Ключова інформація
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Миття посуду та кухонного обладнання
- Зберігання продуктів згідно з нормами
- Ведення записів про використані продукти
- Участь у створенні нових страв
Навчалась в 1 закладі
Коледж "Освіта" Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
фінансист
Чернігів, 2008
Володіє мовами
Українська
вільно
Курси, тренінги, сертифікати
ПЕОМ
2001
Інтелектуальні Технології
Додаткова інформація
Особисті якості
Відповідальність, чесність, наполегливість, порядність.Великий досвід спілкування з людьми та розуміння психології особи.Наявність закордонного паспорта, готовність до відряджень.
Юлия
Юлия
Кухар
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 тиждень тому