Работала в 4 компаниях   26 лет 5 месяцев

Государственный сектор, Торговля розничная / Retail, Услуги для бизнеса - другое, Образование

заступник міського голови

Волочиська міська рада

Государственный сектор

4 года 5 месяцев

07.2016 - 12.2020

Працювала заступником міського голови з гуманітарних питань (2018-2020 рр.): контроль та координація роботи двох самостійних юридичних осіб- відділу освіти, молоді та спорту та відділу культури. Особлива увага приділялась питанням організації кадрової роботи, веденню кадрового діловодства. Щорічно проводилось оцінювання роботи співробітників, самооцінювання, атестація ,підбирались відповідні курси з підвищення кваліфікації, проводились професійні тренінги, семінари, заняття, направлені на розвиток навичок самоосвіти. Постійною була співпраця з школами та дитячими садочками громади, позашкільними установами . Роботу можна розділити по двох напрямках: з однієї сторони - це основна діяльність усіх установ громади відповідно до статутів та завдань державної політики в галузі освіти, науки, спорту, національно- патріотичного виховання, культурно- масової та просвітницької роботи, а з другої сторони- це проведення масових заходів в громаді ( свята державні та професійні, дні сіл, обласні та всеукраїнські семінари, форуми, фестивалі і т.д.). З 2016 по 2018 рр. працювала заступником міського голови з питань приватизації, комунальної власності та діяльності комунальних підпримств громади( «Тепловик», «Джерело», ЖЕК, дільниця благоустрою, готель «Дружба», ринок «Центральний»).

Власник продовольчих магазинів

П/п Клімова О.М.

Торговля розничная / Retail

19 лет 11 месяцев

07.1996 - 06.2016

Організація роботи мережі продуктових магазинів у місті та селі, податкова звітність, бухгалтерський облік. Значний досвід у підборі персоналу та проведенні співбесід з претендентами на посади продавців, адміністраторів, управляючих, товарознавців, експедиторів, шоферів. Постійно проводила навчання працівників ( в тому числі особисто). Знання кадрового законодавства та норм діловодства. Особистий досвід у веденні кадрового діловодства ( прийом на роботу- всі види відпусток- звільнення-табель виходу на роботу- відомість з нарахування з/п- листки непрацездатності і т. д.)

Директор

КП

Услуги для бизнеса - другое

4 года 1 месяц

10.2008 - 11.2012

Створення, державна реєстрація, організація роботи Волочиського комунального підприємства «Ринок Центральний». Затвердження схеми розташування ринку, створення умов для роботи ПП та благоустрій відведеної території, співпраця з РЕМ, Держпродспоживслужбою, МЧС ( дотримання правил пожежної безпеки), ДПІ, Антимонопольним комітетом, державною службою з захисту прав споживачів, міською радою. Управління персоналом підприємтва, ведення кадрового обліку, проведення співбесід з кандидатами на посади, оформлення наказів по особовому складу( прийом, звільнення, відпустки, виконання обов‘язків на час відпустки). Оформлення договорів оренди з приватними підприємцями.

Заступник директора

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА, ТОВ

Образование

10 лет 1 месяц

08.1994 - 09.2004

• Управління педагогічним персоналом навчально-виробничого комбінату. Контроль за дотриманням викладачами методики викладання. Проведення зрізів знань учнів. Співбесіди з претендатими на посади викладачів та майстрів виробничого навчання.

Ключевая информация

Досвід роботи з людьми, підбір персоналу, знання психології., вміння проводити співбесіди. Уважність, здатність до систематизації інформації, проведення її аналізу та формулювання висновків. Відповідальність, організованність, доброзичливість, енергійність, позитивність,висока працездатність та стресостійкість. Відкрита до інших людей,толерантна. Вміння працювати в режимі багатозадачності

Училась в 2 заведениях

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

психолог

Кам'янець-Подільський, 1994

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

філологічний

Кам'янець-Подільський, 1993

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Державний сертифікат ( С2) вільного володіння другого ступеню , серійний номер 00082599 від 21.12.20

Дополнительная информация

Мотивація

Ключове у моєму досвіді - робота з людьми, знання психології та соціології на практиці, досвід спілкування з претендентами різних соціальних груп та професійного рівня. Це і спілкування з клієнтами та постачальниками ( досвід приватного підприємця), робота з приватними підприємцями ( ринок), особистий прийом громадян та вирішення спірних питань, розгляд звернень та скарг (заступник міського голови). Всі новації, зміни у законодавстві, додаткові навички, які необхідні в професії, готова опанувати в короткі терміни заради роботи в потужній команді однодумців!

Оксана

Менеджер з управління персоналом

Хмельницкий

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад