Ключова інформація

  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Миття посуду та кухонного обладнання
  • Зберігання продуктів згідно з нормами
  • Ведення записів про використані продукти
  • Участь у створенні нових страв

Навчалась в 1 закладі

Коледж "Освіта" Вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

фінансист

Чернігів, 2008

Володіє мовами

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

ПЕОМ

2001

Інтелектуальні Технології

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальність, чесність, наполегливість, порядність.Великий досвід спілкування з людьми та розуміння психології особи.Наявність закордонного паспорта, готовність до відряджень.

Юлия

Кухар

Київ

20 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому