Работала в 1 компании   12 лет 3 месяца

Банки

Регіональний менеджер з прямих продажів Дніпропетровської ОД АТ "Райффайзен Банк"

АТ "Райффайзен Банк"

Банки

12 лет 2 месяца

02.2012 - по настоящее время

Посадові обов'язки:

Впровадження ефективної системи прямих продажів банківських продуктів/послуг за допомогою пошуку та зацікавлення клієнтів в отриманні Банківських продуктів/послуг через фізичних осіб або фізичних осіб - підприємців, які в порядку та на умовах, визначених Договорами про надання послуг (з Кредитним посередником/ Керівником кредитних посередників), сприяють залученню клієнтів до установ Банку для отримання цими клієнтами банківських продуктів/послуг та/або організовує надання групою Кредитних посередників/ Керівника кредитних посередників послуг за укладеними ними Договорами (надалі - Кредитні посередники) в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях (надалі - регіональний рівень).

Втілення стратегії Банку щодо продажів роздрібних послуг, забезпечення конкурентоспроможності та проникнення у визначенні сегменти ринку.

  1. Організація роботи та здійснення перспективного та поточного планування роботи Кредитних посередників на регіональному рівні, розподіл планів продажів враховуючи статистику виконання норм продажів, кількість та досвід роботи Кредитних посередників.
  2. Контроль за виконанням Кредитних посередників вимог укладених з Банком договорів про надання послуг в частині дотримання Кредитними посередниками процедур кредитування клієнтів приватного бізнесу та оформлення ними клієнтам пакети послуг.
  3. Проведення систематичних зустрічей з Кредитними посередниками з метою аналізу та розподілу тижневих, місячних, квартальних, річних тощо норм продажів та цілей, шляхів їх виконання у встановлені строки.
  4. Контроль за виконанням Кредитними посередниками встановлених норм продажів:
  • аналіз звітів щодо рівня виконання встановлених норм продажів Кредитних посередників;
  • розробка плану заходів щодо підвищення рівня виконання норм продажів Кредитними посередниками.
  1. Збір інформації стосовно основних показників якості роботи Кредитних посередників:
  • кількість залучених заяв;
  • кількість прийнятих схвалених рішень;
  • якість кредитного портфеля, залученого Кредитними посередниками;
  • дотримання Кредитними посередниками вимог Банку при здійсненні ідентифікації та верифікації клієнтів;
  • кількість звернень та скарг від клієнтів стосовно якості обслуговування Кредитними посередниками тощо.
  1. Здійснення відбору, адміністрування та контролю за роботою Кредитних посередників.
  2. Загальне управління та контроль за діями та роботою Кредитних посередників та забезпечення ними належного виконання своїх обов'язків.
  3. Участь разом з працівниками вертикалі Роздрібного бізнесу Центрального офісу та на рівні Дирекції та інших областей (надалі - Регіон) у розробці матеріалів щодо роздрібних продуктів, які використовуються в роботі Кредитними посередниками, та способів їх продажу, удосконалення програм з навчання для Кредитних посередників. Планування та проведення навчання для Кредитних посередників.
  4. Організація навчання та здійснення регулярної перевірки фахових знань та навичок Кредитних посередників з метою підвищення рівня їх навичок з продажів.
  5. Організація та проведення заходів на рівні Регіону, направлених на збільшення продажів роздрібних продуктів.

Підвищення своєї кваліфікації шляхом участі у семінарах/тренінгах у відповідності до планів Банку/Дирекції, самостійного навчання

Ключевая информация

Маю навички в підбору персоналу, керування командою, делегування обов'язками, навички в переговорах з клієнтами, навички в проведені тренінгів, навчання тощо

Навички роботи з комп'ютером:

Впевнений користувач: Office 365 ( Microsoft Teams, Microsoft OneDrive, Microsoft Outlook) MS Office (Word, Excel, Outlook), навички роботи з Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox)

Училась в 2 заведениях

Державний вищий навчальний заклад "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури"

Облік та аудит

Дніпро, 2016

ДМУ

"Лікувальна справа"

Днепр, 2002

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Особисті та ділові якості

Здатність швидко вирішувати виникаючі проблеми, прагнення до нових знань та вдосконалення, вміння адаптуватися до змін, націленість на результат. професіоналізм, комунікабельність, дисциплінованість, пунктуальність, вміння працювати в команді, гарне почуття гумору. Наявне водійське посвідчення категорії «В».

Кожна людина унікальна, а отже, комбінація сильних сторін у кожного - індивідуальна та єдина у своєму роді. Я прагну співпраці, щоб бути частиною єдиної команди, а не окремо або в змаганні з кимось.

Наталія Віталіївна

Керівник відділення банку

Днепр

30 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад