Работал в 6 компаниях   16 лет 1 месяц

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Транспорт и Логистика

Логіст

Атлантік-ЮММА, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

6 месяцев

05.2023 - 11.2023

Організація своєчасної доставки товарів (охолоджена риба та морепродукти) по Києву та регіонам України;Координація прийому та доставки імпортного товару автотранспортом;Прорахунок вартості, підготовка супроводжуючих документів;Комунікація з водіями (найманий та штатний транспорт);Моніторинг та контроль вартості доставки на ринку транспортних послуг;Оптимізація витрат на транспорт;Аналіз позаштатних ситуацій під час доставки, маршрутизація.

Керівник відділу логістики

Тарлев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

7 лет

04.2015 - 04.2022

Ведення звітної документації.Формування бюджету відділу, аналіз та оптимізація транспортних витрат.Проведення розрахунків матеріально-технічних ресурсів.Робота по скороченню витрат на транспорті.Аналіз роботи транспорту і його рентабельність.Розробка маршрутів для доставки транспортом компанії.Реагування в форс-мажорних обставинах, вирішення питань по позаштатним ситуаціям.Розробка проектів з оновлення та розширення автопарку всередині підприємства.Підбір компаній по технічному обслуговуванню, укладання договорів на обслуговування та контроль виконання умов договорів.Організація, проведення тендерів.Розробка систем мотивації для персоналуРозробка посадових інструкцій персоналу.Міжнародна логістика:Постійна комунікація із відділом закупівель.Погодження термінів доставки та обсягу товару в Україну.Планування транспорту для доставки.Відправка авто компанії (робота з транспортними біржами).Пошук найманого транспорту.Постійна комунікація з водіями.Постійна комунікація з менеджерами транспортних компаній.Постійна комунікація з брокерами.Контроль супровідної документації.Комунікація зі складом.Комунікація з торговим відділом.Постійний моніторинг ринку міжнародних перевезень.Вивчення договорів.

Керівник

ФОП Ніколенко Ю.С.

Транспорт и Логистика

4 года 4 месяца

06.2010 - 10.2014

Плідна співпраця з логістичними компаніями Естонії, Латвії, Литви, Фінляндії, Швеції, Білорусі, Росії. Підписання тривалих договорів з українськими та з іноземними перевізниками. Постійна база клієнтів в Україні. Налагоджена робота з перевізниками України.

Керівник філії

ТОВ "Альтаир транс"

Транспорт и Логистика

8 месяцев

10.2009 - 06.2010

Організація роботи філії.Керівництво працівниками відділу.Проведення розрахунків матеріально-технічних ресурсів.Розробка систем мотивації для персоналу, посадових інструкційРобота зі скорочення витрат, збільшення прибутку на транспорті.Взаємодія з керівниками представництв.Висновок і оформлення договорів, ведення документообігу, контроль дебіторської заборгованості.Ведення звітності.

Керівник відділу продажу

Дф "Меридіан"

Транспорт и Логистика

5 месяцев

05.2009 - 10.2009

Взаємодія з клієнтами.Ефективна завантаження транспорту компанії.Пошук і залучення нових клієнтів.Організація проведення тендерівКонтроль дебіторської заборгованості.

Заступник керівника підприємства

ТОВ"Енглер - Україна"

Транспорт и Логистика

2 года 9 месяцев

07.2006 - 04.2009

Керівництво працівниками , ведення звітної документації.Проведення розрахунків матеріально-технічних ресурсів.Робота зі скорочення витрат і збільшення прибутку на транспорті.Аналіз роботи транспорту і його рентабельність.Реагування в форс-мажорних обставинах, вирішення питань в позаштатних ситуаціях.Розробка проектів з оновлення та розширення всередині підприємства.Організація, проведення тендерів.Розробка систем мотивації для персоналуРозробка посадових інструкцій персоналу.Організація і оперативний контроль за виконанням міжнародних рейсів.

Ключевая информация

.

Учился в 1 заведении

Черниговский государственный институт экономики и управления

Менеджмент предприятий и организаций

Чернигов, 2005

Юрій

Логіст

Киев

30 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 13 часов назад