Работал в 1 компании   10 лет 2 месяца

FMCG

Генеральний директор

"Транс Логістик"

FMCG

10 лет 1 месяц

01.2011 - 02.2021

2022р.(грудень)- по теперішній час - генеральний директор ПТ "Велта П.М.С.Г. "Гарант-Сервис" - надання підприємством (незалежним фінансовим посередником (гарантом) фінансових гарантій держмитницям про своєчасну, в повному обсязі виплату всіх митних платежів юридичними особами.

2021р. (квітень) -по листопад 2022р. логістичний консалтинг на замовлення.

2011р. (лютий) народження компанії - по квітень 2021р. - Генеральний директор ПП «Транс Логістик» - розбудова підприємства від стану «власний гараж мережі супермаркетів» до транспортно - експедиційної компанії, що являється по основним показникам лідером в країні. В зону відповідальності входить: стратегічне планування, бюджетування, управління, контроль діяльності всіх напрямків підприємства - надання якісних послуг генеральному замовнику - всім підприємствам і підрозділам корпорації АТБ, а також іншим замовникам, фінанси, закупки, логістика, зовнішньо - економічна діяльність, безпека та інше. За час існування підприємства, впроваджено автоматизовану систему TMS (Transportation Managament System) управління транспортом. Всього в підпорядкуванні понад 2000 працівників, понад 800 одиниць транспортних засобів. Вся техніка оснащена системою GPS. Сфера діяльності - територія всієї України ( автоколони розміщені в Дніпрі, Києві, Львові, Одесі, Харкові, Олешках (Херсонської області).

2010р. (серпень) - 2011р.(лютий) - заступник директора з транспорту Глобинського м'ясокомбінату: організація в повному обсязі роботи транспорту доставки продукції з виробництва у всі області України на філії комбінату, а потім до точок реалізації. Всього в підпорядкуванні - 350 чоловік, 62 сідлових тягача, 98 одиниць малотонажних автомобілів, понад 80 одиниць спеціальної техніки (автокрани, бульдозери, трактори, автонавантажувачі, екскаватори)

2009 р. (вересень)- 2010 (серпень) - директор з логістики дистрибуційної компанії ПП Торговий дім «Актив» (продукти харчування).

2009 р. (травень) - 2009 р. (вересень) - медіа-корпорація « RIA» - директор з дистрибуції Тернопільського видавництва.

2004 р. (липень) - 2009 р. (березень) - директор ПП "Ровекс-Транс" (організація роботи підприємства (450 чоловік у підпорядкуванні, 312 одиниць техніки у 4 областях України: Тернопільська, Львівська, Івано-Франківська, Хмельницька. Профіль діяльності - автомобільні перевезення продуктів харчування, технічне забезпечення функціонування компанії «Ровекс» - у складі підприємства повноцінний металообробний цех, дільниця з ремонту автомобілів);

2003-2004 рр. - Архітектурно-проектне бюро "АБВ", провідний менеджер- (погодження з державними структурами питань проектування і будівництва);

2002-2003 рр. - керівник відділу безпеки і внутрішнього контролю компанії "Українська торгівельна система" (організація та контроль охорони мережі супермаркетів, контроль збереження інформаційних і матеріальних цінностей підприємства, планування та аналіз роботи відділу);

1980-2001 рр. - служба в Збройних Силах України. Закінчив службу на посаді заступника командира ракетної бригади, начальника відділення виховної роботи (соціального психолога); військове звання - підполковник

Ключевая информация

Отримав Національний сертифікат «Лідер Галузі 2012р», посівши «3» місце рейтингу в Дніпропетровській області серед великих підприємств за сумою місць номінацій фінансово-господарської діяльності «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможність», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», «Інвестиційна привабливість».

Отримав нагороду «Підприємство Року 2013» ПП «Транс Логістик» за досягнення переваги над конкурентами та здобуття «6» місця в Україні.

Отримав нагороду «керівник Року України 2013р» за ефективне та професійне управління передовим підприємством України, ПП «Транс Логістик», що підтверджено державними органами статистики та українським оргкомітетом Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих».

Отримав Національний сертифікат «Лідер Галузі 2015р», посівши «4» місце рейтингу в Україні серед великих та середніх підприємств за показником фінансово-господарської діяльності: «Чистий дохід від реалізації».

Отримав Диплом Почесного звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотого Хреста Честі і Звитяги», за високу національну гідність, патріотизм та активну участь у розбудові Української Держави м.Київ, 2015р.

Отримав експертний висновок Національного рейтингу якості товарів і послуг «Краще підприємство України 2016р.» з отриманням «Зірки Якості».

Отримав експертний висновок Національного рейтингу якості товарів і послуг «Краще підприємство України 2017р.» з отриманням «Зірки Якості».

Отримав Національний сертифікат Всеукраїнської асоціації рейтингування бізнесу «Вибір України»-«За досягнуті успіхи та вагомий особистий внесок у розвиток і процвітання компанії...».

Отримав Національний сертифікат Національного бізнес-рейтингу в Україні про те, що приватне підприємство «Транс Логістик» є «Лідером року 2018» і зайняло 1-е місце (золото рейтингу) серед підприємств України у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Отримав національний сертифікат Всеукраїнської асоціації рейтингування бізнесу «Вибір України» про нагородження статус-званням «Золоті руки 2018».

Отримав сертифікат про нагородження підприємства званням «Вибір України 2018 року» на підставі дослідження методом ICCA-50 (Congress and Convention Association at 50) cеред підприємств, які працюють в Україні згідно з показниками фінансово-господарської діяльності.

Підприємство отримало сертифікат Quality Austria «Системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ISO 22000:2005» від 19.12.2018 р. у м. Відень.

Згідно з офіційним повідомленням національного бізнес-рейтингу «Про результати щорічного рейтингового аналізу 2019р.» підприємство зайняло 1-і місця (золото) серед суб'єктів господарювання України у номінаціях «Фінансові показники успішної діяльності» та «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

Отримав експертний висновок (The international products and services quality rating» про те, що приватне підприємство «Транс Логістик» є «Кращим підприємством України 2019р».

Учился в 2 заведениях

Військовий гуманітарний інститут Національної академії оборони України

Спеціальність – військове навчання і виховання, педагог, офіцер військового управління оперативно-тактичного рівня.

Київ, 2001

Хмельницьке вище артилерійське командне училище

Спеціальність – інженер з експлуатації артилерійського озброєння, командир взводу.

Хмельницький, 1984

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

курси для топ-менеджерів компаній по розвитку бізнесу

Тернопіль, Київ, Діпро, Евросоюз, 2019

2007-2008 рр. - участь у складі менеджерів компанії „Ровекс" у програмі МТР (Managers' training programme). 

 

  1. 11.2008 р. - Академія позитивного розвитку. Тренінговий центр транспортно-експедиційної компанії „КАРГО-СЕРВІС". Тренінг підвищення кваліфікації „Управління транспортною системою підприємства" (Диплом-сертифікат № 0000121)

Отримав сертифікат навчання в Академії бізнесу  «Ernst & Young».

«Управління ефективністю діяльності» 21-22.09.2012р в Дніпропетровську.

Отримав сертифікат навчання по корпоративній програмі для корпорації АТБ «Стратегічна ідея бізнесу» 14-15 червня 2013р., 19-20 липня 2013р.

Отримав Сертифікат за прийняття участі в тренінгу корпоративної програми для корпорації АТБ з 20.09.13 до 21.09.13р  «Стратегічне мислення».

Отримав сертифікат навчання в Міжнародній конференції «Транспортні рішення для рітейлерів країн Східної Європи» в м. Паневежіс, Литва, 07.11.2013р.

Отримав сертиф

Андрій

Генеральний директор

Киев

60 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад