Работала в 3 компаниях 5 лет 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Услуги для населения - другое
Кухар універсал
Пузата Хата
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
11.2023 - по настоящее время
Горячий и холодный цех
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
Кухар гарячого цеху
Фабрика смаку, ТОВ
Услуги для населения - другое
1 год 1 месяц
11.2022 - 12.2023
- Перші і другі страви,закуски,м'ясні страви
Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеський ', посада офіціант, 3.5 роки
Центр медичної реабілітації та санаторного лікування 'Одеський'
3 года 5 месяцев
04.2019 - 09.2022
Ключевая информация
Гибкость,работа в стрессовых ситуациях,желание учится,быстро осваиваю новинки,высокая самоотдача
- Кухар холодного цеху
- Продукти харчування
- Харчова промисловість
Училась в 1 заведении
ПТУ#34 м.Миколаїв
Кухар
Миколаїв, 1999
Владеет языками
Украинский
продвинутый
Лариса Олександрівна
Лариса Олександрівна
Кухар гарячого цеху
Одесса
полная занятость
Обновлено 2 недели назад