Ключевая информация
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Миття посуду та кухонного обладнання
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Ведення записів про використані продукти
- Участь у створенні нових страв
Училась в 1 заведении
Коледж "Освіта" Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
фінансист
Чернігів, 2008
Владеет языками
Украинский
свободно
Курсы, тренинги, сертификаты
ПЕОМ
2001
Інтелектуальні Технології
Дополнительная информация
Особисті якості
Відповідальність, чесність, наполегливість, порядність.Великий досвід спілкування з людьми та розуміння психології особи.Наявність закордонного паспорта, готовність до відряджень.
Юлия
Юлия
Кухар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 1 неделю назад