Работала в 3 компаниях   5 лет 6 месяцев

Промышленность и Производство, Юридические услуги

Менеджер з персоналу

ЛШП «Силует» УТОГ

Промышленность и Производство

10 месяцев

11.2023 - по настоящее время

• Підбір та найм співробітників
• Організація навчання та розвитку персоналу
• Розробка програм мотивації
• Ведення кадрового діловодства
• Оцінка ефективності роботи співробітників
• Розробка та впровадження HR-політик
• Консультування керівників по управлінню персоналом
• Управління корпоративною культурою
• Розвиток внутрішніх комунікацій
• Забезпечення дотримання трудового законодавства

менеджер з персоналу hr

Матролюкс

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

09.2022 - 10.2023

Мої обов'язки включали пошук нових працівників, проведення співбесід, збір та оформлення документів на трудоустрій та супутньої документації, ведення табелів обліку робочого часу, розробка посадових інструкцій, виплата заробітної плати працівникам виробництва; виконувала інші завдання керівництва щодо організації та контролю документообігу.

секретар суда

суд Рогачевского района

Юридические услуги

3 года 4 месяца

04.2016 - 08.2019

Мої обов'язки включали в себе ведення ділової документації, реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції (електронні листи, факси, телефонограми), сортування ділової кореспонденції, складання проєктів листів, ведення листування з державними органами, направлення рішень, постанов та вироків суду на виконання, контроль їх виконанням. Надання консультацій громадянам з питань, що належать до компетенції суду. Також працювала в системі міжвідомчого документообігу державних органів та в інших базах даних. Призначала засідання суду, викликала учасників процесу, повідомляла державні органи про участь їх представників у справі.

Ключевая информация

• Досвід у підборі кваліфікованих фахівців; • Вміння проводити інтерв'ю з потенційними кандидатами; • Розуміння технологій та процесів підбору та оцінювання персоналу; • Відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді; • Високий рівень аналітичного та критичного мислення; • Вміння працювати з базами даних та HR-інструментами; • Дотримання стратегій і політик компанії щодо підбору та розвитку персоналу.

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

родной

Украинский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс від KadrEx: Директор департаменту кадрової політики та персоналу.

Київ, 2023

Отримала знання з управління персоналом, включаючи стратегії найму та утримання талантів, розробку програм навчання та розвитку працівників, управління трудовими відносинами, дотримання трудового законодавства, а також розвиток корпоративної культури. Крім того, освоїла методи аналізу кадрових показників, створення ефективних мотиваційних програм та ведення переговорів з працівниками.

тренінг Бориса Шевелева по менеджменту за книгами та навчанню Іцхака Адізеса.

Львів, 2021

Під час проходження тренінгу Бориса Шевелева по менеджменту за книгами та навчанню Іцхака Адізеса отримала багато корисних знань, які допомогли мені розвиватися в професійній сфері. А також я детально ознайомилася з основами менеджменту та лідерства, навчилася ефективно організовувати свій час, дізналася як правильно керувати проєктами та командою. Отримала розуміння про важливість створення стратегічного плану для підприємства та вивчила методики його розробки, поглибила знання в галузі маркетингу та продажів, що допомогло мені покращити роботу з клієнтами та підвищити продуктивність праці. Здобуті знання допомогли мені покращити навички роботи з командою, збільшили мої шанси на кар'єрний та фінансовий ріст. Я вважаю, що ці знання є дуже важливими та корисними для будь-якої людини, яка хоче зробити кар'єру в сфері менеджменту та бізнесу.

Дополнительная информация

о себе

Я - громадянка Республіки Білорусь, маю посвідку на постійне проживанне в Україні. Живу в місті Львів. Заміжня, дітей не маю. Легко навчаюся, прагну реалізувати свої вміння, тому шукаю цікаву роботу, яка відповідає моїм професійним навичкам. Мотивацією до пошуку роботи є розвиток і вдосконалення навичок, перспектива кар'єрного росту та рівень фінансового забезпечення. Я ідеально підходжу на роль керівника середнього рівня з високим рівнем працездатності та здатності до опанування новими знаннями і вміннями, реалізуватися як професіонал. Легко навчаюсь і сфера діяльності для мене не принципово важлива, тому що мені завжди цікаво навчатися та отримувати нові знання. Окрім того, хотіла б відзначити, що для мене дуже важливий професійний ріст та саморозвиток. Вмію працювати в умовах жорсткого дедлайну, зберігаючи при цьому якість роботи. Я є лідером з розумним дисциплінарним підходом, який не має агресивних амбіцій, доброзичлива, ввічлива, з високим рівнем розвитку субординації. Легко знаходжу спільну мову в колективі, не конфліктна (легко вмію вирішувати конфлікти з клієнтами та керівництвом). Я відповідальна за результат своєї роботи та роботу підрозділу.

Мій основний трудовий досвід в різних сферах був отриманий на території Республіки Білорусь: працювала спеціалістом по роботі з клієнтами, спеціалістом внутрішнього контролю, маю досвід продажу та управління персоналом (маю всі записи в трудовій книжці). Моя основна трудова діяльність була пов'язана з роботою на території Республіки Білорусь, але я також маю досвід роботи в Україні.

Державною мовою володію на середньому рівні.Маю водійські права категорії В (стаж водіння близько року), але наразі не маю власного автомобіля.

У Львові працювала в телемаркетингу B2C та менеджером з продажу B2B з різними продуктами та послугами. До початку війни продавала навчання для топ-менеджерів без скриптів. Працювала з різними базами даних (наприклад, у суді), а також працювала з різними системами, такими як СРМ, 1С 8.3 бухгалтерія, касові апарати та термінали. Зараз працюю менеджером по персоналу на виробництві.

Мої обов'язки включають пошук нових працівників, проведення співбесід, збір та оформлення документів на трудоустрій та супутньої документації, ведення табелів обліку робочого часу, розробка посадових інструкцій, виплата зарплати працівникам виробництва.

Під час проходження тренінгу Бориса Шевелева по менеджменту за книгами та навчанню Іцхака Адізеса отримала багато корисних знань, які допомогли мені розвиватися в професійній сфері.

А також я детально ознайомилася з основами менеджменту та лідерства, навчилася ефективно організовувати свій час, дізналася як правильно керувати проєктами та командою. Отримала розуміння про важливість створення стратегічного плану для підприємства та вивчила методики його розробки, поглибила знання в галузі маркетингу та продажів, що допомогло мені покращити роботу з клієнтами та підвищити продуктивність праці.Здобуті знання допомогли мені покращити навички роботи з командою, збільшили мої шанси на кар'єрний та фінансовий ріст. Я вважаю, що ці знання є дуже важливими та корисними для будь-якої людини, яка хоче зробити кар'єру в сфері менеджменту та бізнесу.

Готова працювати в колективі, бо маю лідерські здібності. Прагну завжди досягати хороших результатів в роботі та зацікавлена в успіхах підрозділу в цілому.Буду рада розглянути цікаві пропозиції про роботу, які відповідатимуть моїм професійним навичкам та інтересам.

Дякую за увагу!

освіта

Юридичний інститут, юриспруденція (цивільно-правовий профіль), ступень бакалавр, 2015 рік.

Катерина Тарасівна

Менеджер з персоналу, hr manager

Львов

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 4 недели назад