Ariba. Вивчаю мови програмування SQL, Python (selenium, bs4, aiogram, django, flask), HTML та CSS.Є декілька проектів:1. Мовою Python розроблен парсер по Prozorro, який вивантажує інформацію по тендерах з використанням фільтрів на базі бібліотек selenium, beautifulsoup та pyqt.2. Мовою Python розроблен додаток заповнення шаблонів word із данних таблиці excel та формування великої кількості word документів.3. Розроблен та розміщен на хостингу сайт-візитка компанії з використанням html та css.4. Розроблен телеграм-бот компанії на базі бібліотеки aiogram з приєднаням до БД MySQL.Додатковий досвід та досягнення:Звітний проект в Power Bi та DAX:- Успішно реалізував звітний проект на основі Power Bi та DAX, який допоміг оптимізувати та ефективно відслідковувати процес виконання заявочної компанії для кожного менеджера та структурного підрозділа. Основні завдання та досягнення в рамках цього проекту включають:1. Автоматизація збору даних:Розробив ефективні механізми автоматичного збору даних заявочних компаній з різних джерел та їх інтеграцію в систему Power Bi.2. Розрахунок економії бюджету:Створив DAX-формули для розрахунку економії бюджету на основі фактичних витрат, пов'язаних із заявковим процесом.3. Аналіз відхилень:Розробив механізми для аналізу та відслідковування відхилень між фактичними витратами та планованими бюджетами для кожного виду товарів та послуг.4. Навчання користувачів:Провів тренінги та навчання менеджерів та інших користувачів системи щодо правильного використання та інтерпретації звітів, а також надавав підтримку у вирішенні питань.В результаті реалізації цього проекту підвищена ефективність заявкового процесу, зменшено витрати та досягнуто оптимальних умов закупівель для підприємства.

Іван

Data analyst

Киев

50 000 грн.

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад