Работал в 4 компаниях   6 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Операційний менеджер

Сушия

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

01.2022 - 02.2025

  • Управління операційними процесами компанії
  • Оптимізація та покращення операційних процесів
  • Ведення облікової документації
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Розробка та впровадження нових методик управління
  • Моніторинг виконання завдань та контроль за їх виконанням
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Організація та проведення нарад

Керуючий рестораном

Golden Gate Pub

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

01.2022 - 10.2023

  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Заступник керуючого магазину

Foozy C&C.

Торговля розничная / Retail

2 года 9 месяцев

01.2021 - 10.2023

  • Підтримка управління діяльністю магазину
  • Участь у плануванні та організації робочого процесу
  • Аналіз продажів та запасів товарів
  • Розробка стратегії збільшення продажів
  • Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
  • Ведення кадрової документації
  • Навчання та оцінка співробітників
  • Вирішення адміністративних та організаційних питань
  • Організація та контроль інвентаризації
  • Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей
  • Впровадження корпоративних стандартів та політик
  • Забезпечення дотримання норм санітарії та безпеки

Менеджер ресторану

TBILISO

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

01.2019 - 10.2021

  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Ключевая информация

  • Ефективне управління часом
  • Самостійність
  • Уважність до деталей
  • Критичне мислення
  • Проактивний підхід

Учился в 1 заведении

Киевский торгово экономический университет

Гостинично - ресторанный бизнес

Киев, 2018

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренинги: Big Maney intensive. Get бизнес фестиваль. Всеукраинский ресторанный саммит. Бизнес конструктор. Лилия Чакова « эффективность руководителя» Мега тренинг. YouTube big money , win win show.

Киев, 2019

Валерий Николаевич

Администратор ресторана, управляющий ресторана

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов

Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям

+380 XX XXX XX XX

Киев

30 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад