Работал в 2 компаниях   11 лет 11 месяцев

Энергетика и Энергоносители

Інженер

Львівобленерго, ПрАТ

Энергетика и Энергоносители

2 года 1 месяц

05.2022 - по настоящее время

Інженер з аудиту роботи з побутовими споживачами

Спеціаліст відділу операційних поліпшень

ДТЕК Донецькі електромережі

Энергетика и Энергоносители

9 лет 7 месяцев

08.2012 - 03.2022

Маю практичний досвід з підвищення операційної ефективності підприємства, зниження операційних витрат,впровадження ощадливого виробництва (4+ роки в ДТЕК 2017-2022). Досвід впровадження проектів щодо зниження операційних витрат на логістику, економії власних потреб(енергоносії), складських залишків , комунікація між підрозділами, прискорення реалізації технічних умов. Впровадження TPM,5С для підприємства, СОП, Канбан, Agile, Dashboard з KPI.

Розробка нормативної документації / стандартів.Організація навчання персоналу компанії. Підтримка збору, обробки, оцінки та впровадження ініціатив по покращенню( банк ідей). Відстеження досягнення економічного ефекту, аналіз інформації та підготовка звітів.

Стаж роботи в енергетиці 12 років. Вища електротехнічна освіта - "Електропостачання промислових підприємств і міст" Працював у ДТЕК Донецькі електромережі: електромонтером, техніком з випробувань (лабораторія з випробувань), майстром бригади по ремонту ТП/РП, спеціалістом департаменту з операційних поліпшень. . Впевнений користувач ПК, Excel, Word, Power Point.V група з електробезпеки, допуск до роботи під напругою 0,4 кВ.

Ключевая информация

Стаж роботи в енергетиці 11+років. Вища електротехнічна освіта - "Електропостачання промислових підприємств і міст" Працював у ДТЕК Донецькі електромережі: електромонтером, техніком з випробувань (лабораторія з випробувань), майстром бригади по ремонту ТП/РП, спеціалістом департаменту з операційних поліпшень. Львівобленерго - інженером з аудиту (побут). Впевнений користувач ПК, Excel, Word, Power Point.V група з електробезпеки, допуск до роботи під напругою 0,4 кВ.

Учился в 1 заведении

ДонНТУ

Електротехнічний, Еелектротехнічні системи електроспоживання

Донецк, 2012

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

QA starter

IT, 2023

Testing Skills

Безпека довкола нас

Днепр, 2020

Тренінг для тренерів

Киев, 2017

Дополнительная информация

Мотивація для роботодавців

Залежно від ефективності та масштабу впровадження системи ощадливого виробництва, компанії можуть отримати різний ріст в різних напрямках: 1. Зменшення витрат: Впровадження системи ощадливого виробництва дозволяє компаніям знизити витрати на сировину, енергію, воду, відходи та інші ресурси. Це дозволяє збільшити рентабельність виробництва. 2. Підвищення продуктивності: Шляхом ефективного використання ресурсів та процесів, компанії можуть підвищити продуктивність виробництва. Це означає більшу кількість продукції за той самий проміжок часу, що може призвести до збільшення обсягів продажу та прибутку. 3. Покращення якості продукції: Зосередження на системі ощадливого виробництва може допомогти компаніям усунути дефекти та помилки в процесі виробництва, покращити контроль якості та забезпечити виготовлення високоякісних продуктів. Це може призвести до залучення нових клієнтів та підвищення задоволеності наявних клієнтів. 4. Збереження ресурсів та сталий розвиток: Впровадження системи ощадливого виробництва допомагає компаніям зменшити використання негайно вичерпуваних ресурсів та допомагає зберігати природне середовище. Це може мати позитивний вплив на імідж компанії та сприяти сталому розвитку. Обсяг росту, який компанії можуть отримати в результаті впровадження системи ощадливого виробництва, залежить від багатьох факторів, таких як початкові умови, бізнес-модель, масштаб впровадження та керівництво. Однак, в загальному, відповідне впровадження системи ощадливого виробництва може призвести до значних позитивних змін для компаній.

Дмитро

Lean менеджер/Аналітик бізнес-процесів

Львов

Готов переехать: Киев, Черкассы

29 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад