Работала в 11 компаниях   16 лет 6 месяцев

FMCG, Консалтинг / Аудит

Менеджер систем якості

ТОВ «Торговий дім «Біола», м. Дніпро (виробництво та реалізація соків, води, напоїв)

FMCG

4 года 4 месяца

07.2020 - по настоящее время

Функціональні обов'язки:

  • Забезпечення ефективного функціонування інтегрованих систем управління безпечністю харчових продуктів та якістю (ISO, FSSC) на виробничих майданчиках ТОВ «ТД «Біола» (ПрАТ «Орлан»,«Ерлан»);
  • Супровід проведення зовнішніх аудитів другої та третьої сторони на виробничих потужностях;
  • Аудити виробничих майданчиків ТОВ «ТД «Біола»;
  • Робота із рекламаціями споживачів;
  • Контроль ефективності впровадження коригуючих дій, спрямованих на усунення невідповідностей, встановлених при проведенні аудитів, верифікації процесів;
  • Оцінка постачальників інгредієнтів, пакувальних матеріалів;
  • Організація розробки заходів щодо безперервного вдосконалення систем управління безпечністю харчових продуктів та якістю;
  • Проведення тренінгів з безпечності харчових продуктів для працівників виробництва, логістики, продажу;
  • Проведення навчання внутрішніх аудиторів систем менеджменту (ISO, FSSC);
  • Вивчення кращого передового вітчизняного та світового досвіду у сфері технічного регулювання, змін у законодавчій та нормативній базі та надання рекомендацій щодо впровадження та використання сучасних розробок та документів;
  • Здійснення контролю за дотриманням нормативних вимог та проведення оцінки ризиків при зміні будь-якого процесу чи параметру продукту;
  • Розробка технічного тексту етикетки та контроль коректності інформації при затвердженні оригінал-макетів етикеток;
  • Здійснення робіт щодо отримання штрих-кодів на харчові продукти компанії;
  • Планування бюджету та контроль його виконання;
  • Функціональне управління виробничою лабораторією, розробка та контроль дотримання схем лабораторного контролю на всіх стадіях виробничого процесу;
  • На час тимчасової відсутності директора з якості (період воєнного стану), начальника лабораторії (період відкритої вакансії), менеджера зі стандартизації (період відпусток) виконання покладених на них обов'язків.

Менеджер систем якості/Директор з якості

Загальні компетенції та професійні здобутки:

FMCG

11 лет 9 месяцев

02.2013 - по настоящее время

Професійні здобутки:

  • Розробка та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів та якістю ISO 22000, IFS Food (без залучення консалтингу) та успішне проходження сертифікаційних аудитів та аудитів торгових мереж «АТБ-маркет», «ФОЗЗІ-Груп» з результатами оцінки показників найвищого рівня;
  • Досвід отримання сертифікатів на відповідність вимог органічного виробництва та кошерного продукту;
  • Створення та реалізація бізнес-процесів як стратегічних пріоритетів компанії:

«Програма оцінки та затвердження постачальників та послуг»;

«Програма належних практик в логістиці»;

«Програма управління зверненнями споживачів»;

«Програма списання та повернення логістичного браку та браку торгових мереж/АЗС».

  • Впровадження на підприємствах систем:

«Оцінки задоволеності споживачів від яких надійшли звернення»;

«Онлайн тестування персоналу з документації систем менеджменту безпечністю харчових продуктів та якістю»;

«Управління ризиками відповідно до ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018, розробка карт процесів»;

«Оцінювання Контексту підприємства та дій щодо поводження з ризиками та можливостями у зв'язку з воєнними діями на території України»;

  • Досвід керівництва процесами виробництва від запуску виробничої потужності з «0» до успішного функціонування;
  • Створення Відділу управління якістю з «0»: організаційна структура, забезпечення необхідними ресурсами, політикою та процедурами;
  • Проведення тренінгів для співробітників департаментів виробництва, логістики, продажу на тему:

«Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАРСР)»;

«Використання інструментів “Fish-Bonе” та “5 Whys при розслідуванні інцидентів”;

«Внутрішні аудитори у сфері управління безпечністю харчових продуктів».

  • Впровадження проекту з автоматизації CRM системи (уніфікація напрямків бізнесу з подальшою оптимізацією існуючих процесів за рахунок відсутності «ручної роботи»);·
  • Запуск проекту «Бізнес-сніданок: «Експорт товарів до країн ЄС/СНД/Китаю» (збільшення кількості клієнтів/доходів).

Очікування від нового місця роботи:

зацікавленість вищого керівництва у реалізації стратегічних цілей і завдань, які забезпечують виробництво безпечних і конкурентних продуктів, відповідно до вимог міжнародних стандартів.

Директор з якості

ТОВ «Джі Еф Ес Фреш Фекторі», м. Київ (виробництво продуктів харчування в категорії "Ready meals" та "Food to go", входить до групи компаній "GFS")

FMCG

1 год

07.2019 - 07.2020

Функціональні обов'язки:

  • Розробка, впровадження та підтримка систем управління безпечністю харчових продуктів та якістю (IFS);
  • Встановлення, впровадження та підтримання всіх процесів необхідних для систем менеджменту у робочому порядку (на виробництві, у лабораторії, між виробничими майданчиками та відділами центрального офісу: закупки, логістика, торгівля, маркетинг);
  • Організація та управління процесами в підрозділах компанії, які направлені на попередження випуску продукту, невідповідного вимогам нормативної документації, внутрішніх специфікацій, умовам поставок та договорів;
  • Забезпечення підвищення задоволеності споживачів;
  • Організація необхідного рівня лабораторних випробувань та технічного оснащення лабораторії;
  • Координація роботи підлеглого персоналу Відділу управління якістю;
  • Участь у відборі та забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня підлеглих працівників;
  • Забезпечення нормативних та сертифікаційних аспектів бізнесу, проведення переговорів із державними органами.

Менеджер з якості

ТОВ «Данон Дніпро», м. Херсон (молокопереробне підприємство, що входить до групи компаній "Danone")

FMCG

3 месяца

12.2018 - 03.2019

Функціональні обов'язки:

  • Забезпечення функціонування систем менеджменту безпечністю харчових продуктів (FSSC 22000, FSI, PRP, API);
  • Участь в оцінці ризиків безпечності харчових продуктів під час запуску нових проектів;
  • Забезпечення необхідного рівня лабораторного контролю та технічного оснащення лабораторій;
  • Робота зі зверненнями споживачів;
  • Розробка та контроль виконання дій, спрямованих на покращення роботи системи в цілому та підвищення якості і безпечністю харчових продуктів та послуг;
  • Планування бюджету та контроль його виконання.

Менеджер систем якості

ПрАТ «Орлан», м. Київ (виробництво напоїв безалкогольних, мінеральної та питної обробленої води, входить до групи компаній "Біола")

FMCG

1 год 7 месяцев

05.2017 - 12.2018

Функціональні обов'язки:

Аналогічну посаду займаю з липня 2020р – по теперішній час з тими ж обов’язками.

Виконавчий директор

ТОВ «Адвайзер-Біз», м. Київ (консалтингова компанія: впровадження міжнародних стандартів з управління безпечністю харчових продуктів, аудити, навчання, допомога при експорті товарів)

Консалтинг / Аудит

4 месяца

01.2017 - 05.2017

Функціональні обов'язки:

  • Забезпечення реалізації стратегічних цілей та завдань компанії;
  • Участь у переговорах та тендерах на проведення аудитів постачальників ВТМ для торгових мереж, контроль та аналіз виконання умов договорів;
  • Побудова системи планування аудитів, обліку та контролю зниження витрат;
  • Організація навчання аудиторів на відповідність вимогам аудиторських перевірок торгових мереж;
  • Управління проектом з організації міжнародної конференції.

Позаштатний співробітник, аудитор

ТОВ «Адвайзер-Біз», м. Київ

Консалтинг / Аудит

2 года

01.2015 - 01.2017

Менеджер систем якості роботи з рекламаціями

ТОВ «Терра Фуд», м. Київ (виробництво та реалізація молочної продукції)

FMCG

9 месяцев

04.2014 - 01.2015

Функціональні обов'язки:

  • Контроль за дотриманням виробничими потужностями Групи компаній (Білоцерківський молочний комбінат, Крижопільський сирзавод, Вапнярський сирзавод, Решетилівський маслозавод, Рожищенський сирзавод, Тульчинський маслосирзавод) вимог міжнародних стандартів (ISО 9001, FSSC 22000);
  • Організація та проведення розслідувань із встановлення причин виникнення скарг або інцидентів, моніторинг термінів та повноти виконання коригувальних та запобіжних дій, зворотній зв'язок із споживачами, систематизація та узагальнення даних;
  • Оформлення звітів та презентацій щодо діяльності департаменту якості.

Менеджер систем якості

ТОВ «Торговий дім «Щедро», м. Дніпро (виробництво та реалізація масложирової продукції)

FMCG

1 год

02.2013 - 02.2014

Функціональні обов'язки:

  • Аналогічну посаду займала в 2014р-2015р з тими ж обов’язками. В Групу компаній входило три виробничі потужності (Львівський «ЛЖК», Запорізький «ЗЖК», Харківський «ХЖК» жирокомбінати).

Інженер з якості

ПАТ "ГАЛАКТОН", м. Київ (молокопереробне підприємство, що входить до групи компаній "Danone-Юнімілк")

FMCG

3 года 5 месяцев

08.2009 - 01.2013

Контролер харчової продукції

ПАТ "ГАЛАКТОН", м. Київ (молокопереробне підприємство, що входить до групи компаній "Danone-Юнімілк")

FMCG

1 год 1 месяц

06.2008 - 07.2009

Ключевая информация

  • Розробка та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів та якістю відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 22000, FSSC 22000, IFS Food, ISO 9001;
  • Розробка ключових показників діяльності процесів, контроль їх оцінки та актуальності;
  • Оцінка ризиків при зміні будь-якого процесу чи параметру продукту;
  • Проведення внутрішніх аудитів та аудитів постачальників;
  • Навчання персоналу стандартам харчової безпечності;
  • Знання законодавчих актів та нормативних документів України, вимог міжнародних стандартів ISO 22000, ISO 9001, IFS Food, BRC GS for Food Safety, FSSC 22000, GLOBAL GAP, FSI, PRP, API;
  • Представлення та лобіювання інтересів компанії у відносинах із споживачами, постачальниками, державними органами;
  • Досвід участі в тендерах з торговельними мережами та підтримка партнерських відносин;
  • Навички бюджетування та фінансового обліку.

Училась в 1 заведении

Національний університет біоресурсів та природокористування України (НУБіП України)

Ветеринарна медицина/якість та безпека агропромислового комплексу

Київ, 2008

Владеет языками

Английский

выше среднего

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Системи управління безпечністю харчових продуктів та якістю (ISO, FSSC)

Київ, 2020

2020р. - Схема сертифікації визнана GFSI – FSSC 22000, ver.4.1 (ISO 22000: 2005 + ISO/TS 22002-1: 2009). Внутрішні аудити. Керівництво ISO 19011:2018. Огляд і вимоги стандарту IFS (v.6.1) («Bureau Veritas»);

2018р. - Вимоги стандарту ISO 22000. Внутрішній аудит системи менеджменту харчової безпеки. Схема сертифікації FSSC v.4. Вимоги стандартів програм передумов " («Bureau Veritas»);

2015р. - Сертифікований курс із присвоєнням кваліфікації коуч з інтегрального спілкування “Coach of collective intelligence” (Інститут Інтегрального Товариства «Insocium»);

2013р. - «Сертифікований в IRCA курс «Провідний аудитор системи управління безпечністю харчових продуктів FSSC 22 000» («SGS»);

2011р. - «Глобальні ринки  (GFSI): - обізнаний рівень для консультантів  з безпеки харчових продуктів» (IFS);

2010р. - Спеціалізований тренінг для консультантів у сфері управління безпекою хар

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Office, 3S, поштові програми («Lotus Notes 8.5», «Microsoft Outlook 2010», «Zimbra»).

Особисті якості

  • націленість досягнення результату;
  • вміння працювати у команді;
  • прагнення підвищення професійних навичок;
  • вміння знаходити рішення і працювати з великими обсягами інформації;
  • висока адаптація і швидке навчання вміння організовувати роботу команди;
  • аналізувати та ставити задачі;
  • публічні виступи та презентації.

Оксана

Директор з якості /Керівник відділу якості /Керівник відділу по роботі з претензіями та рекламаціями

Киев

38 лет

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 2 недели назад