Работал в 5 компаниях   20 лет

Финансовые услуги, Банки

Директор

ТОВ "Фінансова компанія "ЗЛАТ ГРАД-ІНВЕСТ"

Финансовые услуги

6 лет

07.2018 - по настоящее время

Заступник директора відділення

АТ "СБЕРБАНК"

Банки

2 года 9 месяцев

09.2015 - 06.2018

Директор відділення

АТ "БМ БАНК"

Банки

6 лет 10 месяцев

08.2008 - 06.2015

Директор відділення

КБ "ПРИВАТБАНК"

Банки

2 года 4 месяца

04.2006 - 08.2008

Економіст

КБ "ПРИВАТБАНК"

Банки

1 год 10 месяцев

06.2004 - 04.2006

Ключевая информация

Керівництво та організація роботи фінансової компанії (від початку реєстрації та отримання ліцензії), що спеціалізується на створенні фондів фінансування об’єктів будівництва. Проведення роботи по залученню коштів інвесторів (в т.ч. через державні програми). Продаж та реєстрація обєктів нерухомості. Розробка та погодженням фінансової політики компанії. Аналіз фінансово- економічної діяльності компанії. Планування та координація фінансових операцій. Керування та контроль грошових потоків. Підготовка щомісячної управлінської звітності для загальних зборів учасників. Організація та контроль бюджетного панування, контроль виконання фінансових планів, корегування бюджетів. Аналіз ринкової позиції компанії. Проведення рекламної кампанії. Підготовка документів та участь в тендерах. Робота з банками та фінансовими установами по залученню кредитних коштів. Організація та проведення фінансового моніторингу компанії. Досвід роботи з державними органами. Створення та реєстрація дочірніх підприємств.

Під час роботи в банківській сфері здійснював керівництво роботою відділення, планування та організація його роботи, досвід відкриття відділення з «нуля». Управління персоналом, підбір персоналу. Забезпечення контролю за реалізацією рішень колегіальних органів Банку. Проведення роботи по залученню клієнтів різних рівнів. Забезпечення своєчасного та якісного здійснення банківських операцій, відповідно внутрішніх процедур, що встановлені у Банку. Забезпечення документообігу у відділенні. Організація процесу кредитування юридичних осіб та фізичних осіб. Розгляд питань про надання кредиту. Проведення оцінки фінансового стану позичальника, аналіз статутних документів, аналіз джерел погашення кредиту, аналіз техніко–економічних обґрунтувань, складання cash-flow, аналіз і оцінка бізнес–ризиків. Проведення оцінки і переоцінки заставного майна. Аналіз ліквідності забезпечення. Контроль за цільовим використання наданих кредитів. Контроль за своєчасним погашенням кредитів. Проведення роботи по поверненню заборгованості за “проблемними” кредитами шляхом добровільної та примусової реалізації заставного майна.

Учился в 1 заведении

Національний аграрний університет

Фінанси, банківська справа

Київ, 2004

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертифікат Держфінмоніторингу

Київ, 2022

відповідність знань вимог законодавства в сфері фінансового моніторингу

Сертификат НКЦПФР

Київ, 2021

профучасник фондового ринку

Дополнительная информация

Особисті якості

Маю організаційні здібності, самостійність у прийнятті рішень, цілеспрямованість, відповідальне та уважне ставлення до виконання своїх обовязків. Порядність та чесність є життєвими принципами. Уміння швидко навчатись новому та бажання працювати на перспективу.

Водійське посвідчення

Наявне посвідчення водія категорії А, В, С.

Анатолій Миколайович

Керівник підприємства

Киев

Готов переехать: Борисполь, Бровары

42 года

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад