Работал в 11 компаниях   19 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Медиа / СМИ, Красота / Фитнес / Спорт

Керуючий рестораном доставки

Craft&Myasoedov

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

02.2023 - 01.2024

  • Керівництво діяльністю ресторану;
  • Організація роботи структурних підрозділів підприємства, забезпечує їх взаємодію;
  • Забезпечення своєчасних поставок продовольчих товарів, напівфабрикатів та сировини згідно із заявками структурних підрозділів підприємства;
  • Перевірка наявність супровідних документів на товари, що надходять до підприємства, сертифіката відповідності державній системі сертифікації, посвідчення про якість;
  • Затвердження меню;
  • Проведення роботи з вдосконалення організації виробництва, впровадження нових технологій виготовляння їжі, прогресивних форм обслуговування споживачів;
  • Розглядання пропозицій щодо додаткових видів послуг та розширення асортименту страв та напоїв, розробки нових, фірмових видів продукції;
  • Контролювання додержання належного рівня обслуговування споживачів, правил роботи підприємств громадського харчування, встановленого порядку розрахунків із споживачами та інформування їх про роздрібні ціни;
  • Організація контролю за технологією та якістю виготовляння їжі, оформленням страв на належному рівні;
  • Організує роботу з оформлення залів, підготовки реклами та інформації для споживачів, забезпечує виготовляння їх на високому художньому рівні, затверджує музичну програму;
  • Розглядання скарг споживачів, визначення їх обгрунтованісті та вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі4
  • Вирішення питання раціонального використання площ і забезпечення підприємства технологічним обладнанням та холодильним устаткуванням, посудом, меблями, інвентарем відповідно до існуючих нормативів та згідно з вимогами охорони праці та здоров'я, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил;
  • Забезпечення працівників форменим та спеціальним одягом, що відповідає санітарним та естетичним вимогам;
  • Здійснення контролю за виконанням працівниками правил експлуатації торговельно-технологічного обладнання та холодильного устаткування, посуду, меблів тощо;
  • Організація проведення роботи з атестації працівників та раціоналізації робочих місць;
  • Створює сприятливі умови для виявлення творчої ініціативи працюючих у досягненні високих результатів роботи, сприяє підвищенню кваліфікації та майстерності робітників;
  • Контроль за забезпеченням санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до вимог санітарних норм і правил;
  • Контролює додержання працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
  • Створення умов для забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, грошей у касі, технологічного обладнання, меблів, посуду та інших матеріальних цінностей, що знаходяться на підприємстві.
  • Подання пропозиції щодо поліпшення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів, матеріального та морального заохочення працівників, бере участь у розробленні заходів щодо економічного та соціального розвитку колективу, складанні колективного договору.
  • Вживання заходів щодо виконання адміністрацією зобов'язань та забезпечення додержання умов колективного договору;
  • Сприяння організації умов для належного відпочинку працюючих у перервах в роботі;
  • Контроль та ведення облікової, статистичної та іншої звітності, контроль за складанням та своєчасним поданням працівниками відповідної звітності;
  • Контроль за додержанням працівниками підприємства правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, своєчасне проходження ними в установленому порядку медичного огляду.

Кухар-універсал

Ресторан Check Point

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

10.2022 - 02.2023

Кухар гарячого цеху

Ресторан Сафари

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

05.2022 - 10.2022

повар

Niceburger

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

01.2022 - 05.2022

• Кухар-універсал

Кухар гарячого цеху

Ресторан The Kitchen

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

06.2019 - 05.2021

Директор по маркетингу

РЦ КомпАС

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 4 месяца

02.2016 - 06.2019

  • На основе проводимого анализа разрабатывал стратегии маркетинга по 4 подразделениям:

Ресторан

Караоке

Ночной клуб

Боулинг

  • Формировал бюджет расходов по рекламе и арт мероприятий
  • Построил партнерские отношения между заведением и компаниями-партнерами (Например Мультиплекс, 2Giz и т.д.) Заключил около 60 взаимовыгодных договоров.
  • Занимался обучением персонала, писал рекомендации по увеличению активных продаж
  • Сформировал штат артистов
  • Принимал участие в открытии нового подразделения - Караоке-бар КомпАС
  • Автоматизировал основные процессы работы подразделений
  • Сформировал штат маркетологов и таргетологов
  • Разработал концепцию около 1500 мероприятий
  • Сформировал собственную базу рекламных компаний
  • Сформировал собственную базу артистов, декораторов

Управляющий ресторана

Ресторан cafe CAFE и ресторан «Pyjama»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

09.2014 - 09.2015

  • Разработал новую концепции заведения и составил план выхода заведения из кризиса
  • Сформировал бюджет и разработал маркетинговую стратегию
  • Согласно разработанной концепции совместно с шеф-поваром разработал меню, а также вместе с командой барменов - барную карту
  • Вместе с сомелье разработали принцип подачи вина и стратегию продаж в вином бутике
  • Провел аттестацию действующего персонала и набрал недостающий
  • Сформировал взаимовыгодные отношения с партнерами по поставкам
  • Участвовал в формировании арт-мероприятий для привлечения гостей
  • Проводил финансовую аналитику и оптимизировал расходы
  • Проводил обучение по стандартам сервиса среди персонала и сформировал систему поощрений

Арт-директор

Ресторан-пивоварня "Altbier", Харьков

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

08.2013 - 03.2014

  • Создал новый проект «Altbier night»
  • Организовал более 400 мероприятий
  • Формировал бюджет арт-мероприятий и рекламы
  • Привлек около 30 партнеров для сокращении расходов на арт-мероприятия
  • Разработал концепцию акционных мероприятий для привлечения гостей
  • Участвовал в изготовлении рекламного видео-контента
  • Участвовал в разработки нового проекта Altbier Show restaurant

Режиссер видеомонтажа

ТРК «Р1», Харьков

Медиа / СМИ

1 год

08.2012 - 08.2013

Монтаж и отбор видео.

Производство рекламных роликов.

Режиссура телепередач («Коза», «Palladium cinema», «Бутик»).

Составление сценариев съемки.

Организация съемочного процесса.

Руководитель проекта «Металлист ТВ», ответственный UEFA по визуальному контенту и рекламе.

ПАО «ФК Металлист»

Красота / Фитнес / Спорт

6 лет 1 месяц

07.2006 - 08.2012

  • Разработал и создал проект Металлист ТВ
  • Написал более более 80 сценариев телепередач и промо-роликов
  • Занимался контролем всех вспомогательных структур во время проведения матчей
  • Занимался разработкой стратегического планирование рекламных кампаний и рекламной деятельности в целом
  • Участвовал в съемках сюжетов для интернет-канала «Металлист ТВ»
  • Формировал бюджет расходов и распределял денежные средства на работу проекта и контролировал их целевое расходование
  • Организовывал и контролировал от УЕФА за видео-контент и рекламу во время проведения матчей евро-кубков

Режиссер видеомонтажа

ТРК "Р1"

Медиа / СМИ

3 года 3 месяца

05.2003 - 08.2006

  • Смонтировал около 400 тв-передач и рекламных проектов
  • Занимался режиссурой и постановкой программ и сюжетов
  • Отснял более 250 часов видеоматериала
  • Созал более 30 часов графических обвесов

Ключевая информация

Управление временем, ведение переговоров, организация работы, формирование команды, обучение кадров. Опытный пользователь ПК. Знание пакетов Office, R-Keeper, Bitrix24. Знание таргетинга и SMM.

Свободно владею русским, украинским языками и английским на среднем уровне.

Учился в 1 заведении

ХНУ им. В.Н. Каразина

Экономический

Харьков, 2006

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Центр развития «Альянс-М»

Харьков, 2013

Сервис, который продает

Андрей Викторович

Керуючий рестораном

Харьков

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад