Работала в 3 компаниях   12 лет 1 месяц

Финансовые услуги, Строительство

Головний бухгалтер

ТОВ «ДРАЙВ ЛІЗИНГ»/ТОВ "АЛЬФА-ЛІЗИНГ УКРАЇНА"

Финансовые услуги

1 год 10 месяцев

11.2022 - по настоящее время

організація та контроль ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку згідно МСФЗ та податкового обліку з дотриманням законодавства України, постановка обліку з нуля;- автоматизація та оптимізація всіх процесів в компанії, написання ТЗ програмісту (в тому числі автоматизація процесів для виконання пруденційних вимог НБУ) ;- аналіз та підготовка фінансової звітності відповідно до МСФЗ (IFRS) та ПСБО;- підготовка та подання звітності до НБУ через портал НБУ/Медок та взаємодія з НБУ, як регулятора фінансових установ;- ведення звітності у форматі XBRL через СФЗ;-складання і подання у встановлені строки фінансової, податкової, статистичної та інших видів звітності до Державних органів;-податкове планування, виявлення та попередження податкових ризиківучасть у створенні та модернізації систем управлінського обліку;-співпраця з аудиторськими компаніями, супровід аудиту;- моніторинг змін в законодавстві, випуск нових НПА від НБУ, як регулятора фінкомпаній.

Головний бухгалтер

ТОВ «УЛК»Ленд-Ліз» у процесі злиття ТОВ «Альфа-Лізинг Україна»

Финансовые услуги

4 года 9 месяцев

04.2016 - 01.2021

складання, подача фінансової та податкової звітності в електронному вигляді; складання, подача фінзвітності та розшифрування до неї для регулятора НБУ та Комісії ЦБ -контроль порядку оформлення фінансово-господарських операцій із постачальниками та замовниками;- експертиза договорів з погляду податкового та бухгалтерського обліку -моніторинг змін у податковому законодавстві;- моніторинг/поповнення ПДВ – рахунки- оптимізація та автоматизація процесів/функціоналів/звітів. Написання ТЗ департаменту ІТ. Основні заслуги за час роботи у компанії: • Висока результативність системи управління та навчання відділом, наслідком якого є ефективна робота без штрафів і зауважень з боку Держ. органів, зовнішніх та банківських аудиторів.• Успішна робота над реалізацією проекту «купівля компанії ТОВ «Унікредит-Лізинг». У складі робочої групи, проведення аудиту, оцінка податкових та бухгалтерських ризиків.• Продуктивна робота з автоматизації, покращення та оптимізації бізнес-процесів по лізинговому портфелю з моменту надходження заявки до обслуговування ДФЛ Лізингоодержувача • Підтримка/супровід податкової перевірки ТОВ «Унікредит-Лізинг»/ТОВ Неос – Лізинг (Зараз Альфа-Лізинг Україна) – грудень 2017 р. (за 7 років)• Заміна бухгалтерів при зміні/наборі штату ТОВ «Унікредит-Лізинг»/ТОВ Неос – Лізинг (Зараз ТОВ « Альфа-Лізинг Україна») – червень-липень 2017 р. Підтримка/ведення бух та податкового обліку компанії• Архівація документації з 2001 до 2019 р. Передача на зберігання до Архівної компанії. Утилізація всіх можливих згідно із Законом документів.• Успішне проходження комплексної/ліквідаційної позапланової перевірки за період із 2015-2019 років. по компанії ТОВ «УЛК» Ленд-Ліз»• Успішна робота у проекті "Реорганізація/приєднання ТОВ «УЛК» Ленд-Ліз» до ТОВ «Альфа-Лізинг Україна» шляхом ліквідації однієї юридичної особи" • Організація та проведення процесів з ліквідації однієї юридичної особи та філій (11 філій. Перенесення залишків, злиття двох балансів, баз 1С, перевірка коректності залишків; •Успішний досвід взаємодій у робочій групі з випуску облігацій закритого типу•Проходження аудиту для комісії ЦП

Головний бухгалтер

Група Компаній «ТРК Інжиніринг»

Строительство

5 лет 6 месяцев

12.2010 - 06.2016

організація бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві замовника (Будівництво, виробництво, торгівля, послуги);- Розробка облікової політики;- ведення бухгалтерського та податкового обліку з використанням програми 1C 7,7;- нарахування та виплата заробітної плати;-складання та складання фінансової податкової звітності в електронному вигляді;- Внутрішній аудит господарських операцій підприємств замовника;-контроль за дотриманням фінансової дисципліни, своєчасним та повним виконанням договірних зобов'язань та надходженням доходів;-контроль порядку оформлення фінансово-господарських операцій із постачальниками та замовниками;податкове планування та оптимізація;-моніторинг змін у податковому законодавстві;-фінансове планування;-складання бюджетів коштів;-Підготовка показників для оцінки фінансового стану та економічної оцінки діяльності компанії;-робота з лізинговими договорами, тристоронні договори викупу;-забезпечення необхідною інформацією внутрішніх та зовнішніх користувачів;-представлення інтересів підприємства у податкових органах, банках, судах;-Навчання співробітників бухгалтерії;-досвід проходження перевірок, судів.

Ключевая информация

21-річний досвід роботи Головного/єдиного бухгалтера, Досвід з великими обсягами інформації, одночасне ведення кількох юридичних осіб, ФОП. Успішний досвід проходження комплексних перевірок та судів. Проведення реструктуризації шляхом приєднання двох великих лізингових компаній. Досвід взаємодії у робочій групі щодо випуску облігацій закритого типу, проходження аудиту для комісії ЦП. Досвід з автоматизації та оптимізації процесів. Написання ТЗ програмісту. Перехід на МСФЗ. Досвід роботи та подачі звітності до НБУ через портал НБУ/Медок. Досвід роботи та подачі звітності у форматі XBRL ч/з СФЗ. Вміння комунікувати з НБУ, як регулятора фінансових компаній. Досвід взаємодії у робочій групі проекту «Будівництво, експлуатація та обслуговування торгово-офісного комплексу із закладами громадського харчування, приміщеннями розважального, рекреаційного призначення та паркінгом». Постановка та автоматизація обліку з нуля, організація роботи бухгалтерської служби.

Курсы, тренинги, сертификаты

Державна Академія статистики, обліку та аудиту, Держкомстат України, спеціальність - бухгалтерський облік та аудит. Диплом спеціаліста з відзнакою. Київський радіомеханічний технікум, спеціальність – бухгалтерський облік.

2013

Диплом специалиста с отличием.

Дополнительная информация

дополнительные данные

Незаміжня, без дітей. Відповідальна – високий рівень, працездатна, акуратна, порядна, комунікабельна, пунктуальна, Маю аналітичні здібності та уважна до деталей (під час роботи з великим обсягом роботи з цифрами) володіння ПК: Word, Excel, Е-mail, Internet; 1-С 7.7 , 8.2 Бухгалтерія, 1С 8.3; BAS, m.e.doc (звітність НБУ), ВЧАСНОанглійська - зі словником.

Цель

Отримання: посади головного бухгалтера, бухгалтера ведення ФОП в ІТ компанії. Бажаний рівень заробітної плати: від 3 000 Євро (з прив’язкою до курсу комерційного курсу/курсу НБУ)Графік роботи: Гібридний (1-2 рази виїзд в офіс).

Юлия

Главный бухгалтер

Киев

140 000 грн.

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 12 часов назад