Працювала в 3 компаніях 5 років 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Послуги для населення - інше
Кухар універсал
Пузата Хата
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
11.2023 - до теперішнього часу
Горячий и холодный цех
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
Кухар гарячого цеху
Фабрика смаку, ТОВ
Послуги для населення - інше
1 рік 1 місяць
11.2022 - 12.2023
- Перші і другі страви,закуски,м'ясні страви
Центр медичної реабілітації та санаторного лікування "Одеський ', посада офіціант, 3.5 роки
Центр медичної реабілітації та санаторного лікування 'Одеський'
3 роки 5 місяців
04.2019 - 09.2022
Ключова інформація
Гибкость,работа в стрессовых ситуациях,желание учится,быстро осваиваю новинки,высокая самоотдача
- Кухар холодного цеху
- Продукти харчування
- Харчова промисловість
Навчалась в 1 закладі
ПТУ#34 м.Миколаїв
Кухар
Миколаїв, 1999
Володіє мовами
Українська
поглиблений
Лариса Олександрівна
Лариса Олександрівна
Кухар гарячого цеху
Одеса
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому