Работала в 1 компании 19 лет
Промышленность и Производство
інженер-технолог харчової промисловості
ПАТ ВТКФ "Ласощі"
Промышленность и Производство
18 лет 11 месяцев
09.2001 - 08.2020
Ключевая информация
- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації
Училась в 1 заведении
Одеська національна академія харчових технологій
Технологія консервування
Одеса, 1998
Владеет языками
Русский
свободно
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Ірина Валер'янівна
Ірина Валер'янівна
Інженер-технолог харчової промисловості
Ивано-Франковск
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад