Работал в 4 компаниях   7 лет 10 месяцев

Транспорт и Логистика, Торговля розничная / Retail

Керівник департаменту логістики

Omnicore

Транспорт и Логистика

1 год 8 месяцев

12.2021 - 08.2023

Організація переміщення товару між партнерськими складами/торгівельними точками та складами Оmnicore (Київ та Одеса). Контроль за виконанням KPI департаменту. Контроль коректністі роботи облікових систем та своєчасність обміну даними між ними. Надання звітних даних партнерам, спілкування із постачальниками. Планування бюджетування департаменту. Контроль використання коштів на ПЗМ/звірка залишків балансу палива та пробігу автомобілів. Контроль документообігу та зберігання архіву. Оптимізація логістичних процесів.

Керівник департаменту логістики

Unitrade Express

Торговля розничная / Retail

3 года 6 месяцев

06.2018 - 12.2021

Організація та контроль роботи трьох складів (Київ, Польша, США). Організація переміщення вантажів по теріторії США, ЄС, та в Україну. Оформлення митних документів. Комунікація з міжнародними/внутрішніми перевізниками України, митними органами, брокерами. Контроль виконання адресного обслуговування у м. Київ. Планування бюджету департаменту. Аналітика фінансової діяльності департаменту. Оптимізація складських процесів. Організація пікапів вантажів/посилок територією США/Канади/Європи/Кореї/Китаю. Пошук та комунікація з постачальниками надання послуг авіа/морських перевезень. Підготовка експортних/транзитних документів для вивезення вантажів/посилок з території США/Європи/Кореї/Китаю. Планування бюджету/плану оплат на місяць. Робота з претензіями щодо недостач (подання рекламацій на форвардерів, на кур'єрських операторів поштового зв'язку США, страхування вантажів). Фінансовий облік балансів із усіма контрагентами. Рознесення фактичних витрат на кожну одиницю товару. Відстеження всіх awb, bol та контроль своєчасності прибуття всіх вантажів до пунктів призначення.

Начальник відділу логістики

Meest

Транспорт и Логистика

8 месяцев

10.2017 - 06.2018

Управління транспортною логістикою (100 – 150 транспортних засобів), пішими кур'єрами (40 - 50 співробітників). У підпорядкуванні 15 логістів. Навчання персоналу, контроль виконання kpi, своєчасне адресне обслуговування. Підбір персоналу, залучення нових перевізників.

Керівник відділення

Meest

Транспорт и Логистика

1 год 11 месяцев

11.2015 - 10.2017

Управління операційним відділенням. Випуск транспортного засобу на маршрут, інструктаж водіїв, контроль та складання звітів з gps пересування, своєчасної інкасації коштів, своєчасного адресного обслуговування. Контроль ефективністі та своєчасність прийому/відправлення магістрального транспорту. Управління роботи складом 1400 кв. метрів (19 комплектувальників, 9 співробітників адміністративного персоналу). Відповідальність за матеріально-технічні цінності. Робота із претензіями. Контроль виконання kpi, формування та аналіз звітів діяльності відділення.

Ключевая информация

Користувач ms office (power bi, collaborator, trello, bitrix, excel, google sheets, 1c)

Учился в 1 заведении

Київський університет права Національної академії наук України

юридичний

Київ, 2009

Олексій Олександрович

Керівник відділу логістики

Киев

38 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад