Работала в 4 компаниях 16 лет 1 месяц
Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство
Заступник керуючого магазином з виробництва(м'ясний та рибний відділ)
ТОВ Омега сеть магазинів Varus
Торговля розничная / Retail
1 год 3 месяца
06.2023 - по настоящее время
-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки м'яса та риби
-Відрацювання та запуск на виробництві новинок згідно ТК
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персоналу
-Проходження аудиторських перевірок та перевірок НАССР
Начальник виробництва
ФОП Беглов О.Ю.
Промышленность и Производство
11 лет 3 месяца
06.2011 - 09.2022
Організація ефективної роботи виробництва:
цех м'ясних напівфабрикатів
цех м'ясних напівфабрикатів(тістова група,млинці, пиріжки, панкейки),
цех обвалки птиці та КРС
-Оптимізація виробничих процесів
-Організація процесів виробництва
-Впровадження та тестування нових технологічних процесів
-Планування виробництва (місячне та тижневе)
-Планування графиків ППР
-Контроль проведення ТО та ППР
-Контроль виконання планів виробництва
-Контроль якості продукції
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Контроль проходження медичних оглядів працівниками
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка та формування посадових інструкцій
-Нарахування зарабітної плати
-Підготовка виробництва та впровадження інтегрованної системи беспечності харчових продуктів BS EN ISO 22000:2018
-Аналіз ефективності виробництва та формування звітів
Підготовка та запуск з нуля -цех виробництва млинців та панкейків(горячий цех).
Товарознавець
ТОВ "Південний Буг"
Промышленность и Производство
5 месяцев
02.2011 - 07.2011
-Проведення переговорів з постачальниками
-Проведення тендерив
-Замовлення та контроль товарних запасів
-Контроль якості продукції
Керівник вітділу "М'ясо та м'ясопродукти"
Метро Кеш енд Керрі,
Промышленность и Производство
3 года
10.2007 - 10.2010
-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки
-Складання актів обвалки КРС
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персоналу
-Проходження аудиторських перевірок
Ключевая информация
-Організація та планування виробництва
-Своєчасне виконання замовлень виробничіх ділянок
-Контроль роботи виробництва
-Навчання персоналу
-Управління колективом виробництва(білше 100людей)
-Висока самоорганізація
-Відповідальне ставлення до роботи
-Дистиплінованість
-Комунікабельність
- Підготовка виробництва та проходження аудита ЯМ для KFC
Училась в 2 заведениях
Відкритий міжнародний університет розвидку людини "Україна" УУ
Економіка та підприємство. Товарознавство торгівельне підприємство
Миколаїв, 2015
Миколївський державний технікум економики та харчових технологій
Товарознавець коммерсант
Миколаїв, 2011
Владеет языками
Русский
свободно
Украинский
продвинутый
Курсы, тренинги, сертификаты
Сучасні методи управлення виробничими процесами.
Стандарт ISO 22000:2018. Система управління беспечності харчових продуктів.
Менеджмент. Професія керівник.
Європейский підхід до безпери та якості харчових продуктів-залог успіху в природних умовах
Реальний менеджмент
MS Excel. Рівень "Експерт"
Методологія организації бесперебійної роботи виробництва.
Управління змінами в організаціїї. Организаційний вплив та лідерство. Підбір персоналу. Мотивація персоналу.
Основи межнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Основи проведення внутрішніх аудитів.
Менеджмент. Результативний лідер системного управління.Тайм менеджмент. Управління результативністю.
НАССР. Вимоги ДСТУ 4161:2003. Системи управління безпекою харчових продуктів.
Ирина
Ирина
Заступник керуючого магазином з виробництва
Одесса
полная занятость
Обновлено 5 месяцев назад