Работала в 8 компаниях   23 года 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Повар-універсал

Ресторан "Mauris" франція,місто Пуатьє

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 7 месяцев

04.2022 - по настоящее время

Приготування та оформлення страв гарячого та холодного процесів,робота з технологічними картами,робота за стандартами французської кухні.

Шеф-кухар,технолог дитячого харчування

Компанія Ste'n'food,Київ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

03.2021 - 02.2023

Робота за системою ХАССП.Забезпечення безперебійної роботи Всіх напрямків кейтерингу.Розробка та впровадження виробничих стандартів компанії,контроль їх виконання.Розробка меню,меню відповідно до сезонності,створення технологічних та калькуляцій них карт.Підбір та навчання персоналу,контроль та зберігання продуктів,та їх реалізація.Контроль за дотриманням технологічного процесу у приготуванні усіх страв.

Технолог дитячого харчування

компанія "Понтем"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

02.2019 - 09.2020

Розробка здорового та правильного харчування.контроль якості усіх страв для дітей,розрахунок калорійності страв та добового раціону.

Шеф-кухар,технолог

Канал 1+1 Медиа

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2017 - 01.2019

Відмінне знання всіх процесів на харчовому виробництві.Досвід управління персоналом,планування робочого часу,проведення інвентаризацій,аналіз асортименту страв,розробка калькуляційних та технологічних карт,рецептур авторських страв.Контроль технологічного процесу приготування,за термінами зберігання продуктів та готових страв.Робота з організацією банкетів та кейтерингів.Організація виробництва на підприємстві громадського харчування та лінії роздачі.Розробка меню та авторських блюд кухонь народов світу.

Бренд-шеф кухар,технолог,керуюча

"Кулінария Плюс"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 11 месяцев

01.2014 - 12.2017

Володіння організаційними навичками,розробка концепції всієї мережі,реалізація проектів.Набір персоналу,керівництво діяльністю підприємства,складання калькуляційних та технологічних карт.Знання сучасних стандартів якості та безпеки зарчової промисловості,знання системи управління безпекою харчових продуктів НАСС,знання специфіки роботи харчовим виробництвом.

шеф кухар

Козирна карта,ресторан"Козачок"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 9 месяцев

03.2010 - 12.2013

Керівництво колективом кухні 20 людин.Складання калькуляційних та технологічних карт.Проведення мастер-класів,участь у кулінарних конкурсах компанії.Робота з постачальниками,контроль якості продукції.Проведення переобліків.

шеф-кухар

Сочінава Лія Шотівна,ресторан"Богратіоні", Киев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

01.2008 - 02.2010

Розробка калькуляційних та технологічних карт,навчання персоналу,розробка меню,контроль якості продукції,облік товару,повне володіння документації.Власне виробництво авторських страв.Європейська та грузинська кухні.

Бренд-шеф кухар

Мережа ресторанів "У тещі на млинцях"(ресторан швидкого харчування)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет 3 месяца

10.2000 - 01.2008

Відкриття усіх ресторанів мережі з «0»,оптимізація усіх процесів всіх закладів.Створення калькуляційних та технологічних карт.Розробка меню та страв,створювання авторських страв,проводжання мастер-класів для кухарів.

Ключевая информация

• Харчова промисловість

Училась в 2 заведениях

Академія ринку праці,навчання у відомого ресторатора Бероєва Бориса Миколаєвича

Шеф-кухар ресторанного бізнесу

Львів, 2002

Вищій навчальний заклад.Слов‘янський педагогічний інститут

Вчитель фізики та матемптики

Слов'янськ, 1993

Владеет языками

Украинский

средний

Олена

Бренд Шеф Кухар

Киев

55 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад