Працювала в 4 компаніях   15 років 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво

Заступник керуючого магазином з виробництва(м'ясний та рибний відділ)

ТОВ Омега сеть магазинів Varus

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 1 місяць

06.2023 - до теперішнього часу

-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт

-Прийом товарів

-Контроль товарних запасів

-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання

-Контроль якості продукції

-Контроль роботи цеху обвалки м'яса та риби

-Відрацювання та запуск на виробництві новинок згідно ТК

-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці

-Проведення переобліку ТМЦ

-Підбір та навчання персоналу

-Проходження аудиторських перевірок та перевірок НАССР


Начальник виробництва

ФОП Беглов О.Ю.

Промисловість та Виробництво

11 років 3 місяці

06.2011 - 09.2022

Організація ефективної роботи виробництва:

цех м'ясних напівфабрикатів

цех м'ясних напівфабрикатів(тістова група,млинці, пиріжки, панкейки),

цех обвалки птиці та КРС

-Оптимізація виробничих процесів

-Організація процесів виробництва

-Впровадження та тестування нових технологічних процесів

-Планування виробництва (місячне та тижневе)

-Планування графиків ППР

-Контроль проведення ТО та ППР

-Контроль виконання планів виробництва

-Контроль якості продукції

-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці

-Контроль проходження медичних оглядів працівниками

-Підбір та навчання персоналу

-Розробка та формування посадових інструкцій

-Нарахування зарабітної плати

-Підготовка виробництва та впровадження інтегрованної системи беспечності харчових продуктів BS EN ISO 22000:2018

-Аналіз ефективності виробництва та формування звітів

Підготовка та запуск з нуля -цех виробництва млинців та панкейків(горячий цех).

Товарознавець

ТОВ "Південний Буг"

Промисловість та Виробництво

5 місяців

02.2011 - 07.2011

-Проведення переговорів з постачальниками

-Проведення тендерив

-Замовлення та контроль товарних запасів

-Контроль якості продукції

Керівник вітділу "М'ясо та м'ясопродукти"

Метро Кеш енд Керрі,

Промисловість та Виробництво

3 роки

10.2007 - 10.2010

-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт

-Прийом товарів

-Контроль товарних запасів

-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання

-Контроль якості продукції

-Контроль роботи цеху обвалки

-Складання актів обвалки КРС

-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці

-Проведення переобліку ТМЦ

-Підбір та навчання персоналу

-Проходження аудиторських перевірок

Ключова інформація

-Організація та планування виробництва

-Своєчасне виконання замовлень виробничіх ділянок

-Контроль роботи виробництва

-Навчання персоналу

-Управління колективом виробництва(білше 100людей)

-Висока самоорганізація

-Відповідальне ставлення до роботи

-Дистиплінованість

-Комунікабельність

  • Підготовка виробництва та проходження аудита ЯМ для KFC

Навчалась в 2 закладах

Відкритий міжнародний університет розвидку людини "Україна" УУ

Економіка та підприємство. Товарознавство торгівельне підприємство

Миколаїв, 2015

Миколївський державний технікум економики та харчових технологій

Товарознавець коммерсант

Миколаїв, 2011

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

поглиблений

Курси, тренінги, сертифікати

Сучасні методи управлення виробничими процесами.

Київ, 2020

Стандарт ISO 22000:2018. Система управління беспечності харчових продуктів.

Миколаїв, 2019

Менеджмент. Професія керівник.

Миколаїв, 2018

Європейский підхід до безпери та якості харчових продуктів-залог успіху в природних умовах

Київ, 2017

Реальний менеджмент

Миколаїв, 2017

MS Excel. Рівень "Експерт"

Київ, 2014

Методологія организації бесперебійної роботи виробництва.

Миколаїв, 2014

Управління змінами в організаціїї. Организаційний вплив та лідерство. Підбір персоналу. Мотивація персоналу.

Миколаїв, 2013

Основи межнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Основи проведення внутрішніх аудитів.

Миколаїв, 2013

Менеджмент. Результативний лідер системного управління.Тайм менеджмент. Управління результативністю.

Миколаїв, 2012

НАССР. Вимоги ДСТУ 4161:2003. Системи управління безпекою харчових продуктів.

Миколаїв, 2011

Ирина

Заступник керуючого магазином з виробництва

Одеса

52 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому