Работал в 2 компаниях   6 лет

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Начальник відділу закупівель автозапчастин та виробничого обладнання

ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА, ТОВ, ТД

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 10 месяцев

09.2021 - 07.2023

Розробка технологічного обладнання, розробка креслень (сапр). Діагностика технічного стану виробничого обладнання та автотранспорту підприємства. Підбір за каталогами та закупівля відповідних запчастин. Спілкування із постачальниками, відділом головного механіка, укладання договорів, робота з документами. Безпосередня участь у ремонті. В результаті покращено технічний стан обладнання та автопарку підприємства, знижено витрати на запчастини, створено оперативний склад затребуваних запчастин та ПММ.

Головний механік

Європан ТОВ

Промышленность и Производство

4 года

07.2017 - 07.2021

Забезпечення безперебійної і надійної роботи обладнання. Розробка планів (графіків) оглядів і профілактичних ремонтів обладнання, контроль їх виконання. Розробка моделей в 3D форматі та в подальшому підготовка і видача робочих креслень для виробництва технологічного та допоміжного обладнання. Створення фонду запчастин. Безпосередня участь у ремонті. Участь у вирішенні питань модернізації виробництва для випуску підприємством нових видів кабельно-провідникової продукції. Участь у виборі нового обладнання, супровід та контроль монтажу. Повний контроль та коригування роботи відділу головного механіка (у підпорядкуванні було 12 осіб). Забезпечення дотримання правил охорони праці та техніки безпеки при проведенні ремонтних робіт. В результі покращено технічний стан обладнання підприємства, розширено можливості самостійно виготовляти запчастини на утвореній ремонтній базі підприємства, що значно зменшило витрати коштів та часу на ремонт виробничого обладнання.

Ключевая информация

Робота в системі тривимірного моделювання КОМПАС-3D. Впевнений користувач 1С 8.3, Word, Excel, усього офісного обладнання. Маю досвід роботи на токарному устаткуванні. Швидка здатність до навчання, комунікабельність, відповідальність, відкритість. Хобі - риболовля.

Учился в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

інженер-механік, інженер-конструктор

Донецьк, 2002

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Олександр

Головний механік

Киев

44 года

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад