Працював в 4 компаніях   6 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Операційний менеджер

Сушия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

01.2022 - 02.2025

  • Управління операційними процесами компанії
  • Оптимізація та покращення операційних процесів
  • Ведення облікової документації
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Розробка та впровадження нових методик управління
  • Моніторинг виконання завдань та контроль за їх виконанням
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Організація та проведення нарад

Керуючий рестораном

Golden Gate Pub

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 9 місяців

01.2022 - 10.2023

  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Заступник керуючого магазину

Foozy C&C.

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 9 місяців

01.2021 - 10.2023

  • Підтримка управління діяльністю магазину
  • Участь у плануванні та організації робочого процесу
  • Аналіз продажів та запасів товарів
  • Розробка стратегії збільшення продажів
  • Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
  • Ведення кадрової документації
  • Навчання та оцінка співробітників
  • Вирішення адміністративних та організаційних питань
  • Організація та контроль інвентаризації
  • Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей
  • Впровадження корпоративних стандартів та політик
  • Забезпечення дотримання норм санітарії та безпеки

Менеджер ресторану

TBILISO

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 9 місяців

01.2019 - 10.2021

  • Керівництво роботою ресторану
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Організація та проведення заходів
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Підбір та навчання персоналу
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Ключова інформація

  • Ефективне управління часом
  • Самостійність
  • Уважність до деталей
  • Критичне мислення
  • Проактивний підхід

Навчався в 1 закладі

Киевский торгово экономический университет

Гостинично - ресторанный бизнес

Киев, 2018

Курси, тренінги, сертифікати

Тренинги: Big Maney intensive. Get бизнес фестиваль. Всеукраинский ресторанный саммит. Бизнес конструктор. Лилия Чакова « эффективность руководителя» Мега тренинг. YouTube big money , win win show.

Киев, 2019

Валерий Николаевич

Администратор ресторана, управляющий ресторана

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів

Статус вашої компанії не дозволяє писати повідомлення пошукачам

+380 XX XXX XX XX

Київ

30 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому