Работал в 1 компании   1 год

Строительство

главный инженер в строительстве

ТОВ ВПБФ "Вестком ЛТД"

Строительство

11 месяцев

06.2023 - по настоящее время

Організація робіт на будівельних об'єктах (ТРЦ, ТЦ, магазини АТБ, ФОРА, відкриті паркінги тощо), контроль роботи будівельного відділу, складання кошторисів будівництва, ділові зустрічі з партнерами (замовниками) та підрядними організаціями. Робота з корегуванням проектних рішень, контроль проектного відділу. Контроль та робота з відділом постачання. Розробка, контроль та узгодження планів та графіків виконання робіт, постачання матеріалів на об'єкти будівництва; Контроль за дотриманням вимог чинної нормативної документації; Контроль дотримання працівниками технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил та норм охорони праці.

Учился в 1 заведении

Київський національний будівельний університет будівництва і архітектури

ГіСУТ (МБГ)/ інженер будівельник

Київ, 2010

Дополнительная информация

Резюме

РЕЗЮМЕ

БОНДАРЕНКО

ЄВГЕНІЙ ВАСИЛЬОВИЧ

Громадянство

громадянин України

Число, місяць і рік народження

11.01.1987 р.

Місце народження

Місто Київ

Освіта

вища повна, спеціаліст, інженер - будівельник, факультет ГІСУТ Київського Національного університету будівництва і архітектури за спеціальністю міське будівництво та господарство 2004-2010 р.р. навчання;.

Володіння мовами:

українською, російською – вільно;

англійською – читаю і перекладаю зі словником

Маю власний автомобіль, посвідчення категоії Б, стаж 15 років

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

10.2009-11.2010

Бурильник– ТОВ «Фундамент»;

улаштування свайного поля під житлові будинки.

11.2010-04.2011

Майстер будівельних та монтажних робіт – ТОВ «Фундамент»;

улаштування свайного поля під житлові булинки, організація роботи на об єкті.

04.2011 – 12.2014

Майстер - ПрАТ ВПБФ «Атлант»;

будівництво багатопорхівок, організація роботи на об єкті.

12.2014-02.2017

Виконавець робіт – ПрАТ ВПБФ «Атлант»;

будівництво багатоповерхівок, організація роботи на об єкті, ведення робочої документації, робота з підрядними організаціями та їх контроль.

06.2017-11.2017

Головний інженер – ТОВ «Приморгруп»; ( реконструкція будівель, оздоблювальні роботи).

організація роботи на об єктах та їх супровід ( держзамовлення), ведення документації для замовника, проведення зустрічей с замовником, звітність та інше.

11.2017 - 08.2019

Головний інженер - ТОВ «ЕВЕРЕСТ БМ»;

організація роботи на об єктах по демонтажу будівель і споруд важкою технікою. Проведення зустрічей с замовником, ведення робочої документації та інше.

08.2019 по 11.2021

Керівник технічного відділу - ТОВ “Безпека Плюс!”( ремонтні та оздоблювальні роботи магазинів АТБ).

організація роботи на об єктах, кошторисного відділу, розрахунок об ємів, проведення зустрічей с замовником, ведення робочої документації , пошук підрядних організація та постачальників, робота з ними та інше.

11.2021 по 07.2023

Головний інженер з будівництва - ТОВ "Альтара" ( будівництво ТРЦ, ТЦ, паркінгів, магазини, БЦ та інше)

Організація роботи проектного та архітектурного відділу, розрахунок об'ємів для АВК, організація роботи на об'єктах та їх супровід від нуля до здачі, зустрічі з замовниками, контроль роботи постачання, проведення тендерів, пошук постачальників, робота з підрядними організаціями та інше.

07.2023 по т.ч.

Переведений на посаду "Керівник будівельного відділу" з ТОВ "Альтара" на ТОВ ВПБФ "Вестком ЛТД". Організація робіт на будівельних об'єктах (ТРЦ, ТЦ, магазини АТБ, ФОРА, відкриті паркінги тощо), контроль роботи будівельного відділу, складання кошторисів будівництва, ділові зустрічу з партнерами (замовниками) та підрядними організаціями. Робота з корегуванням проектних рішень, контроль проектоного відділу. Контроль та робота з відділом постачання. Розробка, контроль та узгодження планів та графіків виконання робіт, постачання матеріалів на об'єкти будівництва; Контроль за дотриманням вимог чинної нормативної документації; Контроль дотримання працівниками технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил та норм охорони праці.

Контактна інформація

Тел.. +38066296...8

e-mail: Evgeniy.bondarenko26@gmail.com

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

В роботі дотримуюся таких правил: чесність, відповідальність, працьовитість, послідовність, комунікабельність, цілеспрямованість в досягненні поставленої мети, орієнтованість на результат, стресостійкий. Схильний до аналітичного мислення. Спроможний діяти для блага більшості з урахуванням інтересів меншості.

Евгений Васильевич

Керівник будівельних проектів

Киев

75 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад