Работала в 8 компаниях   18 лет 6 месяцев

Фармацевтика, Медицина и Здравоохранение

Керівник відділу продажу

Название компании скрыто

Фармацевтика

3 года

09.2021 - по настоящее время

Організація роботи в напрямках дистрибуції, налагодження співпраці з аптечними мережами та медичними профільними закладами. Розвиток та розширення відділу медичних представників та КАМ по Україні, курація їх роботи.

Національний менеджер з продажу

Название компании скрыто

Медицина и Здравоохранение

1 год 5 месяцев

04.2020 - 09.2021

Старт роботи з національними аптечними мережами. Зона відповідальності - Україна. Просування виробів медичного призначення. Цільова аудиторія - аптечні мережі (в т.ч. ТОП-10) та приватні медичні центри та клініки.

Керівник зовнішньої служби

Название компании скрыто

Медицина и Здравоохранение

2 года 4 месяца

01.2018 - 05.2020

Просування БАД, засобів гігієни та ОТС-продукції. Стартап підприємства. Виведення на ринок нових продуктів. Розробка, організація стратегій продажу в аптечних мережах, враховуючи їх специфіку, залучення нових клієнтів-аптечні мережі. Самостійне проведення переговорів із клієнтами, у т.ч. національні дистриб'ютори та АС ТОП-рівня. Організація відділу роботи з ключовими клієнтами та відділу регіональних медичних представників, підбір персоналу, навчання, контроль роботи відділів. Підписання маркетингових договорів (в т.ч. на плани продажу) та побудова взаємовигідних партнерських взаємин із клієнтами. Відрядження -60% робочого часу. У моєму підпорядкуванні було 12 чоловік (промоутери, МП, КАМи).

Керуючий менеджер з розвитку бізнесу в Україні

Название компании скрыто

Фармацевтика

4 года 5 месяцев

09.2013 - 02.2018

Запуск роботи компанії з «нуля". Пошук препаратів для реєстрації та ввезення в Україну, формування портфелю компанії, підбір команди, курація довіреної території. Організація профільних заходів та участь у них. Виконання плану продажу. 60% відряджень.
Команда підлеглих -15 чол.

Регіональний менеджер по Україні, КАМ

Название компании скрыто

Фармацевтика

3 года 1 месяц

08.2010 - 09.2013

Просування Rx та ОТС продукції. Цільова аудиторія-офтальмохірурги, офтальмологи, ЛОРи та оптометристи. Мої обов'язки: розширення клієнтської бази, формування команди МП та ТМ у зв'язку з розширенням території покриття. ЛОНЧ і пре-ЛОНЧЕВІ заходи продукції компанії. Участь у всіх етапах виведення на ринок нових продуктів : постановка на дистриб'ютори, в аптечні мережі, досягнення домовленостей про виписку їх лікарями), участь у виставках, презентаціях, круглих столах, профільних товариствах, їх самостійна організація. 50-60% відряджень. Виконання плану продажу на довіреній території (Центральний регіон, потім вся Україна). Організація профільних заходів.
Команда підлеглих - 18 чол.

Старший медичний представник

Название компании скрыто

Фармацевтика

7 месяцев

01.2010 - 08.2010

Зона відповідальності - Київ та область. Приріст у продажах на довіреній території на 70%, регулярне виконання плану моєю командою мед. та фарм. представників. Проведення презентацій "круглих столів" для цільової аудиторії. Робота з аптечними мережами м.Києва та області.

менеджер-експерт по роботі з ключовими клієнтами

Название компании скрыто

Медицина и Здравоохранение

2 года 2 месяца

11.2007 - 01.2010

Цільова аудиторія-лікарі всіх спеціальностей у державних, відомчих та приватних ЛПЗ. Робота зі старту компанії. Напрацювання клієнтської бази, виконання та перевиконання плану продажу на довіреній території. Відкриття додаткових забірних пунктів лабораторії на запит клієнтів.

Медичний представник

Название компании скрыто

Фармацевтика

1 год 6 месяцев

04.2006 - 10.2007

Участь у преЛОНЧ та ЛОНЧ проєктах компаній БХФЗ, Нортон, Янсен Сілаг, Пфайзер, Джонсон та Джонсон. Виконання та перевиконання плану на довіреній території (Київ та область)

Ключевая информация

Досвід роботи у продажах на мед- фарм.ринку – понад 15 років.
Успішні стартап проекти.
Досвід підбору та формування команди мед. та фарм.представників по Україні, напрацьована клієнтська база ЛПЗ, аптечних мереж по всій Україні (в т.ч. ТОП-10), досвід роботи з КOL, організація профільних конференцій, товариств та круглих столів для цільових аудиторій. Підготовка та участь у масштабних заходах – всеукраїнських та міжнародних конгресах, виставках та конференціях.

Училась в 2 заведениях

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

Провізор

Київ, 2011

Східно-Європейський університет управління

Менеджер організацій в галузі охорони здоровя

Київ, 2005

Владеет языками

Английский

средний

в процесі підвмщення рівня

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Продакт-менеджмент

Київ, 2024

Основм маркетингу. Аналітика фармацевтичного ринку. Особливості промоції та реклами фармацевтичних препаратів. Фінансові аспекти маркетингу.

Дополнительная информация

Особисті якості: організованість, цілеспрямованість, здатність до навчання, чесність, швидке реагування при прийнятті рішень, комунікабельність

Права кат В, С, досвід водіння автомобіля- 18 років

Анонимный соискатель

Директор з розвитку. Директор представництва. Директор напрямку продажу. Керівник зовнішньої служби

Киев

45 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад