Працювала в 1 компанії 19 років
Промисловість та Виробництво
інженер-технолог харчової промисловості
ПАТ ВТКФ "Ласощі"
Промисловість та Виробництво
18 років 11 місяців
09.2001 - 08.2020
Ключова інформація
- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації
Навчалась в 1 закладі
Одеська національна академія харчових технологій
Технологія консервування
Одеса, 1998
Володіє мовами
Російська
вільно
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Ірина Валер'янівна
Ірина Валер'янівна
Інженер-технолог харчової промисловості
Івано-Франківськ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому