Працювала в 1 компанії   19 років

Промисловість та Виробництво

інженер-технолог харчової промисловості

ПАТ ВТКФ "Ласощі"

Промисловість та Виробництво

18 років 11 місяців

09.2001 - 08.2020

Ключова інформація

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції; - оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції; - перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт; - забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання; - розробка технологічної документації; - розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу; - розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт; - контроль якості вихідної сировини та готової продукції; - контроль дотримання санітарних норм і правил; - участь у закупівлі сировини та матеріалів; - ведення звітної документації

Навчалась в 1 закладі

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія консервування

Одеса, 1998

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Ірина Валер'янівна

Інженер-технолог харчової промисловості

Івано-Франківськ

58 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому