Работал в 4 компаниях   16 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство, Услуги для населения - другое, Строительство

Засновник

ТОВ Хенрік

Промышленность и Производство

8 лет 11 месяцев

03.2013 - 02.2022

Створення з нуля підприємства , організація відділу логістики та відділу збуду , закупівля у межах України пілетів з лузги соняшника, та поставка на атомні електростанції у Польщі Реєстрація відкриття банківскіх рахунків, отримання картки зєд у митниці,підписання договорів оренди офісу, складу, тупіка на залізниці,набір персоналу, отримання сертифікатів та лінцензій для єкспорту. Управління компанією:комерційна,фінансова,адміністративно-господарська діяльність Ведення перегорів та підтримання ефективних ділових відносин з ключивими партнерами.Розробка, реалізація стратегії та плану розвитку компанії, підбір та навчання персоналу,забезпечення безперебійного процесу постачання на атомні єлектростанції у Польщі.

Керівник проекту

Uranium carwash

Услуги для населения - другое

3 года 9 месяцев

04.2018 - 01.2022

Створення власного бренду мийок самообслуговування, успішний запуск мийок у Кропивницькому, Черкассах, Знамянці , Білій Церкві Пошук земельних ділянок під автомийку самообслуговування,аналіз цих обьектів, строки будівництва, прогноз реалізацї, за вкладеннями по окупності,контроль будівництва,модернізація мийок, контроль проведення реконструкції, координація взаімодії всіх підрозділів що беруть участь у будівництві , розробка та зборка власного пульта управління для автомийки самообслуговування.

Керівник підрозділу

ДП Капарол-Україна

Строительство

3 года 2 месяца

06.2010 - 08.2013

Організація нового підрозділу з нуля, пристосування Німецьких стандартів та процесів до Українського ринку, вихід на позначку обороту в 3 млн грн за 6 місяців, перемога у номінаціях «Кращий об’єкт України» 2017 рік , кращий об’єкт Європи 2018, приз у номінації «Кращий керівник року» Організація роботи структурного підрозділа, Ведення перегорів з новими партнерами, робота з vip клієнтами,контроль дебіторської заборгованості, розробка систем мотивацї працівників,розробка збутової політики,управління каналами збуту,участь у тендерах,розробка та впровадження програм розвитку структурнуго підрозділу,планування, постачання складських запасів, аналіз ринку та діяльності конкурентів, організація проведення, тренінгів та семінарів.

Керівник напрямку

ЗАТ Елгран

Строительство

5 лет

01.2005 - 01.2010

Організація збуду та логістики, відкриття нових ринків збуту за межами України, зокрема Шрі-Ланки та Туриції

Ключевая информация

Починаючи з 2010 працював на керівних посадах, займався створенням та організацією роботи нових компаній та бізнесів. Відкрив новій підрозділ Caparol у Кропивницькому, , який за пів року вийшов на оборот у 3 млн.грн. Був засновником міжнародної компанії Херніл, з реєстрацією у Чехії, налагодив канали поставок з України та канали збуту у Чехії та Польщі. З 2018 року займаюсь будівництвом та запуском авто-мийок самообслуговування, як по замовленню так і власних, створив власний бренд. За рахунок високої самоорганізованості та цілеспрямованості вдається досягати поставлених цілей як у бізнесі, так і у особистому житті.

Учился в 1 заведении

КНТУ

Проектування та експлуатація машин

Кропивницький, 2005

Дополнительная информация

Хобі

Бейсбол: майстер спорту міжнародного рівня, у складі збірної України – чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України. Головний менеджер та гравець команди вищої ліги «Уран».

Сергій

Регіональний керівник

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса

75 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад