Работал в 7 компаниях   7 лет 3 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс), Фармацевтика

Керівник відділу компенсацій та пільг

АСТ

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 7 месяцев

01.2022 - 08.2023

Адміністрування та контроль процесів по напрямку компенсацій та пільг Компанії: бюджет ФОП (розробка, захист, консолідація, моніторинг, аналіз відхилень); розробка преміальних положень; Аналіз заробітних плат, та розробка пропозицій по їх підвищенню. Контроль відрядної оплати праці та інших нарахувань по заробітній платі. Підготовка аналітики по напрямку HR відповідно до запитів менеджменту Компанії. Розробка прогнозних моделей бюджету в залежності від змінних умов.Розробка та контроль штатного розпису компанії, його актуалізація та адміністрування.Адміністрування організаційної структури Компанії.Розробка внутрішніх політик та процедур (СРП).Розробка та запровадження оптимізаційних заходів направлених на оптимізацію затрат Компанії.

Менеджер з оплати праці

АСТ

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 1 месяц

12.2020 - 01.2022

Адміністрування та контроль процесів по напрямку компенсацій та пільг (регіональні підрозділи): бюджет ФОП (розробка, консолідація, моніторинг, аналіз відхилень); розробка преміальних положень; Аналіз заробітних плат, та розробка пропозицій по їх підвищенню. Контроль нарахування відрядної оплати: відповідність ринку діючих розцінок; розробка і затвердження розцінок на нові види робіт; контроль нарахування відрядної оплати.Розрахунок річного бонусу та погодження з менеджментом компанії.Контроль чисельності структурних підрозділів підприємства. Побудова організаційних структур та їх затвердження.Участь у підготовці політики/концепції та методології проведення підвищення заробітної плати працівників компанії.Розробка та запровадження внутрішніх робочих процедур.

Фахівець (з компенсацій та пільг) І категорії

Корпорація «Arterium»

Фармацевтика

1 год 2 месяца

09.2019 - 11.2020

Фахівець (з компенсацій та пільг) ІІ категорії

Корпорація «Arterium»

Фармацевтика

8 месяцев

01.2019 - 09.2019

Адміністрування процесів по напрямку компенсацій та пільг на зовнішніх ринках (закордонні представництва та заводи партнери): бюджет ФОП (розробка, моніторинг, аналіз відхилень); розробка преміальних положень; перевірка правильності розрахунку премій, погодження премії з директорами корпорації, підготовка додаткової аналітики по премії (на вимогу керівництва); Аналіз заробітних плат, та розробка пропозицій по їх підвищенню (підготовка аналітичних записок на основі оглядів заробітних плат). Підготовка щомісячних/щоквартальних/піврічних звітів. Аналіз чисельності. Розробка та запровадження внутрішніх робочих процедур. Інтеграція процесів на заводах.

Окрім того, зважаючи на успішний попередній досвід – відповідав за напрямок нормування на заводах: запустив процес нормування; розробив необхідні внутрішні інструкції по даному напрямку; координував та контролював запуск процес нормування.

Участь у внутрішніх проектах: автоматизація розрахунку чисельності виробничого персоналу; автоматизація внутрішніх процесів корпорації по HR напрямку.

Провідний інженер з організації праці

ПАТ "Київмедпрепарат" Корпорація «Arterium»

Фармацевтика

9 месяцев

04.2018 - 01.2019

Інженер з організації праці

ПАТ "Київмедпрепарат" Корпорація «Arterium»

Фармацевтика

1 год 6 месяцев

10.2016 - 04.2018

Нормування праці: проведення хронометражів, ФРП та ФРД, їх аналіз та виведення норм виробітку. Аналіз виробничого процесу, пошук шляхів його оптимізації, вирівнювання і синхронізації виробничого потоку, розрахунок необхідного розміру бригади. Нормування процесів переналадки/переходу обладнання, аналіз та оптимізація даних процесів з метою скорочення часу простою обладнання, написання технологічних карт проведення переналаштувань обладнання – як один з інструментів аналізу та оптимізації процесу переналадки з метою скорочення її тривалості та оптимізації трудозатрат та застосування при оптимізації процесу системи SMED. Аналіз продуктивності виробничих підрозділів підприємства, розробка пропозицій щодо її підвищення. Розрахунок необхідної чисельності персоналу виробництва на майбутній період.

Нормування офісних працівників з метою встановлення необхідної/підтвердження існуючої чисельності працівників підрозділів підприємства.Участь у внутрішніх проектах: оптимізація процесів очистки/переналадки обладнання з метою їх оптимізації та скорочення тривалості.

Економіст відділу нормування і оплати праці

ТОВ "Комплекс Агромарс"

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 месяца

06.2016 - 10.2016

Ведення первинного обліку по оплаті праці; Проведення розрахунків заробітних плат працівників підприємства; Перевірка правильності нарахування заробітних плат працівників підприємства; Представлення та захист документів по нарахуванню ЗП генеральному директору компанії на щомісячній основі; Проведення хронометражів робочого часу; Аналіз, та розробка пропозицій щодо підвищення рівня заробітних плат працівників;Аналіз фондів оплати праці; Розгляд штатного розпису філіалів та розробка пропозицій по оптимізації штату; Розробка розцінок по оплаті праці працівників відрядників; Перегляд та актуалізація преміальних положень.

Ключевая информация

Знання КЗпП України; знання пакета Microsoft Office; 1С.8; IFS Applications (ERP-система).Вміння працювати з великими об’ємами інформації; висока здатність до навчання; терпеливість; цілеспрямованість; стресостійкість; багатозадачність; системність; бажання рости та розвиватися.

Учился в 2 заведениях

Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Економічний, «Економіка»: магістерська програма «Бізнес-планування підприємницької діяльності в АПК», кафедра Організації агробізнесу.

Київ, 2018

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Економічний, «Економіка підприємства», Бакалавр, завершив з відзнакою

Київ, 2016

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

Пройдені навчання:

«Бережливе виробництво - як гарантія зростання ефективності виробництва»; «Виробничий менеджмент. Виробнича логістика»; «Крос-функціональна взаємодія: команда як агент змін»; «Школа менеджменту»; «Школа лідерства»; «Фінанси для не фінансистів»; «Ефективна комунікація»; PISK “REFA norming” (навчання за кордоном по нормуванню).

Юрій Миколайович

Керівник відділу C&B

Киев

29 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад