Работал в 4 компаниях 6 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Операційний менеджер
Сушия
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 1 месяц
01.2022 - 02.2025
- Управління операційними процесами компанії
- Оптимізація та покращення операційних процесів
- Ведення облікової документації
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими відділами компанії
- Розробка та впровадження нових методик управління
- Моніторинг виконання завдань та контроль за їх виконанням
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Організація та проведення нарад
Керуючий рестораном
Golden Gate Pub
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 9 месяцев
01.2022 - 10.2023
- Керівництво роботою ресторану
- Розробка та впровадження бізнес-стратегій
- Організація та проведення заходів
- Контроль за якістю обслуговування клієнтів
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Заступник керуючого магазину
Foozy C&C.
Торговля розничная / Retail
2 года 9 месяцев
01.2021 - 10.2023
- Підтримка управління діяльністю магазину
- Участь у плануванні та організації робочого процесу
- Аналіз продажів та запасів товарів
- Розробка стратегії збільшення продажів
- Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
- Ведення кадрової документації
- Навчання та оцінка співробітників
- Вирішення адміністративних та організаційних питань
- Організація та контроль інвентаризації
- Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей
- Впровадження корпоративних стандартів та політик
- Забезпечення дотримання норм санітарії та безпеки
Менеджер ресторану
TBILISO
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 9 месяцев
01.2019 - 10.2021
- Керівництво роботою ресторану
- Розробка та впровадження бізнес-стратегій
- Організація та проведення заходів
- Контроль за якістю обслуговування клієнтів
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Ключевая информация
- Ефективне управління часом
- Самостійність
- Уважність до деталей
- Критичне мислення
- Проактивний підхід
Учился в 1 заведении
Киевский торгово экономический университет
Гостинично - ресторанный бизнес
Киев, 2018
Курсы, тренинги, сертификаты
Тренинги: Big Maney intensive. Get бизнес фестиваль. Всеукраинский ресторанный саммит. Бизнес конструктор. Лилия Чакова « эффективность руководителя» Мега тренинг. YouTube big money , win win show.
Валерий Николаевич
Валерий Николаевич
Администратор ресторана, управляющий ресторана
сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов
Киев
полная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 1 месяц назад