Работала в 5 компаниях   6 лет 11 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Интернет

Chief Marketing Officer

Affstream

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 1 месяц

04.2023 - по настоящее время

Main experience:

- 3+ years of experience in management;

- 3+ years of experience working with the B2B segment;

- Creation and development of marketing strategies for new projects;

- Conducting competitor, market, and trend analysis

- Development of loyalty and referral programs

- Management of budgets from $5k to $80k per month

- Preparation of the company and team for international exhibitions and conferences (Affiliate Word Conference, Sigma, IGB)

- Managing teams of 3 to 10+ people;

- Successful experience in creating and managing remote teams;

- Experience in implementing OKR and SCRUM methodologies

- Building marketing department "from 0";

Chief Marketing Officer & PR director

NDA

Интернет

1 год 10 месяцев

03.2021 - 01.2023

Вже понад 3 роки я працюю у сфері affiliate маркетингу. Пройшла шлях від івент менеджера до керівника маркетингу відділу. Розвивала бренд з нуля, за перший рік стали відомою та найкращою компанією у своїй ніші, якій довіряють партнери. Отримали премію Affbank Best Financial Network у 2022 році. Побудова та розвиток команди та бренду з нуля, проведення співбесід, онбордингів, брейнштормів, one-to-one, Performance Review. Створювала маркетинг стратегію та road map для кожного продукту. Операційна робота, створення та опис документів бренду для покращення робочих процесів команди. Відповідала за маркетинг бюджет компанії, ведення платіжного календаря на рік та аналіз окупності реклами та активностей. Робота с рефералами та просування реферальної програми. Досвід роботи по методології SCRUM, робота по спрінтам. Налаштувала роботу віділу за методикою OKR, що допомогло покращити постановку, синхронізацію та моніторинг цілей та ключових результатів команд. Досвід роботи з Jira, Trello, Confluence, Саnva, Figma та інші. Підготовка бренду до участі у профільних конференціях, організація своїх вечірок для партнерів без івент підрядників. Влаштували офіційну вечірку — pre-party Sempro Conference в 2021 році, де зібрали біля 500 партнерів. Створення програми лояльності та маркетинг функціоналу у CRM (для того,щоб максимально розгрузили рутину аналізів). Займалась редизайном та задачею створення нового дизайну та структури оновлення особистого кабінету для партнерів. Досвід розвитку свого медіа ресурсу, арбітражних інструментів (калькулятор ROI, рандомайзер та авто словник для початківців. Розвивала YouTube канал з нуля, де виходили мануали, інструкції, курси, уроки для початківців, а також різні обзори івентів та цікавих гео. Регулярно пропонувала нові ідеї для покращення роботи. Основна мета та кейс: залучення за рахунок віділу маркетингу в компанію щомісяця партнерів, які співпрацювали з нами довго та профітно. Вишли з кризи під час війни в країні.

PR manager

Affhub

Интернет

11 месяцев

04.2020 - 03.2021

Створення та реалізація PR стратегії для просування бренду Affhub - https://affhub.com Підготовка, написання сценаріїв та організація івентів, комунікація на збір бази підрядників. Останнім кейсом була організація арбітражного турніру з шатмат, на хайпі серіалу The Queen's Gambit (трендвотчинг), в программу івенту добавила розваг — ставками на турнір. Обзор івенту - https://youtu.be/fpRr-UenVlo. Також під час роботи на проекті організувала онлайн трансляцій, стрими на відео контент для YouTube каналу Affhub. Проведення івентів, як ведуща. Створення с нуля медіа ресурсу, розробила розділ вакансій, календар івентів та блог з подальшим наповленням контентом. Ведення соц.мереж для оповіщення користувачів та партнерів, написання контент плану та його реалізація. А саме написання анонсів, статей, прес-релізів, організація інтерв'ю, складання презентацій, тощо. Створення конкурсів та промо активностей для залучення нових партнерів до роботи з брендом Everad. Робота з арбітражними сервісами та тематичними ЗМІ для залучення до співпраці з метою зростання телеграмм комюніті, на момент роботи чат виріс до 1000 користувачів, в якому я лобіювала інтереси бренду. Комунікація з партнерами по кросс-промо. Складання рекламного бюджету на рік, аналіз ресурсів, конкурентів, ведення платіжного календаря та інших документів бренду. Запускала рекламні компанії в Facebook та Instagram для залучення аудіторії на сайт та івенти. Аналізувала ефективність РR кампанії та інших аналізів за допомогую Google Analytics, Google Search Console, Serpstat та інші. Написання завдань та контроль їх виконання (дизайн, копірайтинг, верстка, розробка).

Event manager

Everad

Интернет

7 месяцев

08.2019 - 03.2020

Створення масштабних офлайн та онлайн івентів з нуля. Створювала ком'юніті всередині проекту та проводила івенти під ключ. Від плану та сценарію до їх реализації. Робота з підрядниками поліграфії та забудови, укладання договорів з ними. Проведення аналізів івентів конкурентів. Пошук спікерів та спонсорів івентів, розробка програми та ідеї заходу. Розроблювала сувенірну продукцію та замовляла подарунки партнерам. Складання звітності за підсумками кожного заходу, ведення платежів та контроль оплати рахунків (досвід роботи з платформою Parus та Jira). Кейс залучення та модерації цільової аудиторії на заходи від 300 осіб незалежно від міста проведення івента. Допомога в організації вечірки за кордоном на честь дня народження компанії із залученням івент агенції.

Event manager

Seo.ua

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

2 года 3 месяца

05.2017 - 08.2019

Проведення івентів під ключ. Створення прес-китів, прес-релізів, анонсів, презентацій зі спеціальними пропозиціями, запис відео запрошень. Публікація контенту в соціальних мережах та модерація заявок на івенти. Пошук локацій, підрядників, спонсорів, інфопартнерів та артистів. Створення колаборацій та комунікація із ЗМІ. Ведення та складання бази контактів та розробка концепції та сценарію заходів. Замовлення сувенірної продукції для гостей івентів. Складання бюджету, планів реалізації заходів. Залучення гостей та спонсорів, формування партнерських та спонсорських пропозицій. Налаштування та створення колаборації з медіа ресурсами. Проводила коммунікацію і зустрічі з спонсорами та партнерами.

Ключевая информация

  • Интернет-маркетинг
  • Оффлайн-Маркетинг
  • Коммуникации с общественностью
  • Email-маркетинг
  • SMM
  • SEO
  • Event
  • Развитие бренда
  • Miro, Jira, Confluence, Trello, Asana
  • Word, Excel, PowerPoint, Canva, Tilda
  • Google Analytics, Google Search Console, Serpstat, Similarweb
  • Figma, Photoshop.

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Агент з організації туризму

Київ, 2019

Владеет языками

Английский

ниже среднего

English Dom

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа "Свободна. Освітня платформа" курс "Журналістика"

Київ, 2020

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Маю свій YouTube канал, про український арбітраж та життя за масками. Хочу розвивати цого з метою освітлювати комюніті медіа персон та інфлуенсерів - https://www.youtube.com/channel/UCxHDpT5z-SihHoNVwWIeohA

Марина

Chief Marketing Officer | PR director

Киев

4 000 $

28 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад