Работала в 3 компаниях   5 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Услуги для населения - другое

Кухар універсал

Пузата Хата

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

11.2023 - по настоящее время

Горячий и холодный цех
  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні

Кухар гарячого цеху

Фабрика смаку, ТОВ

Услуги для населения - другое

1 год 1 месяц

11.2022 - 12.2023

  • Перші і другі страви,закуски,м'ясні страви

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеський ', посада офіціант, 3.5 роки

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування 'Одеський'

3 года 5 месяцев

04.2019 - 09.2022

Ключевая информация

Гибкость,работа в стрессовых ситуациях,желание учится,быстро осваиваю новинки,высокая самоотдача
  • Кухар холодного цеху
  • Продукти харчування
  • Харчова промисловість

Училась в 1 заведении

ПТУ#34 м.Миколаїв

Кухар

Миколаїв, 1999

Владеет языками

Украинский

продвинутый

Лариса Олександрівна

Кухар гарячого цеху

Одесса

20 000 грн.

47 лет

полная занятость

Обновлено 2 недели назад