Работал в 7 компаниях   9 лет 10 месяцев

Строительство, Недвижимость и Девелопмент, Услуги для бизнеса - другое, Охрана и Безопасность, Другое

Начальник відділу охорони (фізична охорона та внутрішня безпека)

Будівельна компанія

Строительство

3 месяца

08.2023 - 11.2023

Забезпечення безпеки і збереження майна при переміщенні ТМЦ (в тому числі і особистий супровід); Забезпечення внутрішньої безпеки (участь в контролі роботи об’єктів охорони, профілактика і попередження крадіжок, махінацій, розробка інструкцій); Контроль витрати матеріальних ресурсів з метою недопущення їх незаконного та нераціонального використання, дотримання нормативних актів, що регулюють організацію внутрішньооб'єктового та пропускного режиму, забезпечення безпеки власності підприємства; Організація та контроль несення служби на об'єктах працівниками охорони. Підбір та розподіл особового складу. Проведення занять, інструктажів. Табелювання та складання графіків чергувань. Звітна та службова документація. Облік та переміщення ТМЦ. Проведення інвентаризації та службових розслідувань. Робота з тривожною та пожежною сигналізацією, СКД, відеоспостереження. Врегулювання позаштатних ситуацій. Штат понад 30 осіб.

Начальник служби безпеки

Тов " Сервіс Юніт Житло "

Недвижимость и Девелопмент

5 месяцев

03.2023 - 08.2023

Контроль за виконанням службових обов'язків персоналом охорони; Контроль за веденням робочої документації; Ведення графіків несення служби; Контроль за знанням персоналом охорони посадових інструкцій, правил, розпоряджень; Контроль та організація безпеки матеріально-технічних засобів, що знаходяться під охороною; Навчання співробітників охорони нормам та правилам контрольно-пропускного режиму, моделювання та розбір різних ситуацій, які можуть бути на об'єкті охорони (пропуск людей та автотранспорту, співробітників правоохоронних органів, служб та організацій на територію об'єктів). Контроль роботи систем відеоспостереження, охоронної, пожежної сигналізації, СКД. Штат понад 20 осіб.

Начальник охраны

Торгово-офісний центр

Услуги для бизнеса - другое

1 год 11 месяцев

03.2020 - 02.2022

Торгово-офісний центр "Silver Breeze". Послуги для бізнесу – інше. Організація та контроль охорони з "0". Штат понад 25 осіб.

Начальник охраны

Регіональний охоронний союз

Охрана и Безопасность

8 месяцев

04.2019 - 12.2019

Організація та контроль несення служби на об'єктах працівниками охорони. Підбір та розподіл особового складу. Проведення занять, інструктажів. Табелювання та складання графіків чергувань. Звітна та службова документація. Облік та переміщення ТМЦ. Проведення інвентаризації та службових розслідувань. Робота з тривожною та пожежною сигналізацією, СКД, відеоспостереження. Взаємодія із замовником. Врегулювання позаштатних ситуацій. Знаходження на зв'язку 24/7.Штат понад 80 осіб.

Інспектор департаменту фізичної охорони, інспектор відділу внутрішнього контролю

Компанії з різними сферами діяльності

Другое

3 года 9 месяцев

06.2015 - 03.2019

Старший групи швидкого реагування

А1 груп

Охрана и Безопасность

11 месяцев

11.2013 - 10.2014

Організація роботи ГБР на довіреному секторі. Оперативне реагування та виїзд на об'єкти, що охороняються, при спрацьовуванні засобів охоронно-тривожної або пожежної сигналізації.

Начальник охорони

Охоронний холдинг

Охрана и Безопасность

1 год 2 месяца

08.2012 - 10.2013

Організація та контроль несення служби особового складу на об'єктах охорони. Підбір та розподіл кадрів. Табелювання. Службова та звітна документація. Проведення службових розслідувань. Взаємодія із замовником. Штат понад 160 осіб.

Учился в 1 заведении

Київський національний університет внутрішніх справ України

Внутрішніх військ МВС, Правоохоронна діяльність

Киев, 2008

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Опыт работы

В наявності водійські права категорії ,,В" та власний автомобіль. Маю травматичну зброю та діючий дозвіл на неї.

О себе

Впевненість, дисциплінованість, вимогливість, стресостійкість, комунікабельність.

Ілля Миколайович

Начальник охорони, безпеки, спеціаліст відділу, інспектор СБ

Киев

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 3 недели назад