Працював в 4 компаніях 6 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Операційний менеджер
Сушия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 1 місяць
01.2022 - 02.2025
- Управління операційними процесами компанії
- Оптимізація та покращення операційних процесів
- Ведення облікової документації
- Підготовка звітності та аналітики
- Взаємодія з іншими відділами компанії
- Розробка та впровадження нових методик управління
- Моніторинг виконання завдань та контроль за їх виконанням
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Організація та проведення нарад
Керуючий рестораном
Golden Gate Pub
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
01.2022 - 10.2023
- Керівництво роботою ресторану
- Розробка та впровадження бізнес-стратегій
- Організація та проведення заходів
- Контроль за якістю обслуговування клієнтів
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Заступник керуючого магазину
Foozy C&C.
Торгівля роздрібна / Retail
2 роки 9 місяців
01.2021 - 10.2023
- Підтримка управління діяльністю магазину
- Участь у плануванні та організації робочого процесу
- Аналіз продажів та запасів товарів
- Розробка стратегії збільшення продажів
- Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
- Ведення кадрової документації
- Навчання та оцінка співробітників
- Вирішення адміністративних та організаційних питань
- Організація та контроль інвентаризації
- Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей
- Впровадження корпоративних стандартів та політик
- Забезпечення дотримання норм санітарії та безпеки
Менеджер ресторану
TBILISO
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 9 місяців
01.2019 - 10.2021
- Керівництво роботою ресторану
- Розробка та впровадження бізнес-стратегій
- Організація та проведення заходів
- Контроль за якістю обслуговування клієнтів
- Підготовка звітності та аналітики
- Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Розв'язання конфліктних ситуацій
- Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Ключова інформація
- Ефективне управління часом
- Самостійність
- Уважність до деталей
- Критичне мислення
- Проактивний підхід
Навчався в 1 закладі
Киевский торгово экономический университет
Гостинично - ресторанный бизнес
Киев, 2018
Курси, тренінги, сертифікати
Тренинги: Big Maney intensive. Get бизнес фестиваль. Всеукраинский ресторанный саммит. Бизнес конструктор. Лилия Чакова « эффективность руководителя» Мега тренинг. YouTube big money , win win show.
Валерий Николаевич
Валерий Николаевич
Администратор ресторана, управляющий ресторана
сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Київ
повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому