Працював в 2 компаніях   6 років

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво

Начальник відділу закупівель автозапчастин та виробничого обладнання

ІНТЕРЕЛЕКТРО УКРАЇНА, ТОВ, ТД

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 10 місяців

09.2021 - 07.2023

Розробка технологічного обладнання, розробка креслень (сапр). Діагностика технічного стану виробничого обладнання та автотранспорту підприємства. Підбір за каталогами та закупівля відповідних запчастин. Спілкування із постачальниками, відділом головного механіка, укладання договорів, робота з документами. Безпосередня участь у ремонті. В результаті покращено технічний стан обладнання та автопарку підприємства, знижено витрати на запчастини, створено оперативний склад затребуваних запчастин та ПММ.

Головний механік

Європан ТОВ

Промисловість та Виробництво

4 роки

07.2017 - 07.2021

Забезпечення безперебійної і надійної роботи обладнання. Розробка планів (графіків) оглядів і профілактичних ремонтів обладнання, контроль їх виконання. Розробка моделей в 3D форматі та в подальшому підготовка і видача робочих креслень для виробництва технологічного та допоміжного обладнання. Створення фонду запчастин. Безпосередня участь у ремонті. Участь у вирішенні питань модернізації виробництва для випуску підприємством нових видів кабельно-провідникової продукції. Участь у виборі нового обладнання, супровід та контроль монтажу. Повний контроль та коригування роботи відділу головного механіка (у підпорядкуванні було 12 осіб). Забезпечення дотримання правил охорони праці та техніки безпеки при проведенні ремонтних робіт. В результі покращено технічний стан обладнання підприємства, розширено можливості самостійно виготовляти запчастини на утвореній ремонтній базі підприємства, що значно зменшило витрати коштів та часу на ремонт виробничого обладнання.

Ключова інформація

Робота в системі тривимірного моделювання КОМПАС-3D. Впевнений користувач 1С 8.3, Word, Excel, усього офісного обладнання. Маю досвід роботи на токарному устаткуванні. Швидка здатність до навчання, комунікабельність, відповідальність, відкритість. Хобі - риболовля.

Навчався в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

інженер-механік, інженер-конструктор

Донецьк, 2002

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Олександр

Головний механік

Київ

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому