Працювала в 3 компаніях   5 років 8 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Послуги для населення - інше

Кухар універсал

Пузата Хата

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

11.2023 - до теперішнього часу

Горячий и холодный цех
  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні

Кухар гарячого цеху

Фабрика смаку, ТОВ

Послуги для населення - інше

1 рік 1 місяць

11.2022 - 12.2023

  • Перші і другі страви,закуски,м'ясні страви

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеський ', посада офіціант, 3.5 роки

Центр медичної реабілітації та санаторного лікування 'Одеський'

3 роки 5 місяців

04.2019 - 09.2022

Ключова інформація

Гибкость,работа в стрессовых ситуациях,желание учится,быстро осваиваю новинки,высокая самоотдача
  • Кухар холодного цеху
  • Продукти харчування
  • Харчова промисловість

Навчалась в 1 закладі

ПТУ#34 м.Миколаїв

Кухар

Миколаїв, 1999

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Лариса Олександрівна

Кухар гарячого цеху

Одеса

20 000 грн.

47 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому